- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
hadi yaBir gönderebilirsen incelemek isterim, keşke bana özelden mesaj atsaydın..Ben yazardım dava dilekçenizi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaBir gönderebilirsen incelemek isterim, keşke bana özelden mesaj atsaydın..Ben yazardım dava dilekçenizi.
Boşanma davasını neye dayalı açtınız peki? İspatlayabiliyor musunuz? Inşallah zinaya dayalı açmışsınızdır. Bu sayede babanızın mallar üzerindeki alacak oranını azaltmış olursunuz.evet aldattı çektiğimiz kredilerin de ispatı var .
bir tarlamız ve evimiz var tarlanın değeri de 150 bin kadar evin değeri 200 bin evi sen al tarlayı biz alalım ya da tarlayı sen al evi biz alalım diyoruz kabul etmiyor etse hemen bitecek bu iş anne ikisini de ona verelim diyorum bazen bitsin bu iş ama kadınlarla yiyecek ne gerek var hem de tarla için çektiğimiz krediyi öderken
Dilekçeleri sonradan değiştirmek mümkün mü Crazy?Bir gönderebilirsen incelemek isterim, keşke bana özelden mesaj atsaydın..Ben yazardım dava dilekçenizi.
ben dilekçede konuya zina ve hakaret olarak açtım umarım alacak oranını bu durum azaltırBoşanma davasını neye dayalı açtınız peki? İspatlayabiliyor musunuz? Inşallah zinaya dayalı açmışsınızdır. Bu sayede babanızın mallar üzerindeki alacak oranını azaltmış olursunuz.
Evet azaltıyor olmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun. :))ben dilekçede konuya zina ve hakaret olarak açtım umarım alacak oranını bu durum azaltır
Sakın hakkınız olanı bırakmayın kurtulmak içinhadi yaaslında ben annemin dava açıcam acilen demesi şoku ile ne yaptığımı hiç bilmiyorum
bizi öldürmekle falan tehdit ediyor.Sakın hakkınız olanı bırakmayın kurtulmak içinsiz onu süründürün
Evet azaltıyor olmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun. :))
Avukat tutun,avukat hemen tedbiri koydursun mahkeme gününe kadar ev satılmasın avukatsız işiniz zor olur.Allah yardımcınız olsun inşallahaile konut şerhi koydurmaya gittik o da 12ye kadar oluyormuş tedbir koydurmak için mahkeme gününü beklicez galiba öyle mi
Yarin gidebilirsiniz sabahtan aksatmayin derim neler yasiyor insanlar bu konularda12 ye kadar derken
Şikayet edin uzaklaştırma alın avukata danışınbizi öldürmekle falan tehdit ediyor.
Valla ölüm zaten şu günlerde her an insanların ensesinde
bir garip hallerdeyiz
ama onu süründüren Allahın izni ile biz olucaz
Nasıl yok zinaya dayalı boşanma davası açılırsa zina yapan eşin katılım alacağı oranında azaltmaya gidilir diye öğrendik biz. Yanlış mı bu bilgi?Yok canım öyle bir durum, dilekçenin içeriğine ve dava sırasında ileri sürülen sebeplere göre davanın sebebinin genişletilmesi veya değiştirilmesi söz konusu olabilir.
Nasıl yok zinaya dayalı boşanma davası açılırsa zina yapan eşin katılım alacağı oranında azaltmaya gidilir diye öğrendik biz. Yanlış mı bu bilgi?
Dilekçede değişiklik yapıp bunu yazarsa azaltılmaz mı? Hazır bulmuşken öğrenmek için soruyorum. :)
Tamam şimdi anladım. Teşekkür ederim.Senin bahsettiğin durum farklı yalnız, örneğin şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanma talebini içeren dava dilekçesi ve buna göre açılan dava fakat sonradan aldatma-şiddet vs gibi etkenlerin eklenmesinden bahsediyordum ben. Yani davanın tamamen içerik olarak değiştirilmesiydi benim kastettiğim.
Konu sahibi arkadaşın dilekçesini de inceledim, aldatma,psikolojik şiddet ve tehdit unsurları belirtilmiş.
öyle bir şey olursa istemediğim ama benimle evlenmek isteyen o kişiyle evlenip hayatımı yakıcam nasıl olsa öyle de böyle de bu hayat bana kötü anneme de söyledimSakın bir şey bırakmayın o adama, ekmeğine yağ sürmeyin.
Sizin emeklerinizle alınmış şeylere tehditle konacak, sonra elin bilmemneleriyle gününü gün edecek, olur mu öyle şey.
Anne kararlıdır bu arada umarım.
Babanız kandırabilir tekrar.
sakın ha siz şimdi olayın sıcaklığından bitsin de kurtulalım modundasınız. sonra çok pişman olur kendinizi yer bitirirsiniz. zaten yıllarca katlanmışsınız az daha sıkın dişinizi. o kadar ödeme yaptınız. siz kardeşlerin doğmamış çocuklarınızın bile hakkı var o tarlada evde.evet aldattı çektiğimiz kredilerin de ispatı var .
bir tarlamız ve evimiz var tarlanın değeri de 150 bin kadar evin değeri 200 bin evi sen al tarlayı biz alalım ya da tarlayı sen al evi biz alalım diyoruz kabul etmiyor etse hemen bitecek bu iş anne ikisini de ona verelim diyorum bazen bitsin bu iş ama kadınlarla yiyecek ne gerek var hem de tarla için çektiğimiz krediyi öderken
Bu çok çok daha kötü bir karar olur.öyle bir şey olursa istemediğim ama benimle evlenmek isteyen o kişiyle evlenip hayatımı yakıcam nasıl olsa öyle de böyle de bu hayat bana kötü anneme de söyledim
evet aldattı çektiğimiz kredilerin de ispatı var .
haklısınız daha 1 sene kredi ödemesi var ona bir kuruş bile yedirmeyiz de bakma sen çevreye göre hep o haklısakın ha siz şimdi olayın sıcaklığından bitsin de kurtulalım modundasınız. sonra çok pişman olur kendinizi yer bitirirsiniz. zaten yıllarca katlanmışsınız az daha sıkın dişinizi. o kadar ödeme yaptınız. siz kardeşlerin doğmamış çocuklarınızın bile hakkı var o tarlada evde.