Bizim 17'lik ablamız eve geliyor, b.annenin gözetiminde oynuyorlar.
Dışarıya çıkartıyorsa b.annede gidiyor, ama bankta oturuyor. Ayakta olan, çocuğun ardından koşturan o abla. Ama sizin anneniz gitmeyecekse parka, daha büyük birini bulmak daha iyi tabi.
17 az bir yaş değil. Ben o yaştayken kardeşim 4 yaşındaydı. Her yaz kardeşimin öğle yemeğini alır, onu da arabaya koyar, parkta yemeğini yedirir, eve getirir, uyuturdum. Annesi çalışıyordu. Kişiden kişiye de değişir. Aklı başında birini bulmak gerekir.
canım anlattıgın tempoya degıl annen evde olsan sen bıle dayanamazsın
bence annene hıc kızma
bence sen once cocugu bır pedagoga gotur
bu anlattıklarından bahset ve coum yolu ara
zıra dogru yaklasım saglanmazsa cocuk daha da hırcınlasır ve karakter olarak yerlesır bu durumlar
onları anlıyorum cunku artık yasları ılerledı
bız bıle dayanamıyoruz bazen mızmızlıklarına
kayınvalıden haftada 2 gun ılgılenıyormus
dıger 3 gun de ılgılenemez mı
annesine yazıkta kayınvalidesine değil mi benneyaptımki
enterasan bi yorum olmuş
arkadas cocuga bakım konusunda rahatsızlıgını dıle getıren kısının kendı annesı oldugunu soylerek actı bu konuyuannesine yazıkta kayınvalidesine değil mi benneyaptımki
enterasan bi yorum olmuş
eşimin annesi benim annemden 10 yaş büyük.
ayrıca çok da ilgili düşünceli değil eşimin ailesi.
alıp da baktıkları o iki gün için bile şükrediyorum inanın.
arkadas cocuga bakım konusunda rahatsızlıgını dıle getıren kısının kendı annesı oldugunu soylerek actı bu konuyu
kayınvalıdesının sıkayetınden degıl
kaldı kı durumu daha acık sonrasında anlattı
bu sebeble onun cozum bulmasına yardımcı olmaya calısıyoruz bırlıkte
baskasının yaptıgı yorumlara yorum yapmak yerıne fıkrınızı arkadasın konusunda beyan etmenızı tavsıye ederım
sengözlerimebaksanab
çok şükür ki aklım var istediğim herşeye yorum yapabilirimhihoyyyt
cocuk gıbı cok onemlı bır konudakı hassasıyetım sebebıyle konu sahıbı arkadasın konusunda gundem degısıklıgıne mahal vermeye nıyetım yok canım
baska kapıya şakkıdı
saygı ve hassasiyet gibi erdemler herkesde olamıyor maalesef.
kafana göre takıl kalimero'cuğum.
yeter ki banlanma...
cocuk gıbı cok onemlı bır konudakı hassasıyetım sebebıyle konu sahıbı arkadasın konusunda gundem degısıklıgıne mahal vermeye nıyetım yok canım
baska kapıya şakkıdı
saygı ve hassasiyet gibi erdemler herkesde olamıyor maalesef.
kafana göre takıl kalimero'cuğum.
yeter ki banlanma...
saygılar canım a.s.
çok komiksiniz:roflol: ama benim sizin gibilerle işim olmaz zaten boshayallersmile size vakit ayıramam bybysempatiksalakcinni
canım çok zor benim oğlumda 1.5 yaşında çok hareketli seninkinin yaşında eminim öyle olcak oda.ben inan 1.5 yılda 10 yaş yaşlandım.böyle çocukların mutlaka yaşıtlarıyla olması gerekiyor.enerjilerini atacak bir ortam olması gerekiyor.ne yazıkkı annelerimiz çok yaşlı onlar için.ben kaldıramıyorum düşün.benim annemde bakamıyor.bakmayada korkuyor çok yoruluyor çünkü.ben daha şimdiden araştırıyorum oyun gruplarını.evde çok sıkılıyor çünkü.iyice araştır 600 tl çok yarım gün için.mutlaka enerjisini atması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?