annem uzağa evlenmemi istemiyor

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Merhabalar arkadaşlar biraz uzun olucak fakat çok dertliyim umarım yardımcı olabilirsiniz.
Benim 1,5 yıldır görüştüğüm bir sevgilim var ben 23 yasındayım o 35. yas farkı aramızda var fakat iyi anlaşıyoruz kafa yapımız uyuyor benim üniversitede yarım dönemlik bir uzatmam olmuştu bu dönem bitti çok şükür ve sevgilim dedi ki gelelim isteyelim önceden bi kere ayrılmıştık yani annem önceden biliyordu onu bugun yeni döndüm üni den bugun geldıgımde bana sordu ıcımde hısler var onunla gorusuyor musun dıye ben de saklamak ıstemedım artık soyledım gelıcekler ıstıceklermıs dedım. Benım babam onceden cok zengındı muteahhıt tı fakat gerek aılesıne(yanı bız degıl sulalesıne) gerek baska kadınlara parayı yedırdıgınden su an da eve gaz alamıyoruz ev buz gıbı. ankara gıbı bı yerde. evımızı kac kez ıcra goturdu annem para bırıktırıp yenı bastan ufak tefek bısıler yapmaya calıstı mesela salonda perdemız yok annem de bu yuzden evımız uygun degıl kımseyı kabul edemem dedı. ben de cok uzuldum. sevgılım e bu durumdan bahsetmıstım hemen olmaz demıstım annemlerın durumu bılıyosun demıstım onun işi maaşı iyi. dedi ki bana hiç dert değil her seyi ben hallederim dedi. anneme bunu dedım ve beklemek istemiyorlar anne dedım. annem saatlerdır bu laf a takıldı "beklemek ıstemıyorlar". nasıl olur da boyle emrıvakı yaparmısım. bı de en onemlısı mesafe uzak 12 saatlık yol ucakla 1 saat annem en cok da bu yuzden gıtmemı ıstemıyor. gelemem ben dıyor. o senı orda calıstırmıcak adım gıbı emınım dıyor. bende calısırım dıyorum cunku tanıyorum onu onun 2. evliliği olucak ve eskı eşi de calısıyormus. benı nıye calıstırmasın ? bi de orda kimsem yok diye ailesinin beni eziceğini düşünüyor. annem de ailesinden uzaga gurbete gelin gelmiş babannemler ona cok cektırmısler aynı seylerı yasıcagımı dusunuyor. su saate kadar oturduk konustuk agladık. bana dıyor gıdersen benı unut. beni öldü bil ben seni öldü bilirim zaten görüşemicez sakın sık sık cıkıp gelıyım deme bırbırımızı unutalım daha ıyı. hani beraber olucaktık hep hani bosansam sana bakarım demistin diyor. bı kere babamın ettıklerıne dayanamayıp bosan anne zaten paramız olucak beraber yasarız demıstım o da yok kızım oyle sey olmaz demıstı. sımdı bunu dıyor. bugun ben yokken evde hıc gaz yakmadıklarını babamın 6 trılyon borcu oldugunu bu sadece 1 kısıye. bunları ogrendım ve yıkıldım. su an gercekten cokmus duurmdayım ne yapıcagımı bılemıyorum orada cok sevdıgım hayaller kurdugum sevgılım burda bı evde söz bile yapamıcak kadar zor durumda olan ailem ne yapıcagımı sasırdım gıtsem bile aklım hep burda kalıcak annemın rızası olmadı dıye sureklı uzulucem mutlu olamıcam. of of

Cok zor bir durum gercekten. Annenize üzüldüm. Siz bir sekilde hayatiniza devam etmelisiniz, babanizin o borcu bitmez. Yani borc bitsin evleneyim demeye kalkarsaniz, imkansiz gibi geldi suan.

Yanlis anlamadiysam sevgilin bir kere evlenip bosanmis ? Bosanma nedeni neymis ilk esinden ? Dilekceleri okudunmu ? Cunku bunlar onemli bence.. Annenin haklilik payi var..

Sakın kaçıp evlenme , ailenin rızası olmadan evlenme kardeşim
kaçmak düşünmüyorum zaten ama sevgilim sürekli söylüyor. bi de işin kötü tarafı sevgilimle üniversitedeyken beraber yasıyorduk evli gibiydik yani masrafları falan karsılıyordu. simdi adama nasıl yok derim bunları düşünüyorum. kalkıp ailemi arayıp söyler diye korkuyroum ınsanoglu ciğ süt emmiş güvenemiyorsun ki. bi de bundan sonra o olmazsa baskasıyla nasıl evlenirim o adamın yüzüne nasıl bakarım bunlar hep aklımda ve 3 ay sonra kpss var atanmam için cok yuksek puanlar almam gerekıyor 89 90 cıvarı . cok dertlıyım ne yapcagımı sasırdım annem de sımdı demın sınırlı sınırlı gelsinler kızım persembe gunu gelsınler dıyor

Ben olsam diye basliyim.
1 ailemden o kadar uzaga gitmezdim.
2 esinin ailesi büyük ihtimalle seni ezicektir
3 bu durumda isinde var sanirim çalışıp ailene destek olmak,kendini kurtarmaktan daha vicdanli bi davranis olur.
4 adam senden yasca buyuk ve ikinci evliligi annenin rahatsiz olmasi cok normal.hersey hayal ettigin gibi olmicak.bence biraz daha tani ve zamana bırak yasinda cok erken...hayirlisi olsun hakkında

