Annem resmen trip atıyor üzülüyorum

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
merhabalar. Ben yeni evliyim 1.5 aylık. Evim ailemin evine yakın mesafede. Eşim askeri personel ve sık sık nöbetleri oluyor. Nöbet oldugunda 24 saat çalışıyor gece evde olmuyor yani. Evde olmadığı Zaman'larda ailem mutlaka onlarda kalmamı istiyor. Aslında bende istiyorum ama bende çalıştığım için çok zorlanıyorum. Kıyafetlerimi kişisel malzemelerimi getir götür fln. Annem her konuda çok anlayışlı bir insandır ama bu durumu açıkladığımda orda kalmak istemediğimi düşünüyor üzülüyor ve hatta dile getiriyor. Bende gitmesem evde kalsam aklım hep onlarda oluyor. Belki büyük Bi dert olmayabilir ama siz olsanız ne yapardınız hanımlar? Bide en ufacık olayı bile dramatize edebiliyorum hemen bugün varlar yarın yoklar gidip kalayım moduna girdiğim için huzursuz oluyorum

Son düzenleme:
zor oluyor, düzenim şaşıyor, kendi evime alışmak istiyorum de. daha 1,5 aylık evlilikte hemen ana evine taşınmanın manası yok ki. trip atarsa da atsın alışır yani, yüz vermeyin.

Zor bir durum anlıyorum.
Arkadaşım gelecek kız kıza oturacağız diye ara ara gitmemezlik yaparsan alışırlar diye düşünüyorum.

Annenizi siz çağırın o halde, anne çalışıyorum inan ki seni özlüyorum ancak her seferinde ne kaldığımdan birşey anlıyorum ne işe gitmemden diye yanıtlayın. Hiç olmazsa her nöbet tuttuğunda değil de arada gitmeyi teklif edin

zor oluyor, düzenim şaşıyor, kendi evime alışmak istiyorum de. daha 1,5 aylık evlilikte hemen ana evine taşınmanın manası yok ki. trip atarsa da atsın alışır yani, yüz vermeyin.
Annenizi siz çağırın o halde, anne çalışıyorum inan ki seni özlüyorum ancak her seferinde ne kaldığımdan birşey anlıyorum ne işe gitmemden diye yanıtlayın. Hiç olmazsa her nöbet tuttuğunda değil de arada gitmeyi teklif edin

Sabah çok erken kalkıp işe gitmemi bahane ediyor babanda görmek istiyor vs gibi bahanelerle gelmiyor. Ufacık konu devlet meselesi haline geldi aramızda:)

yuz versem annemde bana paso trip atacak valla bazen içime doguyor trip atacagı o gunlerde aramıyorum gezmede falan oğrendiğimde arıyorum çok keyifli konuşuyor ,
nöbet gunleri sende arama ertesi gunde işim vardı temizlik yaptım ağda yaptım ne bulursan artık uydur bırşeyler

merhabalar. Ben yeni evliyim 1.5 aylık. Evim ailemin evine yakın mesafede. Eşim askeri personel ve sık sık nöbetleri oluyor. Nöbet oldugunda 24 saat çalışıyor gece evde olmuyor yani. Evde olmadığı Zaman'larda ailem mutlaka onlarda kalmamı istiyor. Aslında bende istiyorum ama bende çalıştığım için çok zorlanıyorum. Kıyafetlerimi kişisel malzemelerimi getir götür fln. Annem her konuda çok anlayışlı bir insandır ama bu durumu açıkladığımda orda kalmak istemediğimi düşünüyor üzülüyor ve hatta dile getiriyor. Bende gitmesem evde kalsam aklım hep onlarda oluyor. Belki büyük Bi dert olmayabilir ama siz olsanız ne yapardınız hanımlar? Bide en ufacık olayı bile dramatize edebiliyor hemen bugün varlar yarın yoklar gidip kalayım moduna girdiğim için huzursuz oluyorum

Alışırlar üzülmeyin.
Siz doğrusunu yapıyorsunuz.
Evlendiniz artık.
Belki ertesi gün tatil olan bir gün gidilebilir.
Belki teyzenizin, halanızın vs geldiği bir gün de gidersiniz.

Ama insan bazen yalnız da kalmak istiyor. Annenizin bunu öğrenmesi gerek. O da zamanla olacak.
İstikrarlı olmaya devam edin.

Sabah çok erken kalkıp işe gitmemi bahane ediyor babanda görmek istiyor vs gibi bahanelerle gelmiyor. Ufacık konu devlet meselesi haline geldi aramızda:)
Anne bu küsecek hali yok güzelce açıklayın çok zor oluyor diye bir iki surat yapar geçer. Siz üstüne düştükçe mesele haline gelmiş bence, biraz kendi fikirlerinizi kabullenmeye başlamalı anneniz bunun yolu da sizden geçiyor ;)

Anne bu küsecek hali yok güzelce açıklayın çok zor oluyor diye bir iki surat yapar geçer. Siz üstüne düştükçe mesele haline gelmiş bence, biraz kendi fikirlerinizi kabullenmeye başlamalı anneniz bunun yolu da sizden geçiyor :KK66:
Aynen küsmüyor ama surat yapıyor. Telefonla konuşurken bile hissedebiliyorum surat yaptığını:)

Son düzenleme:
Asarsa assın surat

Dinlenirsin

Eşin yokken iş vs yaparsın ki eşin olunca akşamları hiçbir şey yapmadan birlikte zaman geçirirsin

Insan evinde kimse yokken tv izlemek vs de ister

Arada gidilir belki ama her nöbette asla

Asarsa assın surat

Dinlenirsin

Eşin yokken iş vs yaparsın ki eşin olunca akşamları hiçbir şey yapmadan birlikte zaman geçirirsin

Insan evinde kimse yokken tv izlemek vs de ister

Arada gidilir belki ama her nöbette asla
En çok da iş yapmak için gitmek istemiyorum. Eşim varken zaten Bi iş yapılmıyor. Bide gece temizliği en sevdiğim ama aklım da orda oluyor işte

Back
X