Annem şanssızız derken haklı sanırım

Yakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.
Annen cok yanlış bakıyor bence. Belki senin daha bereketli bir evliligin olacak inşallah.

Zaten Mart da karar verildiyse herşey göze alınmış demektir. Çokta kötü bir şey değil yani yağmur kar bence, her şey bir anı olarak kalıyor insana..Bazı insanlar sürekli olumsuz konuşmayı sever benim babam da böyledir.Eskiden bende ondan çok etkilenirdim büyüdükçe etkilenmemeyi öğrendim. Şimdi kv de öyle çıktı gülüp geçiyoruz biz .Annenizi değiştiremezsiniz o yüzden siz tadını çıkarmaya bakın derim.hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim.
Evet değiştiremem ama biraz uzaklaşmam gerek sanırım çünkü gülüp geçemiyorum. Kafama takıyorum.

Nerden anlatmaya başlayayım ki.
Mesela kendi düğününde kar yağmış çünkü şanssız olduğu için. Şubat ayında yapmasının alakası yok ama.
Böyle bir anneyle büyüdüm benim düşüncem de en sonunda oraya çekildi.

Siz de nişan için mart ayını seçmişsiniz. Mart kapıdan baktırır , kazma kürek yaktırır ,demişler.

Misafirler yola çıkmadan erteleyebilirdiniz , yola çıktılarsa da : " şanssızız " demek yerine sağlıkla gelmeleri için dua edin.

İyi de kar haftalarca yağmayacak ki yani bu birkaç gün sadece..yakın zamanda demişsiniz herhalde bu hafta değildir bu kadar niye karamsarsınız anlayamadım şanssız ilan ettiniz kendinizi Allah büyük dert vermesin Allah aşkına böyle hemen modunuz düşüyorsa evlilik hazırlıklarında en ufak sorunda şikayet edeceksiniz demek ki..

Annenizin önce hayata bakış açısını değiştirip kendisini sevmesi gerekiyor. Bir de şu her şeyin mükemmel olması olayından artık kurtulmamız lazım. Şu an mesela düğünümde yağmur yağsa nasıl mutlu olur o şekilde dans ederdim. Tadını çıkarsak keşke hayatın.
Annemin kendini artık değiştireceğini düşünmüyorum o yüzden sadece uzaklaşmak istiyorum. Evlenince zaten şehirdışında olacağım.
Biraz ezik büyüttüğü için bizi maalesef kendimizi ispatlama kaygısı güdüyoruz.

Siz de nişan için mart ayını seçmişsiniz. Mart kapıdan baktırır , kazma kürek yaktırır ,demişler.

Misafirler yola çıkmadan erteleyebilirdiniz , yola çıktılarsa da : " şanssızız " demek yerine sağlıkla gelmeleri için dua edin.
Yok nişan daha olmadı. Ben seçmiş olsam sorumluluğunu şikayet etmeden alırdım sorun da o ya ben seçmedim tarihi de.

Annene uyma gözünü seviyim ya
😄😄
Aa attığı başlığa bak

Kıyaslama enerjisinde biri annen yani frekans yayını beter,bari sen düşme buna

Annene uyma gözünü seviyim ya
😄😄
Aa attığı başlığa bak

Kıyaslama enerjisinde biri annen yani frekans yayını beter,bari sen düşme buna
çok uğraşıyorum😥
Maalesef anne ne yüklerse çocuk taşıyor. Ben bunu fark ettim iyi yanı ve düzelteceğim inanıyorum ama annem fark edememiş bile ömrünü ben şanssız bir insanım diyerek geçiriyor.

çok uğraşıyorum😥
Maalesef anne ne yüklerse çocuk taşıyor. Ben bunu fark ettim iyi yanı ve düzelteceğim inanıyorum ama annem fark edememiş bile ömrünü ben şanssız bir insanım diyerek geçiriyor.
Yok öyle birşey
Farkındalık geliştiği anda hersey değişir
Kurban psikolojisini bırak ve kendini geliştir bu konuda...bir negatifin enerjisi bazen lanet gibi güçlü olabilir ama bu seni yaniltmasin ve etkilemesine izin verme

Annen çok şanslı senin gibi bir kızı olduğu için💓sen güzel düşünmeye devam et, Allah senin gönlüne göre versin inşallah. Böyle havadan sudan şeyler aksilik bile sayılmaz, sağlık olsun. Mutluluklar dilerim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin😍

