- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi rengarengarenkedi
Benim annemle babamda boşandı. Nafaka baglandı. Babam ödemedi nafakayı. Devlet babamın maaşından her ay kesiyor. Nafaka kesin baglanır annenize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece mesajlaşmalar var elimizde. Hukukta wp ve instagram üzerinden mesajlaşma zayıf delil olarak kabul ediliyor sanırımEvlilik yaşına gelmiş kızı var hala ne diye bekliyor
Anneniz enaz 50 yaşında vardir
İspatlasin haklarını alsin.
En kotu bir işe girsin anneniz.
Nafaka artı çocuk bakabilir.
Birşeyler olur elbet.
Peki çocukların yaşına bağlı mı bu nafaka ? Bilgim yok henüz boşanmaya karar vermediği için yeni yeni araştırıyorumBenim annemle babamda boşandı. Nafaka baglandı. Babam ödemedi nafakayı. Devlet babamın maaşından her ay kesiyor. Nafaka kesin baglanır annenize
Az daha delil toplayın o zaman.Sadece mesajlaşmalar var elimizde. Hukukta wp ve instagram üzerinden mesajlaşma zayıf delil olarak kabul ediliyor sanırım
Bir kere daha olursa kesin biter zatenAz daha delil toplayın o zaman.
Bu adam devam eder.
İnternetten baktığım kadarıyla mesajlaşma zayıf delil olarak sayılıyor yani zina davası olmuyormuş. Ben de kızın babamda ne aradığını çözemedim para akışı da yok bir iki güzel söze mi muhtaç millet ciddenOha ya senin yasindaki kizin hic mi akli yok napacak yasli adami millet iyice delirdi ya. Yalniz babanin arkadaşıni sevdim nasi anneni arayıp soylemis hayret. Birbirlerinin suclarini ustlenir erkekler normalde bunu gec. Annen bosansin ispati varsa maddi sikinti cekmez ki.
Nafaka kazansa ileriye yönelik düşünüyorum babamın vefatıyla nafaka kesilir.Annemin yaşı var çalışamaz diyorsunuz. Tahminim 58 yaşında falandır. Çok da yaşlı değil mesela çocuk bakabilir. Bir evi de alsa kirası olmaz. Biraz nafaka biraz kazanırsa gül gibi geçinir gider. İnsanlar kendi ayaklarının üzerinde durmak istedikten sonra hiçbir şey engel olamaz. Siz güç vereceksiniz annenize.
3ümüz de 18 i gectık. Nafaka bızım ıcın degıl anneme baglandıPeki çocukların yaşına bağlı mı bu nafaka ? Bilgim yok henüz boşanmaya karar vermediği için yeni yeni araştırıyorum
Miktarını mahkeme belirliyordur herkese göre farklıdır ama ortalama ne kadar oluyor nafaka acaba ?3ümüz de 18 i gectık. Nafaka bızım ıcın degıl anneme baglandı
Madem anneniz ayrilmak istemiyor. Hayatinda degisim yapsin. Fedakarlik yapmasin hicbir seyde. Yesin icsin gezsin..Merhabalar. Annemle babamın 28 senelik evliliğinde bu sene ilk defa babamın ihanetiyle karşılaştık. İnstagram üzerinden benimle yaşıt bir kadınla 8 ay boyunca flörtleştiğini gördük annemle birlikte. Neredeyse buluşacaklarmış. Konuşma saatlerine baktığımda hep bizle birlikte otururken mesajlaştığını fotoğraf vs attığını gördüm. İlişkilerini bilmiyorken babam sürekli saçını boyatmak, estetik yaptırmak vs. istiyordu, haftada bir saçını boyatıyordu. Annem de bir yaş dönemi geçirdiğini düşünerek bu konuda hep destek oldu ona kendini iyi hissetsin diye. Babama olan tüm saygımı yitirdim. Annem bu ilişkide hep vericiydi babamın ailesi çok ciddi sorunluydu hala bu sorunlarla mücadele ederken ihanetin çıkmasıyla dayanacak gücü kalmadı. Psikiyatriye gidiyor, ilaç kullanıyor. Boşanmak istedi annem fakat beni evlendirmeden olmaz diyor ve de maddi olarak sıkıntılar olacağı için boşanamıyor. 6 ay oldu öğreneli hala babam üste çıkmaya çalışıyor hatasını kabul etmedikçe annem daha çok sinirleniyor. Geçen babam üniversite arkadaşına bu yaşadığı olayı bildiğiniz övünerek anlatmış. Babamın arkadaşı da annemi arayıp anlatmış. Google aramalarında kızın adını arattığını gördü annem tekrar yıkıldı. Kızla ilişkileri bitti ama arkadaşına kızı göstermek için googledan aratmış. Sürekli ağlıyor beni affet diye ama her defasında yeni bir şey çıkıyor; arkadaşına övünerek anlatmasıyla, kızın adını aratmasıyla yeni bir tartışma çıkıyor. Tarafsız olarak söylüyorum annem babamın hiçbir şeyini eksik etmedi, yıllarca eşinin ailesi tarafından fiziksel şiddet dışında her türlü şiddeti gördü ve karşılığında kızı yaşında biri tarafından aldatıldı. Annemin bundan sonra tepkisi ne olmalı sizce ? Ailesini düzenini dağıtmak istemiyor ama 6 aydır içi her gün yangın yeri… Onu böyle görmek beni de üzüyor.
Bizimkiler anlasmalı bosandı. 700 tl alıyor annem. Babanızın gelirine göre belırlıyor. Aldatmayı kanıtlarsanız tazminatta alabılır annenızMiktarını mahkeme belirliyordur herkese göre farklıdır ama ortalama ne kadar oluyor nafaka acaba ?
Zina davası için cinsel ilişki ispatı gerekliymiş cinsel ilişki yok. Sadece mesajlar var onlar da zayıf delilmiş. Nafakayla geçinemeyeceğini düşünüyor annemBu kadar strese değer mi utanmadan herkese anlatan bir adam için boşansın gitsin herşeyini de alsın yani kendisinden önemli mi bu adam ya da sizi evlendirmek. Sizi evlendireceği zaman başka bir şey çıkmayacağını utanmayacağınız bir durumla karşılaşacağınız ne malum.
Teşekkür ederim anneme söyleyeyim en doğrusu avukatla konuşmak sanırım elimizde mesajlar var sadeceBizimkiler anlasmalı bosandı. 700 tl alıyor annem. Babanızın gelirine göre belırlıyor. Aldatmayı kanıtlarsanız tazminatta alabılır annenız
Ev anneme kalsa devamında sadece nafakayla geçinemez diye düşünüyor annem. Sadece mesajlar var elimizde.E ya siz evlenmezseniz? İlla herkes evlenecek diye bir kural yok. Annenizinki düpedüz bahane. Hadi evlendiniz karşı tarafın ailesi siz bir arada görüp de sonra babanızın yediği haltları öğrenince anneniz hakkında ne düşünecekler? Ya da sizin? Annesinin aldatıldığını göre göre ses çıkarmamış bir evlat olacaksınız.
Üstelik babanızın pişman olduğu da yok iyi bi b.k yemiş gibi arkadaşlarına anlatmış bir de.
Boşanma halinde evlilikte edinilen tüm mallar 2 ye bölünerek paylaşılır.