yazdıklarınızı okudukça içim açıldı biraz çok teşekkür ederm hepinize denicem söylediklerinizi inşallah sevdiğimle annem arasında bi tercih yapmak zorunda kalmam
hiç böle bi durumdayken evlenip mutlu olan tanıdığınız var mı _?
ohooo sizinki de bir şey mi? Benim ablam doktor erkek arkadaşının küçük bir dükkanı var lise mezunu ama kendini çok geliştirmiş erkek arkadaşı ,çok iyi çok saygılı bir insan.
Benim ailemde başta çok karşı çıktı ama tanıdıktan sonra sevdiler.Bence sizde ailenizle tanıştırın ön yargıdan kurlurlar severlerse.Kaldı ki sizin aranızda eğitim olarak fark yok ki
aileniz çok anlayışlıymış gerçekten inşallah bizde sonunda evleniriz :)
Yok canım ya aslında hiç anlayışlı değiller ama dediğim gibi ablamın arkadaşı kendini çok iyi yetiştirmiş ondan o kdar çok sevdiler. Bakın benim ablam dereeyle kazanmıştı cerrahpaşayı düşünün aradaki uçurumu sizinki çok daha farklı bir durum .Aranızda fark yok dediğim gibi ailenizle bir tanıştırın arkadaşınızın durumuna göre onların düşüncesi değişir.
hiç böle bi durumdayken evlenip mutlu olan tanıdığınız var mı _?
Yok canım ya aslında hiç anlayışlı değiller ama dediğim gibi ablamın arkadaşı kendini çok iyi yetiştirmiş ondan o kdar çok sevdiler. Bakın benim ablam dereeyle kazanmıştı cerrahpaşayı düşünün aradaki uçurumu sizinki çok daha farklı bir durum .Aranızda fark yok dediğim gibi ailenizle bir tanıştırın arkadaşınızın durumuna göre onların düşüncesi değişir.
Bugün beni gülümseten ve mutlu eden bir örnegi paylastiniz. tesekkür ederim.
Kimse kimsenin zekasını ÖSYM'nin yaptığı 3 saatlik sınavlarla değerlendirmemeli bence.
Herkes eşit şartlarda girmiyor bu sınavlara, herkes ÖSYM kriterlerine göre de başarılı
olmak zorunda değil. Sizin kriterleriniz insani ölçüler olsun, iyice tartıp biçin ve o
insanla gerçekten mutlu bir geleceğiniz olacağını düşünüyorsanız öyle tanışın ailesiyle.
Çalışkan, dürüst, güvenilir, huzur veren, sadık ve hoşgörülü biri ise daha ne olsun ki...
İnşallah mutlu olursunuz...
ben elektronik mühendisliğinde okuyorum o halkla ilişkiler ve reklamcılıkta
Allah mutluluklarını daim etsin inşallah :)
senin annende buldumcuk olmuş kusura bakma...
bu yuzden sevdiğin insanı kıracaksan zaten ıkı kere düşünmelisin ben bu adamı seviyor muyum dıye?
ha bıde annenın mesleğini çok merak ettim bürokrat falan herhalde yahut müsteşar veya elçi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?