Çok negatifsiniz. Bu şekilde kendinizde mutsuz olursunuz etrafınızdakilerde olur. Hatta sizden uzaklaşmanın yollarını ararlar. Nitekim böyle negatif insanları hayatımdan uzak tuttum hep. Enerjimi emerek besleniyorlar çünkü.
Nişanım olduğu gün tüm ilçede elektrik kesildi. Kuaför telefonun flasiyla başımı makyajımı yaptı. Kuaförden sonra çekim yapamadık. Nişan bittikten sonra elektrikler geldi gidip cekimimizi yaptık. Ama hiç moral bozmadım çünkü nasip böyleymiş elimizde olan bir durum değildi. Düğünümde yazın ortasındaydı ama o gün bardaktan bosalircasina yağmur yağdı.
Ama hiç böyle düşünmedim hatta dedimki düğünüm nekadar bereketli geçti rahmet yağdı filan dedim :halay:
Düşünce herşeydir :KK37:

Kesinlikle. Böyle diye diye en kötüler bizi buluyor. İyi düşün iyi olsun desem 5 dakika iyi düşünür sonra yine başlar kötü konuşmaya. Annesinden ne gördüyse sağolsun değiştirmek için uğraşmamış :)
Bari sen değiştirmek için uğraş:)
Benim arkadaşım Haziran'da korona dolayısıyla açıkhavada kokteyl nikah tercih etti. Ama sabah hava günlük gülistanlıkken ne zaman foto cekinmeye gittik, yağmur başladı. Diş mekanda neredeyse hiç çekim yapamadan içeride çekim yapıldı,onda da onbeş tane gelin,hepsi aynı yeri kullandığı icin epey sıra bekledik ve stresli oldu. Gelinlik çamur olmadan bitti de eve, oradan nikaha gittik, hava rezalet bozduğu için daveti içeriye taşımışlar. neyse,bir şekilde nikah yapildi,gelin damat arabaya bindi.
O da ne, güneş açtı, yerler kurudu 😂😂 kız yine de şanssızım demedi, mekan içeriye geçmek zorunda olunca kokteyl masasından normal sandalyeli masalara geçtiği için ikramlık falan hazirlamis,bir ton ikramlık onlara da "ikram" olmuş oldu 😂 böylece iyi tarafından baktı,mutlu oldu.
Bence sen de biraz pozitif tarafından bakıp olumlu konuş, phoebe'nin düğünü gibi (friends S10 e12) aksilikler hatta doğa felaketi olsa da mutlu anı yapmaya calis. Çünkü bu senin kıymetli anın ve bir daha tekrarı olmayacak

Yakın zamanda nişanım var. 1 ay arayla bir akrabamızın nişanı da oldu yani şubat ayında. Bundan 2-3 ay önce annem bizim nişanımızda, düğünümüzde kar bile yağar onlar da yağmaz biz şanssızız çünkü demişti. Çok kızdım o zaman ne alakası var dedim.
Geçen ay onların nişan günü hariç o hafta yağmurluydu.
Şimdi ise nişanım var ve kar yağıyor. Zaten çocukluğumuzdan beri derdi şanssızız diye artık inandım anneler her zaman haklı çıkıyor.
Sadece yazmak istedim ya canım çok sıkkın. Karşı taraf şehir dışından gelecek hep bizi bulur zaten.

Kar yağınca ne oluyor? Yüzük takılmıyor mu? Şehirlerin yolları mi kapandı? Kar yağıyor diye bu kadar canınız sıkılmasın. Allah başka dert vermesin. Mutluluğunuza odaklanın gerisi hikaye.
Mutluluklar dilerim.

Kuzum,Tayland'da deprem olsa:Etrafindakiler "sorumlusu biziz"diyecekler neredeyse :)
Sen hic bozma huzurunu,guzel olacak..

çok uğraşıyorum😥
Böyle şeyler düşünmeyin yaw :)) Benim annem de şanssız bir kadındır genel anlamda . Ben evlenirken de bayağı da korkmuştu her anlamda . Analarin kaderini kizlar yaşarmış demişti hatta dedim sacmala anne :) Kasımın son haftasonunda güllük güneşlik havada evlendim . Hatta balayına bile gittim . Herkes ya yağmur yağarsa die endiselendi ki Akdeniz'de yağmur baslarsa günlerce surermis . Birseycik olmadı. Siz içinizi rahat tutun,cagirmayin .

Bugün akrabamızın düğünü var ve kar dizlerimize kadar... Herhalde o da "Benim şanssızlığım yüzünden kar yağdı" diyordur. Acaba hanginiz yüzünden yağdı :110:
Böyle olumsuz düşünmeyin, hava durumu bunlar sizinle alakası yok. Mart ayında kar yağmasından daha normal ne var? Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derler ya

Birde kime göre şansızlık ki coğu kişi kar yağdı diye mutlu ve şanslı olduğunu düşünüyor düğünümde kar yağsa neden üzuleyim kar topu oynarim 🤗

Allah Allah ne alakası var sanssizlikla kar yağsın neye engel benim düğünüm marttaydi bir hafta öncesi ve sonrası hava açık ve gunesliyken benim düğünüm de yerler çat çat buzdu hiç de şanssız olduğumu düşünmedim hava bu yani olabilir

Back
X