• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem neden böyle ?

Nenas nenas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
177
123
103
32
Benim annemin bana göre çok değişik anlam veremediğim davranışları var. Ama bazen anlam veremediğim için aşırı derecede sinir basıyor beni. Bugün telefonla konuşuyoruz, pazara gideceğim dedi önce sonra halsizim rahatsızım falan dedi, işte midem bulanıyor başım ağrıyor sanki gibi falan dedi, ben de tansiyonu olduğu için dedimki tansiyonunu ölç bakiyim diye. Önce sessizlik oldu, Telefonu hoparlöre almış gibi ses uzaklaştı, istiyorumki ben hattayken ertelemeden yapsın. Neyse ben tekrar dedim anne erteleme şimdi ölç hadi diye, kem küm bi sesler anlaşılmaz sesler geliyo, anne ölçsene tansiyonunu diyorum, ‘telefonu kardeşine verdim dedi, yine uzaklaştı.( küçük bi kardeşim var, muhtemelen oyun oynayacak diye almış ondan, ben konuşmuyorum kendisiyle) yine anne anne diye seslendim , sonra kapattım. Ama öyle bir sinir bastıki. Niye böyle saçmasapan davranıyor, o istediği zaman istediği kalitede sürüyor sanki iletişimimiz. Ne zaman böyle olsa kendimi bk gibi hissediyorum, ben mi abartıyorum

Son düzenleme:
Benim annemin bana göre çok değişik anlam veremediğim davranışları var. Ama bazen anlam veremediğim için aşırı derecede sinir basıyor beni. Bugün telefonla konuşuyoruz, pazara gideceğim dedi önce sonra halsizim rahatsızım falan dedi, işte midem bulanıyor başım ağrıyor sanki gibi falan dedi, ben de tansiyonu olduğu için dedimki tansiyonunu ölç bakiyim diye. Önce sessizlik oldu, Telefonu hoparlöre almış gibi ses uzaklaştı, istiyorumki ben hattayken ertelemeden yapsın. Neyse ben tekrar dedim anne erteleme şimdi ölç hadi diye, kem küm bi sesler anlaşılmaz sesler geliyo, anne ölçsene tansiyonunu diyorum, ‘telefonu kardeşine verdim dedi, yine uzaklaştı.( küçük bi kardeşim var, muhtemelen oyun oynayacak diye almış ondan, ben konuşmuyorum kendisiyle) yine anne anne diye seslendim , sonra kapattım. Ama öyle bir sinir bastıki. Niye böyle saçmasapan davranıyor, o istediği zaman istediği kalitede sürüyor sanki iletişimimiz. Ne zaman böyle olsa kendimi bk gibi hissediyorum, ben mi abartıyorum

Bazı insanlar hastalık hastası olur. Acaba ilginizi istediği için mi yapıyor?

Sen benim annemi görsen ne yapardın bilemiyorum gençliğimi full eleştiri içinde geçirdi yediğime içtiğimi kıyafetimi her şeyime karışırdı şimdi evlendim evimiz çok yakın günlük evime gelip evimi eleştiriyor düzenime eşyalarıma çocuğuma giydirdiğim kıyafete kadar karışır hatta taktığım kolyeye bile 15 dakika eleştiri yapabilir beni her aradığı zamanda da telefonu hoparlöre alıp çok uzak bir yere koyar artık sinirden kapatmak zorunda kalırım.yapacak bişey yok sinir krizleri geçirdim.defalarca günlerce konuşmadım ama hala aynı arrk biraktim

Anne kaç yaşında?
Sadece sizinle mi böyle genel insan ilişkileri de böyle mi?
Farkinda olmadigi sosyal fobisi ve anksiyetesi olabilir mi? Siz üstüne gidince de daha da yoğunlastigi icin telefonu birakip kacmakta çözüm bulmuş olabilir mi?

bence siz annenize annelik yapmaya calisiyorsunuz. Evet endiselendiniz bunu soylediniz ama istediginiz tepkiyi almiyorsaniz uzatmayin. Kendisi de tansiyonunu akil edebilir. Biraz elinizi ustunden cekin derim.

