Bazı insanlar telefonla konuşmaktan hoşlanmaz.
Her gün arasmak muhabbetinizin olması için şart değil
Kendinizi de onu da rahat bırakın
Başkalarıyla da kıyaslamayın
Beklentinizi düşürün
Istemiyor demek ki . Kendinize başka meşgale bulun evinize eşinize kendi hobilerinize bakın
çok ilginç gerçekten
tek çocuksun uzaktasın ,
ve bu kadar umursamaz bir anne
Alış canım. Her anne annelik duygusunun tam anlamını bilmez. Bilsede göstermez. Bazı kızlar şanslı koşulsuz sevgi görmenin ne demek olduğunu biliyor annelerinden.
Bu duruma kafanı takma, hayırsız evlat değilsin bir kötülük te yapmadın , annenin aramasını istemek gayet dogal. Aramiyorsa sende bir müddet arama , o arayanlar kadar.
O aradığında da , neden aramiyorsun derse, kusura bakma anne sanki sana rahatsızlık veriyormusum gibi hissettim. Sen özlediğinde ararsın dersin.
Bende annemle (anne demeye bin şahit gerek) bir yıldır küsüm. Ömrüm boyunca görüşmeyi de düşünmüyorum. Senin gibiydim ve artık yoruldum. Duygusal olarak yiprandim kabullendim. Herkes evlat doğurur ama herkes annelik duygusu nedir bilmez
Eşi mi kızıyor acaba diye düşündüm.
Ya da sizi tek büyüttüğü için şimdi hayatını yaşamak istiyor ve size 24 saatten ayıracak 5 dk zamanı bıle yok .
Bende bosandım , cocuklarımı gozumun onunden ayrıcagımı zannetmıyorum. Ilerıde de yanımda olmayabılırler , ama hayatlarından haberdar olmak ısterım. Çok garip
siz ilgi istiyorsunuz oda :)
anneniz o boşverin
siz arayın
birgünde tatlı sert kızın
"bana bak anne sultan o telefonumu açmaz bir daha da dönmezsen valla aramam heee" gibi
Allah başınızdan eksik etmesin
Annem Allah razı olsun kötü gün dostudur. Hep yanımdadır bilirim. Anneliğine bir şey diyemem asla.fazla anlam yüklüyorsunuz bence, karakteri böyle demek ki.
Aminsiz ilgi istiyorsunuz oda :)
anneniz o boşverin
siz arayın
birgünde tatlı sert kızın
"bana bak anne sultan o telefonumu açmaz bir daha da dönmezsen valla aramam heee" gibi
Allah başınızdan eksik etmesin
Çok açık sözlüce olmuş ama evet... annemin yaptığını ben yapmam heralde. Acaba diyorum o da annesi tarafından aranmıyor diye kızından mı bekliyorAl işte bir anne konusu daha !
Yahu bu bazı anneler niye doğurup doğurup kedi yavrusu gibi o yana bu yana atıyor yavrularını bilmiyorum! Bakamayan dogurmamalı, hatta yeterlilik sinavi yapilmali .
Öyle kabul ettim... sadece üzülünce ici mi dökmek istedimSen ara madem özledikçe..Onu öyle kabul et.
İyi ettin içini dökmekle.Maalesef annemizi evladımızı seçemiyoruz..Neyse o..Öyle kabul ettim... sadece üzülünce ici mi dökmek istedim
Sence de saçma bir beklenti değil mi ? Doğurduğuna sahip çıkacaksın yada dogurmayacaksin. Bir yaştan sonra bizden annelik bekliyorlar, olmaz ! Herkes yerini bilecek ..Çok açık sözlüce olmuş ama evet... annemin yaptığını ben yapmam heralde. Acaba diyorum o da annesi tarafından aranmıyor diye kızından mı bekliyor
Böyle düşünmek bana acımasızca geliyor ya....Bence bundan sonra aramayın sormayın. Arayıp sorunca da aynı şey oluyormuş çünkü ne konuşuyor ne cevap veriyor boşverin. Başkasıyla evlenince çocuğunu unutangillerden demek ki siz de hak ettiği değeri gösterin yeter fazlası size zarar.
Anneniz çok mu merhametli peki?Böyle düşünmek bana acımasızca geliyor ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?