Annem varken annesiz kalmak

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.932
6.678
158
Annem.... hep içimde bir yara. Çok seviyorum çok... o da beni çok seviyor... ama sanki sürekli kendini ağırdan satan sevgili gibi davranıyor bana. Evli. Ondan çok uzaktayım ve belki de ömrümün çoğunda uzakta olucam bu yüzden mi bu tripler bilmiyorum. Onun için her şeyi yapıyorum. Kendim evlendim ondan para olarak sadece çok cüzi bir yardım aldım.(çalışıyor) evine ziyaret e gittigimizde çok iyi ağırlar ama uzaktayken hep bi mesafe. Hep siz arayın sorun der. Arayinca açmaz illaki ısrar edilecek. Mesela istanbula gezmeye gittiler hafta sonu. Oradayken aradım açmadı, geldiler aradım açmadı. Whatsapp durum yaptı cevap verdim cevap yazmadı. Bu gün başka bi durum yaptı yine hem aradım açmadı hem yazdım dönmedi. Ben gocunmuyorum yine ararım evladıyım onun ama mesela geçen 10 gün kadar aramadım o da aramadı sonra aradım "anne hadi beni özlemiyorsun torununu da mı özlemiyorsun " dedim " o nasıl laf senin kalbin kötü ben seninle konuşmak istediğim de Allah'a dua ediyorum çocuğum beni arasın diye bi bakıyorum sen arıyorsun" diyor. "Anne milletin annesi çocuğunu her gün arıyor benimle konusmak için Allah'a niye dua ediyorsun bi telefon ötendeyim" diyorum tamam diyor yine aynı. Ben anlamıyorum. Sadece üzülüyorum... paylaşmak istedim. Bazen ben de aramayıp kendimce ona ceza veriyim diyorum sonra da beni yalnız büyütmesi geliyor aklıma vaz geçiyorum. Tek çocuğum tek istediğim belki bana daha bağlı olabilirdi.... ama değil....

Bazı insanlar telefonla konuşmaktan hoşlanmaz.
Her gün arasmak muhabbetinizin olması için şart değil
Kendinizi de onu da rahat bırakın
Başkalarıyla da kıyaslamayın
Beklentinizi düşürün
Istemiyor demek ki . Kendinize başka meşgale bulun evinize eşinize kendi hobilerinize bakın

Alış canım. Her anne annelik duygusunun tam anlamını bilmez. Bilsede göstermez. Bazı kızlar şanslı koşulsuz sevgi görmenin ne demek olduğunu biliyor annelerinden.
Bu duruma kafanı takma, hayırsız evlat değilsin bir kötülük te yapmadın , annenin aramasını istemek gayet dogal. Aramiyorsa sende bir müddet arama , o arayanlar kadar.
O aradığında da , neden aramiyorsun derse, kusura bakma anne sanki sana rahatsızlık veriyormusum gibi hissettim. Sen özlediğinde ararsın dersin.
Bende annemle (anne demeye bin şahit gerek) bir yıldır küsüm. Ömrüm boyunca görüşmeyi de düşünmüyorum. Senin gibiydim ve artık yoruldum. Duygusal olarak yiprandim kabullendim. Herkes evlat doğurur ama herkes annelik duygusu nedir bilmez

Eşi mi kızıyor acaba diye düşündüm.
Ya da sizi tek büyüttüğü için şimdi hayatını yaşamak istiyor ve size 24 saatten ayıracak 5 dk zamanı bıle yok .

Bende bosandım , cocuklarımı gozumun onunden ayrıcagımı zannetmıyorum. Ilerıde de yanımda olmayabılırler , ama hayatlarından haberdar olmak ısterım. Çok garip

siz ilgi istiyorsunuz oda :)
anneniz o boşverin

siz arayın
birgünde tatlı sert kızın
"bana bak anne sultan o telefonumu açmaz bir daha da dönmezsen valla aramam heee" gibi
Allah başınızdan eksik etmesin

fazla anlam yüklüyorsunuz bence, karakteri böyle demek ki.

Bazı insanlar telefonla konuşmaktan hoşlanmaz.
Her gün arasmak muhabbetinizin olması için şart değil
Kendinizi de onu da rahat bırakın
Başkalarıyla da kıyaslamayın
Beklentinizi düşürün
Istemiyor demek ki . Kendinize başka meşgale bulun evinize eşinize kendi hobilerinize bakın

çok ilginç gerçekten
tek çocuksun uzaktasın ,
ve bu kadar umursamaz bir anne :işsiz:

