• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem uzağa evlenmemi istemiyor

Konu sahibi ben yas farkınıza takılı kaldım 12 yas cok cok fazla bana göre ben de 21 yasındayım
Adama güvenemiyorsun bile kaldı ki adam bosanmıs biri
Annenin rızası yok, gidersen seni silerim diyor
Adam yedigini ictigini bile basına kakacak potansiyelde.
Uzak dur basını yakma derim :KK69:

dogru söylüyorsun korkuyorum herkesden korkuyorum kendime hiç güvenemiyorum ıyı bı bolumden mezun olmama ragmen kendımı hıc basarılı yeterlı hıssetmıyorum bı gun para kazanabılıcegıme hıc ınanamıyorum yapamıcam dıye dusunuyorum

Sorunun su ki herseyin farkındasin anlatiyosun ama kabullenemiyosun

Annen boşansın. Sen o adamla evleneceksen annen de seninle gelsin. Babandan hayır yok.

Kızlığı mesele yapma. Olan olmuş.

Annenin sana böyle net çizgiler çekebilmesi için kendi hayatını düzene koyması gerekir önce.
Sen çıkışı bir erkekte arıyorsun çünkü rol modelin annen ve o da çıkışı kocasında aramış, bırakıp gidememiş.
Sağlığı yerinde bir insansa annen de işe girer, çalışır.
Sen de çalışırsın ve birlikte bir yol çizersiniz.
Baban böyle bir insan diye kendini de sizi de buna mahkum etmesi çok büyük hata.
Senin de şu an bir evlilik yapman yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur, bence yapma.

Annene hak verdim .Seni de biraz deşince aslında istemediğini hissettim. Bilemedim çok zor bir durum. Ama evlenirsen pişman olacaksın gibi :KK43:

Adama atanmadan evlenmeme ailem izin vermiyor de sonra uzak bir yere atan. Istiyorsa gelir peşinden. Sakın onun memleket ine gitme çok pişman olursun haa eğer cirkinlesipde derse yedin ictin terkettin diye oda senin onun gönlünü hoş ettigine saysin sen de çok suclusun o kadar büyük adamladamla evli gibi yaşamak nedir ya. Hiç sevdim deme adamın imkanlarından yararlanmissin resmen

Sen batağa batarsın evlenirsen söyleyeyim.

Adam 12 yaş büyük, boşanmış olmasını söylemiyorum bile niye boşandı kimbilir.

12 saat dediğine göre adamın doğudaki ailesinin kucağına gidiyorsun. Bizde gelin çalışmaz elalem ne der diyip çalıştırmazlar seni haberin ola. Zaten çalışmak istesen bile istihdam sınırlı, Ankara İstanbul'daki gibi bolca iş yok. İş bulamazsın.

Madem adamın parasını yiyip içtin adam söylerse diye dert edinme başına gelenleri hakediyorsun. Adam böyle bir şey yapacak kadar karaktersizse bile haketmişsin adamın sırtından geçinirken iyiydi , o zaman duyulur mu diye dert edip bu işe kalkışmicaktın. Neyse.

Özetle annen çok haklı evlenme. Bunların hiçbiri olmasa bile 12 yaş büyük adam nedir ya???

Ailemden o kadar uzaga gitmek istemezdim bende. Dilekçeleri okudum diyorsun. Adamin iftira atmadigi ne belli. Ben bu forumu okuduktan sonra erkeklerden her şeyi beklerim. Eline meslegini al once sonra evlenirsin tabii ama kendini garantiye almadan evlenme derim. Eğer seni tehdit ederse savcilaga ver derim

Her haltı yemişsin yapılmayacak ne varsa çekinmeden yapmışsın pişkin pişkin birde soruyorsun ne yapayım ? Pişman olmam diyorsan evlen ! :KK67:

kaçmak düşünmüyorum zaten ama sevgilim sürekli söylüyor. bi de işin kötü tarafı sevgilimle üniversitedeyken beraber yasıyorduk evli gibiydik yani masrafları falan karsılıyordu. simdi adama nasıl yok derim bunları düşünüyorum. kalkıp ailemi arayıp söyler diye korkuyroum ınsanoglu ciğ süt emmiş güvenemiyorsun ki. bi de bundan sonra o olmazsa baskasıyla nasıl evlenirim o adamın yüzüne nasıl bakarım bunlar hep aklımda ve 3 ay sonra kpss var atanmam için cok yuksek puanlar almam gerekıyor 89 90 cıvarı . cok dertlıyım ne yapcagımı sasırdım annem de sımdı demın sınırlı sınırlı gelsinler kızım persembe gunu gelsınler dıyor

Ohooo guzelim sen basta dusunecegin seyleri sonunda dusunuyorsun, birlikte yasiyorduk evli gibiydik her masrafimi o karsiliyordu. Bunlarin kendinden 10 yas buyuk dul adamla yasarken dusunecektin simdi birde insan oglu cig sut emmis yok aileme soylerse ondan baskasiyla evlenemem bilme ne diyorsun. Yani ya arkasinda duramayacagin seyler yapmayacaktin yada yasadigin seyden utanmayacaktin.
Bence anlattigin hikayede buyuk bosluklar var babanin 6 trilyon borcu varmis sen uzak sehirde okuyorsun, sevgilinle ayni evde kaliyorsun o her masrafi karsiliyor peki ailen hicmi sorgulamadi, bu kiz kimle ev arkadasi diye, 5 senede hic mi yanina gelmediler, sana para gondermedilerse hicmi merak etmediler bu kiz ne yiyor ne iciyor nasil geciniyor diye, yoksa gonderdiler de ses mi etmedin.
Ayrica adam evlenlis bosanmis peki eski esiyle bosanma sebebi neymis bunu ogrendin mi ? Ayrica beni calistirir diyorsun hemde atanmam icin 90 almam lazim diyordun su ortamda bu kafayla nasil calisabileceksin kendini kandiriyor olmayasin.
Annen bence endiselerinde hakli ama tabi kadin hikayenin kalanini bilmiyor istersen bir anlat annene.

