Belki depresyonda degil sadece hayatin anlamini goremiyor artik. Ona bazi seyleri hatirlatman lazim. Ara sira yemege cikar mesela. Gezmeye gidin. El isi kurslari vardir orda onlara katilsin. Hatta onu motive etmek icin sende katil. Sen yardimci olursan icinde bulundugu durumu atlatacaktir. Sana pozitif telkinlerle ilgili bir link aticam. Benim dinlediklerim ingilizce, ben bunlari yukledim ama hic dinlemedim. Belki senin isine yarar.
Teşekkür ediyorum önerilerin için. linklere bakıcam
ben çok uzakta yaşıyorum kardeşim de öyle. sadece yaz tatillerinde gelebiliyoruz. geldiğimden beri eşimle alıp gezdiriyoruz vs. ama içinde istek yok. çalışıyordu, geçen yıl işi bıraktı ondan sonra başladı zaten her şey. gel kurslara gidelim diyorum, ne yapıcam ben orada diyor. kendisi terziydi, dikiş nakış vs. artık yapmak istemiyor. bir hobisi de yok. nasıl mutlu edicem ben annemi ya?
Annemi hastaneye yatırdık arkadaşlar.
doktorlar ALS hastalığından şüphelendikleri için 10 gün boyunca testler yapacaklar.
Als hastalığı malesef tedavisi olmayan bir hastalıkmış. Hastalar her geçen gün kaslarını daha az kullanabiliyorlar ve sonunda tek bir harekette bile bulunamıyorlarmış.
Allah kimsenin başına vermesin...
inşallah doktorlar yanılır ve bu hastalık olmaz..
bız dayımda yasadık ve cok yıpratcı bır surec hasta ıcınde aılesı ıcıne.
umarım als değildir..
inşallah canım ama 3 ayrı doktora muayene oldu. hepsi aynı şeyi düşünüyor. bunun için daha bir çok tahlil yapılacak. malesef belirtilerin hepsi mevcut. yine de umarım başka bir şeydir.
pekı kilo kaybıda yasıyomu.yurumesı yavasladımı..
umaım doktorlar yanılır ve baska tedavısı olan bır rahatsızlık cıkar..
kı temennım hıc bıseyının olmaması.
bıde cok kolay anlasılan bır rahatsızlık degıl..
benım dayım yurtdısındaydı cok sonra farkedıldı.
yürümesi bazen iyi ama bazen zorlanıyor, çabuk yoruluyor.
başka sebeplerden de olabiliyormuş bu belirtiler.
inşallah daha basit bir şeydir...
omurilikten sıvı alınıyormuş teşhis için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?