Annem polisimi istemiyor :(

Merhaba kızlar,

Annemle konuştum bugün sadece varlığından haberdar olduğu erkek arkadaşım hakkında detaylıcaaa bilgi verdim, sebebi erkekk arkadaşım ailemle tanışmak istiyorr yakın zamanda isteme mevzusu gündeme gelecek kanımca.

Annem polis olduğu için tabiri caizse kellesi koltukta olduğu için kendisini istemiyorr vermem evlendirmem diyor, çok ön yargılı ben ne yapacağım bilmiyorum annemi üzmeyi hiç istemiyorum ama erkek arkadaşımı da çokkkkkkkkkkkkkkk da seviyorum

Arkadaşım merhaba..
Anneler yavrularının kötülüğünü istemez bu şüphesiz ama bi tanışmayı kabul etse ne kadar güzel olurdu..
İlklerde sahiplenme duygusunun bastırmış olabilme ihtimaliyle böyle dediğini düşünüyorum..Biraz daha sık erkek arkadaşından bahsedip gözündeki içindekii değerini anlamasını sağlamak..
Saglık memuru yazıyor kullanıcı adında sanırım hemşire falansın..ve bu cok güzel..aileninde kabullenemeyecek bi konumu olcağını sanmıyorum..sıksık ondan bahsedip annenin seni dinlemesini sağlayabilirsin..Suan sana ne kadar anlattıklarımla yardımcı olabilirim bilmiyorum ama eminim bu annenin seni sahiplenme duygusuyla ilgili bişey..ilklerde erkek arkadaşımın polis olmasının garipseyişini bende hissettim ailem tarafından..uzakta yaşayacak olma ihtimali kafalarına takıyolardı..Ama bunları aştık değerini gösterdim anlata anlata :16: onlarda kabullendi..eylülde tanısmaya geliyolar..Birazda yaşım ufak görüyo ailem e tabi cokta büyük sayılmam en azından adının konması için çaba içindeyim..umarım hakkında hayırlısı olur..Annene sık sık özel harekatcından bahsedip alıştır zamanla bunların aşıldığını fark edeceksin..Acele etmemeye calıs yanlış anlayabilirler..Sadece adının konmasını nasıl biriyle oldugumu bilmenizi istediğimden falan diye anlat..:16::16::16:

Kendisini tanıyınca belki kabul eder annen. Anlamadım 1ay mı 1yıl mı.. 1aylık görev mi olur yaa.. Ben de doğudayım benim eşimde jandarma özel harekat polislerle birlikte çalışıyorlar, hiç duymadım 1aylık görev.. :ssz:

Valla polislik iyi bir meslek, hele günümüzde.. Annen bir şans versin,en azından bir tanışması için ikna et..

aynen canım 1 ay..

annene cok kızdım.hemde şaşırdım.

abimde polis ve acayip rahat bi meslek.evet biraz fazla masai yapabiliyolar ama haftada 3 gün gündüz evde ve 1 günde tam tatili var.aldıgı maaşta yanına fıstık :1:

hem vallahi kısmetleri arttı senin annen nerden cıkartmış bu fikri bilemedim.

bideeee.özel harekat demişssn zaten süreli degilmi? görev süresi 2-3 yıl degil mi,ben degişicek diyebiliyorum.

emekli olana kadar allah bi sıkıntı vermezse özel harekatta çalışacak, 2.5 yıl hakkaride kaldı şimdi batıya tayini çıktı

hepimiz pamuk ipliğindeyiz kimin ipinin erken kopacağını Allahtan başka kimse bilemez..herşeyin hayırlısı..

vardır annenin bir bildiği istemiyorsa zorlamanın anlamı yok.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

35 yaşımdayım; daha bugüne kadar anne baba rızası olmadan yapılan evlilikten hayır bulan görmedim.

Back
X