- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
yok 3 kardeşiz en büyüğü benim 25 yaşındayımvalla konu hakkında bilgim yok hayırlısı olsun demek için yazıyorum
tek çocuk musun merak ettim
yok 3 kardeşiz en büyüğü benim 25 yaşındayım
sadece erkek kardeşimi seviyor ama o da ikna edemez sizi süründürücem dedibaban neden çocuklarından bile bu kadar nefret ediyor ya evden atacak kadar, acaba diğer kardeşlerin ikna edemez mi
evet aldattı çektiğimiz kredilerin de ispatı var .babanın üzerine olan herşeyde annenin hakkı da var. o yüzden mecbur paylaşım olacak. gelgelelim siz kredileri çekip babanıza verdiğinizi ispat ederseniz bence onları da alabilirsiniz. zaten çekişmeli o yüzden sonuna kadar uğraşın. ki evi de anne istesin ki giden baba olsun. aldatıyordu zannımca bunlarıda ispat edin. o zamana kadar malı mülkü kullanma hakkı da annene bırakılabilir.
aile konut şerhi koydurmaya gittik o da 12ye kadar oluyormuş tedbir koydurmak için mahkeme gününü beklicez galiba öyle miBaban evi başkasına satmış gösterebilir o yüzden tedbir koydurmaniz gerekli canim hakkınızda hayırlısı olsun
15 Temmuz 2016 bu tarih benim ömrüm boyunca asla unutmayacağım bir tarih.
O olaya girmicem ama hem o olay yüzünden hem de yıllardır annemle babamın boşanmasını beklediğimden
dava açmaya gittiğimiz bu tarih unutulmayacak bir tarih olarak kazındı hafızama.
Cuma günü açtık davayı.
Annemin iş yerinde 1 saatlik izin aldığımız için avukatsız açtık davayı.
Dilekçeyi yazdırmak ücretli olduğundan ben adliyeye gitmeden önce yazmıştım dilekçeyi.
Onu verdik.
Dava açıldı.
Adli tatile giricez eylül gibi tebligat gider dediler,
Şimdi adli tatil kaldırıldı.
Babam bize hiçbir şey vermek istemiyor ve evden atmak istiyor.
Biz de bunu kabul etmiyoruz zaten ona çektiğimiz kredileri ödüyoruz o yüzden pek paramız kalmıyor.
Sanırım çekişmeli olacak dava.
Çok uzar mı, hemen boşanabilirler mi ?
Artık bir an önce boşansınlar inşallah.
sonradan da avukat talep edebiliriz değil mi dava açılsa da sorun olmazSizin konunuzu biliyorum, daha önce de yorum yazmıştım. Bakın acilen bir avukat edinin kendinize. Aksi takdirdi zararlı çıkarsınız. Davanız çekişmeli, işin içinde aldatma var, tazminat -nafaka talebi var, mal paylaşımı var....Avukata gidin konuşun, fiyatta anlaşın, zaten dava süreci uzun olacağından kimse sizden bir kerede ödeme yapmanızı istemez.
12 ye kadar derkenaile konut şerhi koydurmaya gittik o da 12ye kadar oluyormuş tedbir koydurmak için mahkeme gününü beklicez galiba öyle mi
sonradan da avukat talep edebiliriz değil mi dava açılsa da sorun olmaz
valla o da biraz garip oldu annemin yazması gerekiyordu ama ben yazdım size göndersem olur mu biraz uzunYok olmaz tabi ki, ama izleyeceğiniz yolda bu işi bilen birileri olmalı yanınızda, dava dilekçenizde ne yazdınız?
öğlen 12ye kadarmış12 ye kadar derken
valla o da biraz garip oldu annemin yazması gerekiyordu ama ben yazdım size göndersem olur mu biraz uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?