arkadaşın hangi bölümde okuyor;?
ben aşık olurken hiç düşünmedim haladaa düşünmüyorum ama annemin üzülmesini ben evlenirken yanımda olmamasını istemiyorumAnneniz uygun gordugu meslekleri bir liste yapip versin elinize
Bundan sonra bu listeye gore haraket edersiniz!
Iyi bir meslegi,/kazanci olsunda askin sevginin ne onemi var yani???
evet aynen söylediğiniz gibi bi durum ne yapıcağımı şaşırdımkimseyi egitim düzeyi ve meslegi ile yargilamak kimsenin haddi degildir ancak üniversite dönemim boyunca diger bayan arkadalarin dertlerine ortak olmaktan kaynakli ve ortak oldugum insan sayisinin da hayli kabarik olmasindan dolayi size sunu diyebilirim, arada üniversite - lise ortaokul ilkokul gibi bir farksa genelde yürümüyor.
Fakat elbetteki önemli olan sahsin kendini ne kadar gelistirdigidir. Hic okula gitmeden de bilgi küpü olabilir insan.
Ama benim burada belirtmek istedigim genellemeye vurdugumda genelde yürümüyor. Bunu söylemek istedim cünkü üniversite mezunu olup dünyadan haberi olmayan da cok insan var.
Tercih bence yine de size kalmis eger gercekten karsinizdaki kisinin sizi her yönden tamamladigina inaniyorsaniz.
Mesela genelde su yargi vardir, tip okuyan bir gencin ailesi konservautarda müzik okuyan biriyle evlenmesindense bir mühendisle bir avukatla evlenmesini tercih eder.
Böyle bir durum icerisindeyseniz, ailenize onun ne kadar iyi bir insan oldugunu gösterme firsati bulmalisiniz
evet aynen söylediğiniz gibi bi durum ne yapıcağımı şaşırdım
adam işsiz değil sapık değil hırsız değil
sırf mühendislik okumuyor diye istemiyorsa da pes diyorum
ben elektronik mühendisliğinde okuyorum o halkla ilişkiler ve reklamcılıkta
hiç böle bi durumdayken evlenip mutlu olan tanıdığınız var mı _?
ben elektronik mühendisliğinde okuyorum o halkla ilişkiler ve reklamcılıkta
hiç böle bi durumdayken evlenip mutlu olan tanıdığınız var mı _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?