Benim annem de sildiğim yerleri beğenmez mesela,ama halbuki kendiyle aynı yaparım söylene söylene kendi siler üstüne😁 bir de laf söyler hep cevap verme tamam annecim de diyor tamam diyince sen benle dalga geçiyon diyo😁 anneler değişik

Tekrardan duzeltebilirsiniz konuyu tamamlayabilirsiniz. Madem tuhaf davranislari var size gore cok takmayin annenizi. Kardesinizle niye konusmuyorsunuz?
Ailecek zor bi zamanda değişim davrandı ne kadar yumuşak konuşmaya çalışsak da baktım tavrı değişmiyor,ben de iletişimime ara verdim biraz anlayana değin. Bunu yazma sebebim hani kardeşime anneye uzatsana diyemicem yani.

Anne kaç yaşında?
Sadece sizinle mi böyle genel insan ilişkileri de böyle mi?
Farkinda olmadigi sosyal fobisi ve anksiyetesi olabilir mi? Siz üstüne gidince de daha da yoğunlastigi icin telefonu birakip kacmakta çözüm bulmuş olabilir mi?
58. Ya tavrı afedersiniz argoda s*klememek denir ya, tavrı bana öyle geliyor. Yani şunu da diyebilir, işte ölçerim bi ara falan gibi

bence siz annenize annelik yapmaya calisiyorsunuz. Evet endiselendiniz bunu soylediniz ama istediginiz tepkiyi almiyorsaniz uzatmayin. Kendisi de tansiyonunu akil edebilir. Biraz elinizi ustunden cekin derim.
Kendisi sürekli ben onun annesiymişim gibi beni yetiştirmeye çalıştığı için olabilir. Ama aslında kalbi de var tansiyon kalple oldu mu sıkıntılı, anneannemi o yüzden kaybettik. Ben dil aştı hapını almayı ertelemesin diye endişelendim. Benimle iletişim tarzı beni rahatsız ediyor. Cevap versene elim dolu birazdan yaparım ya da boşver iyiyim falan diye cevap verdiği yok

Sen benim annemi görsen ne yapardın bilemiyorum gençliğimi full eleştiri içinde geçirdi yediğime içtiğimi kıyafetimi her şeyime karışırdı şimdi evlendim evimiz çok yakın günlük evime gelip evimi eleştiriyor düzenime eşyalarıma çocuğuma giydirdiğim kıyafete kadar karışır hatta taktığım kolyeye bile 15 dakika eleştiri yapabilir beni her aradığı zamanda da telefonu hoparlöre alıp çok uzak bir yere koyar artık sinirden kapatmak zorunda kalırım.yapacak bişey yok sinir krizleri geçirdim.defalarca günlerce konuşmadım ama hala aynı arrk biraktim
Yakın oturmaya kadar heppppsiiii aynı. Ay beni siz anlarsınız.

Eşim askerden dönecek organizasyon yapmak istiyorum, giderken çok alelacele gitmişti içimde kaldı. Bana diyoki o parayla buzdolabını doldurur 10 gün yersin. Anne dedim niye dolabım mı boş ki doldurayım. Hani ona da var yani. Meslek sahibiyiz. Ama her şeyi bir besin değeriyle ölçüyo. Seni yapacağın işten soğutmak için

İyide emir erim şaban gibi her dediğini o an yapması mı lazım annenin. Annr ölç banada haber ver de bitsin

Eşim askerden dönecek organizasyon yapmak istiyorum, giderken çok alelacele gitmişti içimde kaldı. Bana diyoki o parayla buzdolabını doldurur 10 gün yersin. Anne dedim niye dolabım mı boş ki doldurayım. Hani ona da var yani. Meslek sahibiyiz. Ama her şeyi bir besin değeriyle ölçüyo. Seni yapacağın işten soğutmak için
Bir kere fuşya rengi Bir eşofman altı aldım evde giyerim diye burnumdan fitil fitil getirdi herkes sana gülecek balkona sakın bununla çıkma sürekli manipüle ve eleştiri olmuş hayatı sürekli diyor ki çocuğa şunu yedir bunu yedir eline geçeni ver çocuğa sanki ben istemiyorum çocuğumun yemek yemesini ama iştahsız Bir çocuk yapacak bir şey yok mutlaka beni her şeyi eleştirecek bir şey bulur ama eldeki gelinlere kızlara bayılır

Oda bir şey mi cocugum var evleneli 8 yıl olacak keşke evlenmeseydin başka şehre der,, cok takıntılı kac yıl önceki konuları konuşur, bazen enerjimi emdiğini düşünüyorum, benim üstünü cizdiğim konuları ısıtır ısıtır açar, tek bana değil herkese öyle millet her şeyini gizler bu her şeyi didik didik anlatır, bak ya konunu işgal ettim ama anne yönünden bende cok sinir oluyorum 🤪🤪🤣

Back
X