• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem neden bu hayatta mutlu olamiyor nedenn :((

ahbeanne

Hayatima hosqeldin meleqim
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
59
10
13
Mrb sewqili ablalarim su an cok kotuyum babam cezaewine girdi sebeb ise kawqa etti ama hicbir adam yaralama yada baska bisey olmadi bu yuzden iki yil ceza yedi 4 gundur cok uzgunuz 7 kardes ortada kaldi kim bakcak annem ewlendi ewleneli hep cile cekti hep hic mutlu olamio bna biraz morel werin aglamaktn maf oldum bn ewliyim ayriyim aklim hep onlarda nasil olur ne olur hic bilmiyorum :(

Allah yardımcınız olsun. Bi kavgadan 2 yıl yatılır mı ya? Para cezasına çevirtseniz var mı ödeyecek durumunuz?

Mrb sewqili ablalarim su an cok kotuyum babam cezaewine girdi sebeb ise kawqa etti ama hicbir adam yaralama yada baska bisey olmadi bu yuzden iki yil ceza yedi 4 gundur cok uzgunuz 7 kardes ortada kaldi kim bakcak annem ewlendi ewleneli hep cile cekti hep hic mutlu olamio bna biraz morel werin aglamaktn maf oldum bn ewliyim ayriyim aklim hep onlarda nasil olur ne olur hic bilmiyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun kardeşim. diğer çocukları küçük mü acaba ?

Kardeslerın kucuk degılse annen calısmalı artık..buyuk kardesin varsa oda..

Beledıyeden yardım alabılır..veya mahalle muhtarı yol yontem gösterir..

Allah yardımcınız olsun.
Nasıl iki yıl ceza aldı ben de anlayamadım ama olan olmuş artık.
Ağlayarak sızlayarak bişey elde edemezsiniz.
Anlıyorum çok çok zor bir durum ama biryerden başlamak gerekiyor.
Oturun konuşun.
İş bakın. Elinizden ne geliyor ne yapılabilir.
Kimlerden nasıl destek alınabilir?

Allah yardımcınız olsun canım
2 yıl da çok değil neden para cezasına döndürmediler ki
yapılacak tek şey annen çalışacak bi de kimler büyükse onlar

münakaşaya iki yıl çok enteresan sizin bilmediğiniz başka bir şey olabilir mi acaba bana anormal geldi,denetimli serbestlik kapsamında maddi ceza ile çıkabilir sanki içeriden...bir de anneniz çalışacak başka yolu yok,büyük kardeşleriniz varsa da çalışacak,bir de baya çile çektiyse anneniz sebebi babanızsa artık yol verse tam da süper olacak...

Allah yardımcınız olsun. Bi kavgadan 2 yıl yatılır mı ya? Para cezasına çevirtseniz var mı ödeyecek durumunuz?
saol ablacım oncedende bı kawgası wardı ınfazı yanmış o yüzden ıkı yıl verdıler galıba ben bu kadarını bılıorum paraya cewırse ödeyecek durum yok valla :(

münakaşaya iki yıl çok enteresan sizin bilmediğiniz başka bir şey olabilir mi acaba bana anormal geldi,denetimli serbestlik kapsamında maddi ceza ile çıkabilir sanki içeriden...bir de anneniz çalışacak başka yolu yok,büyük kardeşleriniz varsa da çalışacak,bir de baya çile çektiyse anneniz sebebi babanızsa artık yol verse tam da süper olacak...
çalışamaz en kucugu bır yasında en buyugude benım kız kardesım lıse ıkıye gıdıo oda okulu bırakcam dedı de ogretmenı geldı zorla okula goturdu durumları cok kotu napcaklar hıc bılmıorum

Mrb sewqili ablalarim su an cok kotuyum babam cezaewine girdi sebeb ise kawqa etti ama hicbir adam yaralama yada baska bisey olmadi bu yuzden iki yil ceza yedi 4 gundur cok uzgunuz 7 kardes ortada kaldi kim bakcak annem ewlendi ewleneli hep cile cekti hep hic mutlu olamio bna biraz morel werin aglamaktn maf oldum bn ewliyim ayriyim aklim hep onlarda nasil olur ne olur hic bilmiyorum :KK43:
sırf bir kavgadan 2 yıl ceza alınmaz...adam öldüren,döven ,hırsızlık yapanlar karakola götürülüp polislerin çay ikramından sonra serbest bırakılıyorlar..

