Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlığı görünce, işte yine biri daha annesine saydırıyor dedim ama sonraki yorumlarınızı okuyunca rahatladım:) Şu sıra annesi hakkında konu açıp annesinin dedikodusunu yapanlar ard arda geliyor da...
Allah ayırmasın birbirinizden.
Bu arada ben de kızım hakkında her şeyi, (kız arkadaşıyla gezmeye gitseler bile) en ince teferruatına kadar sorarım:))
Başlığı görünce, işte yine biri daha annesine saydırıyor dedim ama sonraki yorumlarınızı okuyunca rahatladım:) Şu sıra annesi hakkında konu açıp annesinin dedikodusunu yapanlar ard arda geliyor da...
Allah ayırmasın birbirinizden.
Bu arada ben de kızım hakkında her şeyi, (kız arkadaşıyla gezmeye gitseler bile) en ince teferruatına kadar sorarım:))
Sizi çookk iyi anlıyorum. Bekarım ama bizlerin içinde doğuştan gelen annelik (koruma) duygusu var.
Her anne çocuğunun mutlu olmasını ister ama benim annem sadece biraz meraklı  Haklı tabi kadıncağız, ne yapsın...
Aşırı hevesli, bana söz ve nişan hayallerinden üç gün önce bahsetmişti bile...
Benim şu anda ilişki hakkındaki tutumun olumlu ama iyi ama ilerde ne olur bilemem. O yüzden annemi hayal kırıklığına uğramasını istemem. Çokta heveslendirmek istemiyorum.
Hayırlısı olsun, dua edin benim için olur mu?
Aşırı hevesli, bana söz ve nişan hayallerinden üç gün önce bahsetmişti bile...
Benim şu anda ilişki hakkındaki tutumun olumlu ama iyi ama ilerde ne olur bilemem. O yüzden annemi hayal kırıklığına uğramasını istemem. Çokta heveslendirmek istemiyorum.
Hayırlısı olsun, dua edin benim için olur mu?