Cok zor bir durum gercekten. Annenize üzüldüm. Siz bir sekilde hayatiniza devam etmelisiniz, babanizin o borcu bitmez. Yani borc bitsin evleneyim demeye kalkarsaniz, imkansiz gibi geldi suan.
işte annem bana diyor ki . dedim anne ne zaman yapabilirsiniz madem şimdi olmasın diyorsun. bişmiyorum diyor 1 2 sene diyor fakat son 6 yıldır biz bu sekıl ucu ucuna yasıyoruz

Yanlis anlamadiysam sevgilin bir kere evlenip bosanmis ? Bosanma nedeni neymis ilk esinden ? Dilekceleri okudunmu ? Cunku bunlar onemli bence.. Annenin haklilik payi var..
onu aldatmış okudum iki tarafında hataları var bence

kaçmak düşünmüyorum zaten ama sevgilim sürekli söylüyor. bi de işin kötü tarafı sevgilimle üniversitedeyken beraber yasıyorduk evli gibiydik yani masrafları falan karsılıyordu. simdi adama nasıl yok derim bunları düşünüyorum. kalkıp ailemi arayıp söyler diye korkuyroum ınsanoglu ciğ süt emmiş güvenemiyorsun ki. bi de bundan sonra o olmazsa baskasıyla nasıl evlenirim o adamın yüzüne nasıl bakarım bunlar hep aklımda ve 3 ay sonra kpss var atanmam için cok yuksek puanlar almam gerekıyor 89 90 cıvarı . cok dertlıyım ne yapcagımı sasırdım annem de sımdı demın sınırlı sınırlı gelsinler kızım persembe gunu gelsınler dıyor

Konu degisti ama simdi.adama kendini borclu hissediyosun ve adamin seni tehtid etmesinden korkuyosun ? Sakin ola evlenme arkadaşım kendine yazık edersin

kızlık mevzusunu takmayım mı kızlar bu da aklımda

Konu degisti ama simdi.adama kendini borclu hissediyosun ve adamin seni tehtid etmesinden korkuyosun ? Sakin ola evlenme arkadaşım kendine yazık edersin
peki ya ararsa annemi ? soylerse 4 aydır yedi içti bilmem ne diye

ailem istemiyor uzak diye annem diyor ki ben burda yalnızım zaten bı de sen gıtcen kımse kalmıcak dıyor babamla araları hep kotu oldu. son zamanlarda da memleketteki dedemler ve dayımlar la tarla mevzusu falan annemin yuzune bakmıyorlar. tip tip davranıyorlar. bunların uzerıne bı de bu oldu. annemin de yapısı her seyı takar yanı uzun sureler. onu bu halde bırakmaya vıcdanım el vermıyor sevgılım ve aılesı otekı taraftan kuralım yuvayı dıyorlar sasırdım kaldım

babam sagolsun halamın işi parası varken bızım evı ıcra goturmusken annem zar zor dıdınırken halamın kına gecesıne 8 mılyar para vermıs zamanında 3 yıl once. bunu bu yıl ogrendık. ve su anda beni istemeye bile kabul edemiyorlar bu nasıl adalet bu reva mı ya ? halam olacak ınsan ne unı kazandıgımda aradı ne mezun oldugumda aradı. allah bildigi gıbı yapsın

ailem istemiyor uzak diye annem diyor ki ben burda yalnızım zaten bı de sen gıtcen kımse kalmıcak dıyor babamla araları hep kotu oldu. son zamanlarda da memleketteki dedemler ve dayımlar la tarla mevzusu falan annemin yuzune bakmıyorlar. tip tip davranıyorlar. bunların uzerıne bı de bu oldu. annemin de yapısı her seyı takar yanı uzun sureler. onu bu halde bırakmaya vıcdanım el vermıyor sevgılım ve aılesı otekı taraftan kuralım yuvayı dıyorlar sasırdım kaldım

Bence sen saglikli dusunmuyosun.ailenden kacip sirf durumlari iyi diye seni tehtid edebilme ihtimalinden korktugun ilk evliligi ihanet yuzunden bitmiş senden yasca buyuk biriyle evlenmeyi kendine layik goruyosan bence otur bi daha düşün.yuva askla sevgiyle en önemlisi guvenle olur

surekli ağlıyorum kronik oldu artık her gün. psikolog a falan mı gıtsem dıye dusunuyorum bazen

onu aldatmış okudum iki tarafında hataları var bence
Burasi cok onemli bir nokta.. bak diyorsun iki tarafinda hatalari var diyorsun.. eski eskide kalmis olsada, bu dosyalar silinmiyor biliyorsun.. seni etkilemek istemem, ama icimden bir his sanki karsindaki insanin guvenilir bir insan olmadigini soyluyo ve mutsuz olacakmissin gibime geliyo, annen bazi konularda cok hakli..

Bence sen saglikli dusunmuyosun.ailenden kacip sirf durumlari iyi diye seni tehtid edebilme ihtimalinden korktugun ilk evliligi ihanet yuzunden bitmiş senden yasca buyuk biriyle evlenmeyi kendine layik goruyosan bence otur bi daha düşün.yuva askla sevgiyle en önemlisi guvenle olur
dogru söylüyorsun korkuyorum herkesden korkuyorum kendime hiç güvenemiyorum ıyı bı bolumden mezun olmama ragmen kendımı hıc basarılı yeterlı hıssetmıyorum bı gun para kazanabılıcegıme hıc ınanamıyorum yapamıcam dıye dusunuyorum

Back
X