- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
amin allah razı olsun nasıl güçlü olacagım bilmiyorum içim sızlıyor yüzüne gülsem deRabbim bol ve acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun. Hayatta her şey bir imtihan. Güçlü olmak zorundayız. Siz güçlü olun ki anneniz de sizden güç alsın. Annenize hayırlı ömürler diliyorum.
geri yatırsınlar diye yolladım.deli olacagım artık allah razı olsunRabbim Şafi ismiyle şifa versin annenize.
Acilde ne yapılır bilemedim,Işin uzmanı bir hastane/doktor bulursanız daha kolay ilerler tedavisi. Enfeksiyon hastalıkları vb farklı bölümleri kastediyorum.
Gerekirse yatışı verilir hastanede tedavi edilir.
Anneminkide dirençli evet allah benim annemede sizinkinede hepsine uzun ömür versinÖncelikle lütfen sakin kalmaya çalışın, benzer yollardan geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. 2015 yılında annemin soğuk algınlığı olduğunu düşünerek hastaneye gitmesi ile başlayan yoğun bakımda devam eden uzun bir süreç geçirdik.
Boğazının alt kısmı şişti, enfeksiyon değerleri düşmedi ve acil anjiyo oldu vs vs.
Gerekli görmeleri durumunda en hızlı şekilde yatisi yapılır insallah annenizin, bazen enfeksiyon çok dirençli olabiliyor; iyileşmesi için zaman gerekiyor. Annemin de enfeksiyonu hiçbir şekilde gitmiyordu ama en sonunda bir şekilde kontrol altına aldılar.
Annenize acil şifalar diliyorum
allah razı olsun canımAllah' ım acil şifalar versin inşallah
Annemin de günlerce enfeksiyon değerleri inmedi, hatta lenfomadan suphelenildi. Zor geçiyor ama geçiyor, inşaallah annenizde çabucak iyileşecekAnneminkide dirençli evet allah benim annemede sizinkinede hepsine uzun ömür versin
içime su serptin.inşallah allah sanada ferahlık versinAnnemin de günlerce enfeksiyon değerleri inmedi, hatta lenfomadan suphelenildi. Zor geçiyor ama geçiyor, inşaallah annenizde çabucak iyileşecek
Allah razı olsun ,sanada büyük dert vermesin rabbim inşallahÇok çok üzüldüm.
Allahım anneye acil şifalar,size de güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.
Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Acillere gitmeyin tek diyecegim.zaaten diyabeti vardı ,gözleri görmediği (sarı nokta ) yüzde 5 gördüğü için dışarı çıkmıyordu.Hareketsizlik sonrası aşırı ödem oldu vucutta kalp yetmezliği tehşisi konuldu.bacaklarda derin yaralar çıktı.gitmediğimiz doktor hastane kalmadı. Enfeksiyondan hastaenede yatırıldı;1 hafta sonra dolaşım bozukluğu yüzde %70/ 80 bu şekilde uzman anjiyo yapmaz diyip enfeksiyon bile kurutulmadan ;şehir hastanesine danışın diye çıkartıldık.işim gücüm hayatım karıştı .ne ,işindeyim ne gücünde.kalbimin yarısı annem ölüyor mukalbimin yarısı kan pompalamıyor.Az önce acile yolladım yine ,evde enfeksiyonu kurutamıyırum ki kendileri kurutamadı.robot gibiyim içimde umutsulzuk.Gözümü açtıgımdan beri yanımda olan annem ,anneciğimmm bırakıp gitme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?