Annem niye sıkboğaz ediyor :/

Anneme karsı bir olumsuz tutumun yoktu ama bilirsiniz ana kız arasındaki muhabbetleri :anne:
İstemeden kırdım onu ama ilk fırsatta gönlünü alıcam tontişimin:nazar:
Başlığı görünce, işte yine biri daha annesine saydırıyor dedim ama sonraki yorumlarınızı okuyunca rahatladım:) Şu sıra annesi hakkında konu açıp annesinin dedikodusunu yapanlar ard arda geliyor da...

Allah ayırmasın birbirinizden.

Bu arada ben de kızım hakkında her şeyi, (kız arkadaşıyla gezmeye gitseler bile) en ince teferruatına kadar sorarım:))

Başlığı görünce, işte yine biri daha annesine saydırıyor dedim ama sonraki yorumlarınızı okuyunca rahatladım:) Şu sıra annesi hakkında konu açıp annesinin dedikodusunu yapanlar ard arda geliyor da...

Allah ayırmasın birbirinizden.

Bu arada ben de kızım hakkında her şeyi, (kız arkadaşıyla gezmeye gitseler bile) en ince teferruatına kadar sorarım:))
Sizi çookk iyi anlıyorum. Bekarım ama bizlerin içinde doğuştan gelen annelik (koruma) duygusu var. :KK46:
Her anne çocuğunun mutlu olmasını ister ama benim annem sadece biraz meraklı  :hamarat: Haklı tabi kadıncağız, ne yapsın...

Aminn Allah sizleri de birbirinizden ayırmasın:KK200:

Ay kıyamam annen cok heveslenmis bu duruma.
Annen kafasında senin dügünü nişanı ceyizi felan organize etmeye başlamıştır bile..

Ay kıyamam annen cok heveslenmis bu duruma.
Annen kafasında senin dügünü nişanı ceyizi felan organize etmeye başlamıştır bile..
Aşırı hevesli, bana söz ve nişan hayallerinden üç gün önce bahsetmişti bile...
Benim şu anda ilişki hakkındaki tutumun olumlu ama iyi ama ilerde ne olur bilemem. O yüzden annemi hayal kırıklığına uğramasını istemem. Çokta heveslendirmek istemiyorum.
Hayırlısı olsun, dua edin benim için olur mu? :KK68:

Aşırı hevesli, bana söz ve nişan hayallerinden üç gün önce bahsetmişti bile...
Benim şu anda ilişki hakkındaki tutumun olumlu ama iyi ama ilerde ne olur bilemem. O yüzden annemi hayal kırıklığına uğramasını istemem. Çokta heveslendirmek istemiyorum.
Hayırlısı olsun, dua edin benim için olur mu? :KK68:
Hakkında hayırlısı olsun annen dahi olsa gönlünün istemedigi kimseyi alma hayatına
Ha bu adamı seversin mutlu olursun ne âlâ

Hakkında hayırlısı olsun annen dahi olsa gönlünün istemedigi kimseyi alma hayatına
Ha bu adamı seversin mutlu olursun ne âlâ

Aminn sevmek ve mutlu olmak istiyorum ama henüz çok yeni... Bakalım artık zaman gösterecek hayırlısı olsun diyelim

Back
X