annem şuan ameliyat oluyor ve ben yanında degilim...

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
canım annem şuan ameliyat oluyor ve ben yanında değilim,ameliyattan çıktı haberini bekliyorum.
akşam konuştuk sitemli konuştu sabah konuşmak istemedi.erkek kardeşime sordum yoksunuz diye kızgın dedi.oysa kendi de biliyor ki neden gidemediğimi,bunu da sorun etmiyorum her ne kadar üzülsem de tek dileğim allahım şifasını versin.annem çok nazlıdır hep hastadır hasta olmasa bile hastadır.grip olur herkes bir hafta da iyi olur annem iyi olur fakat bir ay hastadır.nazlı olduğu gibi alıngandır.bunlar falan artık başım üstüne
istiyorum ki iyi olsun ve kendini toplama çabası olsun inşallah olur ve ben yanılırım bir an evvel düzelip eski sağlığına kavuşur.
ve ben çok üzgünüm...

Yakinmi oturuyorsunuz,uzak mi? Anneniz ne kadar alingan olsada burada dogru yerde alinmis.anneniz gitmeliydiniz.siz ayni durumda olsaniz anneniz iki eli kanda olsa gelir.

canım yakın değil maalesef ben izmir annem konya annemin alınganlığı hastayken alıngandır her söze her davranışa alınır onu demek istedim.annemin ameliyatı aslında 15 gün sonrayaydı o zaman ayarladık herşeyi fakat dr yurtdışına çıkıcagı için annemle babamda 15 gün sonra olucagına salı günü olsun demişler bende dün duydum.ayarlıyamadık.maalesef

Annenizin yerinde siz olsanız o gelmese sizde kırılırsınız..
Keşke gitseydiniz ..
Ama gitmediğinize göre kesin geçerli bir sebep vardır..
Çünkü eğer umursamasaydınız buraya konu açmazdınız.
Rabbim acil şifalar versin..

olsun nazlanır geçer.eminim gidememe nedenin geçerli bir nedendir.sıkma canını...Allah şifa versin inşallah

Anneniz ameliyat olurken yanında olmamak için çok ciddi sebep gerekir bana göre.
Bir an önce gidip gönlünü alın. Annenin yeri ayrıdır.

geçmiş olsun o iyi olsun da inşallah atlatır. daha önceden söyleyememiş mi ki dün haberin olunca aniden ayarlayamamış olabilirsin aslında. ciddi bi ameliyatmı

canım annem bir seneye yakındır dizlerinde problem vardı.kaç doktora gitti sayısını unuttum doktorlar hep ameliyat dedi ve artık dayanamz oldu ağrıları doktor aslında 15 gün sonrasına ameliyat gününü vermişdi.o tarihte doktor yurtdışına çıkıcakmış.babamla telde konuşmuşlar babam annemde 15 gün sonrasıda aynı ameliyat önceside aynı olalım kurtulalım 15 güne iyibile olurum demiş.dün aradılar böyle böyle diye biz şok olduk.

İnsan bu durumda alinganlik daha çok yapiyor. Duygusallık cöküyor üstüne ...

İnşallah iyi olsun da sonra gönlünü yaparsiniz annenizin..

Alınganlık yapması normal, sitem de ediyor haliyle, ama geçer, anne yüreği bu.
Sonuçta cumartesi gideceksin, ameliyat zamansız olmuş galiba senin için. Yüreğini ferah tut, dediğin gibi sağlığına kavuşsun da ne isterse söylesin. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun...
kırılmayın bana lütfen ama
sağlık konularında ayarlama yapmaya gerek var mıdır?
paraysa, biletler kredi kartıyla da alınabilir,
zamansa, işse bir sevke, rapora bakar
çocuksa, okulsa bugün 3 ders yarın da tatil zaten....

hani siz gidip yanında olsaydınız, eşiniz sonra gelse de olurdu

benim annem de alıngandır
tahmin edebiliyorum şu an yaşadıklarınızı, dilerim gönlünü alırsınız, tekrar özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…