- Konu Sahibi saglikmemuru
Merhaba kızlar,
Annemle konuştum bugün sadece varlığından haberdar olduğu erkek arkadaşım hakkında detaylıcaaa bilgi verdim, sebebi erkekk arkadaşım ailemle tanışmak istiyorr yakın zamanda isteme mevzusu gündeme gelecek kanımca.
Annem polis olduğu için tabiri caizse kellesi koltukta olduğu için kendisini istemiyorr vermem evlendirmem diyor, çok ön yargılı ben ne yapacağım bilmiyorum annemi üzmeyi hiç istemiyorum ama erkek arkadaşımı da çokkkkkkkkkkkkkkk da seviyorum
Arkadaşım merhaba..
Anneler yavrularının kötülüğünü istemez bu şüphesiz ama bi tanışmayı kabul etse ne kadar güzel olurdu..
İlklerde sahiplenme duygusunun bastırmış olabilme ihtimaliyle böyle dediğini düşünüyorum..Biraz daha sık erkek arkadaşından bahsedip gözündeki içindekii değerini anlamasını sağlamak..
Saglık memuru yazıyor kullanıcı adında sanırım hemşire falansın..ve bu cok güzel..aileninde kabullenemeyecek bi konumu olcağını sanmıyorum..sıksık ondan bahsedip annenin seni dinlemesini sağlayabilirsin..Suan sana ne kadar anlattıklarımla yardımcı olabilirim bilmiyorum ama eminim bu annenin seni sahiplenme duygusuyla ilgili bişey..ilklerde erkek arkadaşımın polis olmasının garipseyişini bende hissettim ailem tarafından..uzakta yaşayacak olma ihtimali kafalarına takıyolardı..Ama bunları aştık değerini gösterdim anlata anlata