Annem sevgilimi kabullenmiyor

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
meraba 1 senelik ilişkim var içimi buraya dökmek istiyorum ilk yakın olduğum adamdı o beni öpen ilk adam o kadar bağlıyım ki ona bana ne kadar acılar versede hiç vazgeçmedim ondan beni sebepsizce bıraktığında bile onu sevmekten vazgeçemedim beni 1 gün mutlu ediyosa hep 3 gün ağlattı ve ne zaman beni üzse içimi hep anneme döktüm şu anda hala onunla birlikteyim ve aramıyo sormuyo kıskanmıyor bile ama buluşunca o kadar iyi davranıyor ki bana masallardaki aşkı yaşatıyo ama eve geliyorum o büyü bitiyo ve çevremdeki arkadaşlarım hepsi biliyo bu durumu ve artık ondan vazgeçmemi istiyorlar ve en önemlisi annem ya ben yada o diyo biliyorum belki o benim hayatımdaki doğru kişi değil ama gerçekten çok denedim ondan vazgeçmeyi bi kalemde silip atmayı ama olmuyo başkasını düşününce bile miğdem bulanıyo tamam üzüyo beni ama ondan başka hiç kimsede o kadar mutlu edemiyo beni lütfen yardım edin gelecekten çok korkuyorum annemin onu kabullenmesi için ne yapabilirim??

Bu ilişkiyi kendin bile kabullenemezken neden Annene kabul ettirmeye çalışasın ki.
Kimse evladını üzeni, kıymet vermeyeni istemez.
Biraz zaman ver kendine , ilişkinin gidişatına bak.
Seni üzen, kıran bir adam bunu ileridede yapacak demektir.
O aşk dediğin şey varya ileride yaşayacağın üzüntülerin tesellisi olmuyor.
Aşk bitiyor, geriye çaresizlik kalıyor.
Bu kadar ısrarlı olma mutsuz olmak için.
Annene kulak ver.

hiçkimse senden değerli değil. zamana bırak herşeyi. ne unutulmaz denenler unutuluyor. sadece zaman. kendini saygını kaybetme hiçbir zaman. annen üzülmene dayanamıyordur o yüzden öyle demiştir. hiçbir anne yavrusunu üzen birisini istemez. biz affederiz ama analar affetmez. ve unutma annelerin sözünü dinlemek lazım

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

onunlayken sürekli üzüleceğine ayrıl en azından bir süre acı çeker sonra yoluna devam edersin

hemen birini düşünmek zorunda değilsin biraz kafanı topla kendine gel , sana değer vermeyen bi insan için kendini fazla heba etme derim o ki değer verse şu an bunları düşünüyor olmazdın

bu yaşadıklarına benzer şeyleri yaşadım 7 yıllık bir ilişki annem istemedi bazen ben istemedim bazende o 1 ay çok yakınsak 3 ay uzaktık birbirimizden 2 sene önce tamamen bitti diye ayrıldık ama hiçbir şekilde taviz vermedim düzeldiğini bana ıspatladı ve şuanda evliyiz o yüzden acele etme araya mesafe koy çok sevdiğini belli etme çokta serbest bırakma ama hep bir kaybetme korkusu olsun onda birlikte olmadığınız zamanlarda seni düşünmesini anca böyle sağlarsın ve sen uzaklaştıkça o nekadar sevdiğini anlar sevmiyorsa ztn bırakır uğraşmaz kelimelerle ifade edebilsim mi bilmiorum ama sabret sadece

biliyorum zaten annem benim iyiğiliğim için söylüyor bunları teşekkür ederim cevabınız için

sadece sabrediyorum zaten elimden başka bişey gelmiyor umarım düzelir bi gün teşekkür ederim tavsiyen için

aynen birazcık değer verseydi annemin gözünde de bu kadar düşmezdim zaten benden önce uzun bi ilişkisi bile olmamış ama dediğim gibi üzdüğü kadarda mutlu ediyor mesajlaşmayı sevmiyorm dyo armıysn diyncede kolay sevebilen bi insan değilm onu unutamamktn özlemektn korkyrm yada artık o bende alışkanlık haline geldi inş düzelir herşey teşekkür ederm cevbınız için

Çok doğru biliyorum zaten benim bidha üzülmemem içn söylüyor annem dediğinz gbi zamana brktm herşyi ve sabredyrm herşyn hayırlısı olsun. tskkr edrm cvbnz içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…