- Konu Sahibi sude_naz20
ilk defa böyle bi konu açıyorum nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama çok üzgünüm ve bunaldım meselenin özü şu ki annem düğünümüzde takılan altınları 3 yıl sonra istiyor hem de her fırsatta şuan da benimle küs ama biz o altınlarla araba almıştık şimdi de ev ödüyoruz anlayacağınız ödemem mümkün değil geri ödeyeceksiniz de dememişti verirken...benim sadece kendi memleketimde düğünüm oldu eşimin tarafı durumumuz yok diye kendi memleketlerinde düğün yapmadılar herşeyi kendimiz yaptık eşimle fakat annemin destek diye verdiğini sandığımız altınları istemesi canımı çok sıkıyor insanın kendi annesi bunu yaparmı???
ayrıca annemin babamdan kalan maaşı var evin en küçüğü bendim yani bakacağı kimse yok, ihtiyacı da yok konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor..........böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç aranızda bunu yapan kaynanam değil öz annem......
ayrıca annemin babamdan kalan maaşı var evin en küçüğü bendim yani bakacağı kimse yok, ihtiyacı da yok konuşmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor..........böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç aranızda bunu yapan kaynanam değil öz annem......