Maddi cezadan ziyade yaralama dahi olsa 2 yıl ceza verilemez her neyse bence ortalığı bulandırmayalım çünkü bazen bazı gerçekleri öğrenmemek daha iyidir ve anladığım kadarıyla konu sahibinin annesini üzen de bu söylenilmeyen gerçeklerdir :KK42:

ne bileyim durdum kaldım çok zor

evlisin sanırım kardeşlerinden birkaçı sen alsan geçici olarak annen çalışıp kendini toparlayıncaya kadar

siz de 18 yaşında falan olmalısınız?? bu yaş sıralamasıyla?
keşke annenize doğum kontrol yöntemlerini öğretseydiniz,7 çocuk...Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin tabii..
ama şimdi ne oalcak o 6 çocuğa yazık günah..
baban varken de çok iyi durumda olduklarını sanmıyorum çocukların ama..daha önce de cezası varmış,bu da üstüne gelince ceza 2 yıl olmuş..hayırsız da bir baba..
kardeşlerden küçüklere bir süre siz baksanız,evde ve çalışmıyosunuz sanırım? anneniz çalışırdı..lisede olan da h.sonları okulu bırakmadan,bir işte çalışabilir..nasıl fikir?

daha önce de kavgaya karışmış ama yasadan çıkmış, buna rağmen gene de gözünü budaktan sakınmayan, ben içeri girersem dışarda kalanlara ne olur, kim bakar diye düşünmeyen bir baba.
bu babaya 7 çocuk... :KK14:

ne denebilir ki ?
belli ki ne annenin, ne kardeşlerinin çalışma gibi bir durumu söz konusu değil, babanın ailesi destek olacak o zaman. ya da annenin ailesi.
yok mu hiç birikmiş falan annenin idare edebilecek kadar .

siz de 18 yaşında falan olmalısınız?? bu yaş sıralamasıyla?
keşke annenize doğum kontrol yöntemlerini öğretseydiniz,7 çocuk...Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin tabii..
ama şimdi ne oalcak o 6 çocuğa yazık günah..
baban varken de çok iyi durumda olduklarını sanmıyorum çocukların ama..daha önce de cezası varmış,bu da üstüne gelince ceza 2 yıl olmuş..hayırsız da bir baba..
kardeşlerden küçüklere bir süre siz baksanız,evde ve çalışmıyosunuz sanırım? anneniz çalışırdı..lisede olan da h.sonları okulu bırakmadan,bir işte çalışabilir..nasıl fikir?
canım doğru 18 yasındayım köyde buyuduk bısey bılmıodu annem 6 senedır burdayız dedemle nenemın gazabından kaçtık artık ama en son gene bıze yapıştı kanser oldu uç yıl yatalak olrak annem baktı ne kızı ne oglu hıçbırı bakmadı annem hep hor goruldu onlar tarafından dayak ac bırakmak sokağa atılmalar neler neler ah ahhhh bu yasda gelın içimi bna sorun babam doğru hayırsız bıze bakmaz umrunda olmadık asla annem merdıven ev silerek gecındırdı bızı bnde kndımı yuk gıbı gorup evlendım zaten okulumu bıraktım cook sukur eşim cook ıyı her konuda aıleme yardımcı olur annem cok uzuluo kucuk kız kardesım baba baba dıe dıe yatağında aglıo onları görünce bnde kotu oluom
:(:((:

.

Back
X