Bence KPSS den sonra gelin dersin...hem sınava çalışıp hemde karar vermen ,dusunmen için zamanın olur..annene destek olmuş olursun..ilk önce iş sorununu hallet bence sonuçta evlensen bile garantisi yok...
Anladigima gore mecbur kalmissin bazı şeylere..parasızlıktan olduğunu düşünüyorum...keşke annende babandan kurtulsa..burada en kötü onun durumu bence...

Merhabalar arkadaşlar biraz uzun olucak fakat çok dertliyim umarım yardımcı olabilirsiniz.
Benim 1,5 yıldır görüştüğüm bir sevgilim var ben 23 yasındayım o 35. yas farkı aramızda var fakat iyi anlaşıyoruz kafa yapımız uyuyor benim üniversitede yarım dönemlik bir uzatmam olmuştu bu dönem bitti çok şükür ve sevgilim dedi ki gelelim isteyelim önceden bi kere ayrılmıştık yani annem önceden biliyordu onu bugun yeni döndüm üni den bugun geldıgımde bana sordu ıcımde hısler var onunla gorusuyor musun dıye ben de saklamak ıstemedım artık soyledım gelıcekler ıstıceklermıs dedım. Benım babam onceden cok zengındı muteahhıt tı fakat gerek aılesıne(yanı bız degıl sulalesıne) gerek baska kadınlara parayı yedırdıgınden su an da eve gaz alamıyoruz ev buz gıbı. ankara gıbı bı yerde. evımızı kac kez ıcra goturdu annem para bırıktırıp yenı bastan ufak tefek bısıler yapmaya calıstı mesela salonda perdemız yok annem de bu yuzden evımız uygun degıl kımseyı kabul edemem dedı. ben de cok uzuldum. sevgılım e bu durumdan bahsetmıstım hemen olmaz demıstım annemlerın durumu bılıyosun demıstım onun işi maaşı iyi. dedi ki bana hiç dert değil her seyi ben hallederim dedi. anneme bunu dedım ve beklemek istemiyorlar anne dedım. annem saatlerdır bu laf a takıldı "beklemek ıstemıyorlar". nasıl olur da boyle emrıvakı yaparmısım. bı de en onemlısı mesafe uzak 12 saatlık yol ucakla 1 saat annem en cok da bu yuzden gıtmemı ıstemıyor. gelemem ben dıyor. o senı orda calıstırmıcak adım gıbı emınım dıyor. bende calısırım dıyorum cunku tanıyorum onu onun 2. evliliği olucak ve eskı eşi de calısıyormus. benı nıye calıstırmasın ? bi de orda kimsem yok diye ailesinin beni eziceğini düşünüyor. annem de ailesinden uzaga gurbete gelin gelmiş babannemler ona cok cektırmısler aynı seylerı yasıcagımı dusunuyor. su saate kadar oturduk konustuk agladık. bana dıyor gıdersen benı unut. beni öldü bil ben seni öldü bilirim zaten görüşemicez sakın sık sık cıkıp gelıyım deme bırbırımızı unutalım daha ıyı. hani beraber olucaktık hep hani bosansam sana bakarım demistin diyor. bı kere babamın ettıklerıne dayanamayıp bosan anne zaten paramız olucak beraber yasarız demıstım o da yok kızım oyle sey olmaz demıstı. sımdı bunu dıyor. bugun ben yokken evde hıc gaz yakmadıklarını babamın 6 trılyon borcu oldugunu bu sadece 1 kısıye. bunları ogrendım ve yıkıldım. su an gercekten cokmus duurmdayım ne yapıcagımı bılemıyorum orada cok sevdıgım hayaller kurdugum sevgılım burda bı evde söz bile yapamıcak kadar zor durumda olan ailem ne yapıcagımı sasırdım gıtsem bile aklım hep burda kalıcak annemın rızası olmadı dıye sureklı uzulucem mutlu olamıcam. of of

annenız haklı...bende bır anneyım asla kızımın uzakta olmasnı ıstemem.....ama benı unutda demem sever, doğru bulur ayrı mesele...ama sızın bence doğrunuz yok ....aranızda tam 12 yas var sen daha cok gencsın ustelık karsındakının 2.evlılığı.bence cok onemlı çünkü kadınlar kolay kolay yuvasını yıkmaz arkadaşım...neden yürümemiş neden boşanmışlar çok önemlı bence....
yanı sıkıntı maddıyat degıl...boşuna uzulme durumunuza oyle yada böyle borç odenır gerekırse karsı taraf yapar herseyı ama karsı taraf sıkıntı bence...doğru bulmadım ve annenize hak verdım

Güvenmediğin adamla keske beraber yasamasaydin. Annen bu durumu öğrense yaninda durmaz mi? Birde Bana kalirsa annen bosanmak icin senin okulunu beklemis kizim calisir ayri eve cikariz diye düşünmüş. Annen onceligin olsun. Bi ise gir calis en azindan evinizi isitacak gazi alirsin

Güvenmediğin adamla keske beraber yasamasaydin. Annen bu durumu öğrense yaninda durmaz mi? Birde Bana kalirsa annen bosanmak icin senin okulunu beklemis kizim calisir ayri eve cikariz diye düşünmüş. Annen onceligin olsun. Bi ise gir calis en azindan evinizi isitacak gazi alirsin
o her türlü yanımda durur ikimizden baska kimsemiz yok birbirimizin fakat çok üzülür kahrolur

Back
X