Annem ölüyor mu??bilmiiyorum:(

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.372
3.509
133
zaaten diyabeti vardı ,gözleri görmediği (sarı nokta ) yüzde 5 gördüğü için dışarı çıkmıyordu.Hareketsizlik sonrası aşırı ödem oldu vucutta kalp yetmezliği tehşisi konuldu.bacaklarda derin yaralar çıktı.gitmediğimiz doktor hastane kalmadı. Enfeksiyondan hastaenede yatırıldı;1 hafta sonra dolaşım bozukluğu yüzde %70/ 80 bu şekilde uzman anjiyo yapmaz diyip enfeksiyon bile kurutulmadan ;şehir hastanesine danışın diye çıkartıldık.işim gücüm hayatım karıştı .ne ,işindeyim ne gücünde.kalbimin yarısı annem ölüyor mu kalbimin yarısı kan pompalamıyor.Az önce acile yolladım yine ,evde enfeksiyonu kurutamıyırum ki kendileri kurutamadı.robot gibiyim içimde umutsulzuk.Gözümü açtıgımdan beri yanımda olan annem ,anneciğimmm bırakıp gitme beni

Rabbim bol ve acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun. Hayatta her şey bir imtihan. Güçlü olmak zorundayız. Siz güçlü olun ki anneniz de sizden güç alsın. Annenize hayırlı ömürler diliyorum.
amin allah razı olsun nasıl güçlü olacagım bilmiyorum içim sızlıyor yüzüne gülsem de

geri yatırsınlar diye yolladım.deli olacagım artık allah razı olsun

Öncelikle lütfen sakin kalmaya çalışın, benzer yollardan geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. 2015 yılında annemin soğuk algınlığı olduğunu düşünerek hastaneye gitmesi ile başlayan yoğun bakımda devam eden uzun bir süreç geçirdik.
Boğazının alt kısmı şişti, enfeksiyon değerleri düşmedi ve acil anjiyo oldu vs vs.
Gerekli görmeleri durumunda en hızlı şekilde yatisi yapılır insallah annenizin, bazen enfeksiyon çok dirençli olabiliyor; iyileşmesi için zaman gerekiyor. Annemin de enfeksiyonu hiçbir şekilde gitmiyordu ama en sonunda bir şekilde kontrol altına aldılar.
Annenize acil şifalar diliyorum

Anneminkide dirençli evet allah benim annemede sizinkinede hepsine uzun ömür versin

Allah'ım acil şifalar versin. Sizlere de bol bol sabır versin kardeşim çok üzüldüm gerçekten. Lütfen durumunu arada yazın merak ederim, annelere kıyamıyorum

Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Acillere gitmeyin tek diyecegim.
Babam hastalandiginda, ilk sehir disindaydilar. Acile goturmuslerdi. Dogru duzgun bir sey bile demeyip, poliklinikteki gibi yani, ama bolume de yollamadilar yani, serum takip yolladilar hep.
Keza istanbulda da oyle. (Acil)

Acile de goturseniz poliklinige randevunuz olsun.uzman dr gorsun.

Rabbim acil şifalar versin okuyunca kalbim sıkıştı, Allah işinizi kolaylaştırsin, yükünüzü hafifletsin. Çok üzüldüm.

Maddi olarak durumunuz iyiyse çok iyi özel hastaneler var. Biz önce araştırma hastanesine gittik ve bin pişman olduk. Özel hastanede iyi bir hekim kontrolünde kurtuldu. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum, Antalya için size hastane önerebilirim. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…