Alış canım. Her anne annelik duygusunun tam anlamını bilmez. Bilsede göstermez. Bazı kızlar şanslı koşulsuz sevgi görmenin ne demek olduğunu biliyor annelerinden.
Bu duruma kafanı takma, hayırsız evlat değilsin bir kötülük te yapmadın , annenin aramasını istemek gayet dogal. Aramiyorsa sende bir müddet arama , o arayanlar kadar.
O aradığında da , neden aramiyorsun derse, kusura bakma anne sanki sana rahatsızlık veriyormusum gibi hissettim. Sen özlediğinde ararsın dersin.
Bende annemle (anne demeye bin şahit gerek) bir yıldır küsüm. Ömrüm boyunca görüşmeyi de düşünmüyorum. Senin gibiydim ve artık yoruldum. Duygusal olarak yiprandim kabullendim. Herkes evlat doğurur ama herkes annelik duygusu nedir bilmez

Eşi mi kızıyor acaba diye düşündüm.
Ya da sizi tek büyüttüğü için şimdi hayatını yaşamak istiyor ve size 24 saatten ayıracak 5 dk zamanı bıle yok .

Bende bosandım , cocuklarımı gozumun onunden ayrıcagımı zannetmıyorum. Ilerıde de yanımda olmayabılırler , ama hayatlarından haberdar olmak ısterım. Çok garip

siz ilgi istiyorsunuz oda :)
anneniz o boşverin

siz arayın
birgünde tatlı sert kızın
"bana bak anne sultan o telefonumu açmaz bir daha da dönmezsen valla aramam heee" gibi
Allah başınızdan eksik etmesin

fazla anlam yüklüyorsunuz bence, karakteri böyle demek ki.
Annem Allah razı olsun kötü gün dostudur. Hep yanımdadır bilirim. Anneliğine bir şey diyemem asla.
Konuşmaktan da hoşlanmıyor değil aslında arayinca kızım ne iyi oldu aradın der. Tatlı sert de kızdığım çok oldu. Cevabı çocuklar annelerini arar ben annemi ararım sen de beni oldu. Ama ne bilim yine de ben de özlenmek istiyorum ne bilim.. çok büyük bi dert değil tabi de bazen üzülüyorum çünkü o orda annesi kardeşleri var ama ben burda kimsem yok oğlum ve eşim dışında.

Al işte bir anne konusu daha !

Yahu bu bazı anneler niye doğurup doğurup kedi yavrusu gibi o yana bu yana atıyor yavrularını bilmiyorum! Bakamayan dogurmamalı, hatta yeterlilik sinavi yapilmali .

Al işte bir anne konusu daha !

Yahu bu bazı anneler niye doğurup doğurup kedi yavrusu gibi o yana bu yana atıyor yavrularını bilmiyorum! Bakamayan dogurmamalı, hatta yeterlilik sinavi yapilmali .
Çok açık sözlüce olmuş ama evet... annemin yaptığını ben yapmam heralde. Acaba diyorum o da annesi tarafından aranmıyor diye kızından mı bekliyor

yıllarca sizi tek başına büyütmüş bir kadın ben asla ilgisiz olduğunu düşünmüyorum ama artık siz evlenmişsiniz o evlenmiş farklı hayatlar içindesiniz belki sizi bunaltmak istemiyordur belki biraz yalnız kalmak istiyordur bilemiyorum

Çok açık sözlüce olmuş ama evet... annemin yaptığını ben yapmam heralde. Acaba diyorum o da annesi tarafından aranmıyor diye kızından mı bekliyor
Sence de saçma bir beklenti değil mi ? Doğurduğuna sahip çıkacaksın yada dogurmayacaksin. Bir yaştan sonra bizden annelik bekliyorlar, olmaz ! Herkes yerini bilecek ..

Bence bundan sonra aramayın sormayın. Arayıp sorunca da aynı şey oluyormuş çünkü ne konuşuyor ne cevap veriyor boşverin. Başkasıyla evlenince çocuğunu unutangillerden demek ki siz de hak ettiği değeri gösterin yeter fazlası size zarar.

Bence bundan sonra aramayın sormayın. Arayıp sorunca da aynı şey oluyormuş çünkü ne konuşuyor ne cevap veriyor boşverin. Başkasıyla evlenince çocuğunu unutangillerden demek ki siz de hak ettiği değeri gösterin yeter fazlası size zarar.
Böyle düşünmek bana acımasızca geliyor ya....

Böyle düşünmek bana acımasızca geliyor ya....
Anneniz çok mu merhametli peki?
Ben çocuğumla konuşmak istersem allaha dua ediyorum o da arıyor ne demek ya kalkıp telefon etmekten aciz.
Eğer eşi annenizin sizinle olan ilişkisine karışıyorsa bilemem öyle bir durum varsa sesini çıkarıp karşı gelmekten de aciz...
Bence siz de aramayın acımasızca değil herkes hak ettiği değeri görmeli yani bu kadar ilgisizse siz de ilgisiz olacaksınız...

Back
X