Annem psikolojik şiddet uyguluyor ne yapmalıyım?

Annenizin psikolojik destek alması lazım farkında mısınız?
Sizin pis dediğiniz psikolojik rahatsızlık gibi duruyor.

Annenizin sorunları var, doktora gitmeli, size de yazık. Babanıza yıllarca biriken sinirinden de olabilir, dediğiniz gibi genetik de olabilir. Benim uzak akrabalarım var böyle, 3 kız kardeş, 3nde de sorun var anneleri de öyleymiş.

Annem büyük ihtimalle narsist ben bunu çıkardım ama narsistler kendileri kabul etmediği sürece düzelmezlermiş yani imkanı yok ne yapsam bilmiyorum ben okuyup gideceğim kardeşim kalacak belki onun psikolojisi kaldırmaz bunları çok çaresizim

Doktora gitmeyi kabul etmiyor mu? Bu karakterde biri etmiyordur ama. Zor durum gerçekten

Off benimde ablam böyle ,ama başkasının yanında nazik mükemmel biri gibi davranıyor ,çocuklarına ,eşine çektiriyor ,keşke tedavi olsalar ,ah keşke huzur bulsalar da evlerine de huzur verseler . Ama hep haklı onlar .
Keşke bu gibi durumlarda aile ve akraba şahitler yeterli olup zorla tedavi olunsa ,kendilerini mükemmel gördükleri için söz konusu bile edemiyorsun ,olan çocuklara oluyor ,tükenmiş eşe oluyor...

Çok kötü bir durum İkna edemezsek babam ablam ve ben onu tedavi ettireceğiz sonuçta böyle nereye kadar gidecek değil mi umarım ablanızda tedavi olur bir gün

Anneniz vakti zamanında yalnız ve sevgisiz bırakılmış. Gerçekten ikna edilip tedavi olması gerekiyor.Destek olun, sevin sarılın en nihayetinde anneniz.

Annenizin tedavi olması gerek. Yönlendirmeye çalışsanız inat edecek. Ablanız gibi kaçarak değil ama başka bir şekilde kurtulun. Ayaklarınız üzerinde güçlü durarak. Anneniz ciddi hasta ve kötü. Hasta bırakılır mı? Tedavi olmuyorsa evet

Başkasına yapsa cevabını sert alacak o yüzden başkasına bu kadar eziyet etmiyor bu uyanıklar aile içi yapıyorlar

Annenizin dolaba tırnaklarını ve saçlarını koyduğunu okuyana kadar kötü biri diye düşünmüştüm..ama onu okuyunca hasta olduğuna inanıyorum..yoksa niye böyle iğrenç birşey yapsın ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…