annem şuan ameliyat oluyor ve ben yanında degilim...

Çok geçmiş olsun tekrar anneni ne kadar sevdiğin kıyamadığın belli ,

oda bunun farkındadır ve kırgınlığı çabucak geçer inşallah.

yok canım kırılmam ...evli değilim bekarım izmirde kardeşimin yanındayım o evli ve iki yigenim var bakıcı problemi olduğu için onlarla bilikteyim.
ayarlama derken biz ameliyatı 15 gün sonrası biliyorduk.o tarihe ayarladık uçak biletlerimiz kardeşim ve eşi işlerini herşey 15 gün sonrası içindi ayarlamaktan kastım buydu ama dün söyleyince bu ayarlama olmadı çünkü kardeşim istanbula görev verdiler oraya gitti gelinimiz çalışıyor hemşire nöbetlerini ona göre ayarladı fakat bugün daha önceden nöbeti olduğu için şuan nöbette yanı bir kargaşa oldu...ani oldu annemde bunları biliyor ama kıyamam ben ona yanımda olun istiyor cumartesi gidicem inşallah..

Çok geçmiş olsun tekrar anneni ne kadar sevdiğin kıyamadığın belli ,

oda bunun farkındadır ve kırgınlığı çabucak geçer inşallah.

teşekkürler canım akşam özelden de konuştuk seninde kalbin çok güzel

ve annem ameliyattan çıktı durumu çok iyiymiş.aglıyarak sesini duyayım dedim sesi haliyle yorgundu ama bana kızım merak etme dedi şuan yaşlara boğulmuş durumdayım

İnsan bu durumda alinganlik daha çok yapiyor. Duygusallık cöküyor üstüne ...

İnşallah iyi olsun da sonra gönlünü yaparsiniz annenizin..

çok saolun kızlar evde yanlızım her dakka kardeşlerimi arayıp onlarıda bezdirdim buraya paylaşmak istedim...cumartesi gidicem ve öpmelere doyamıyacam...
çünküannem ameliyattan çıkmış ve durumu iyiyimiş.

gözünüz aydın.şükürler olsun annenizde ameliyat stresini attı sizde.güzel günler dilerim

Hadi gözün aydın canım.

sevindim,anne yüreği işte bizi bazen kırsalarda dayamıyorlar evlatlarına.

Annemin bir ameliyatinda bende yaninda olamamistim canim annem anesteziden cikarken minikpiranha yemegini yedi mi diye sayiklamis surekli.
Anneler baska... anneler en degerlilerimiz .ana yuregi kiyamaz yakin zamanda gecer kirginligi. Annenize acil sifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…