• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem ve altınnnn meselesi :((((

yok artık...Takarken geri isteyeceğini bilsem hiç istemezdim veremem de bırak gitsin..

sağolun kızlar ya içim rahatladı en azından tuhaflık bende değil inanın ki kendimi dolandırıcı ,hilekar bir insan gibi hissetmeye başlamıştım anneme karşı:14: ama tuhaflık öz kızından 3 sene sonra düğünündeki altınları bana öde diyen (hem de ev alma aşamasında )annemde.şimdi bana küs ne desem dinlemiyor önümüz bayram şaştım kaldım valla hiç memlekete gidesim yok tabi ki eşimin bu tartışmadan haberi de yok :26:
ben nişanlıyken sırf annemin bilezik ve altın sevdiğini bildiğim için anneler gününde altın bilezik almıştım ama bunlar söylenmez kendisinin düşünmesi gerekiyor , ama o çoktan unutmuş durumda illa altınlarım da altınlarım ,eşim duysa olay büyür ,duymasa ben nasıl alayım:18:arapsaçı gibi neyse Allah büyüktür vicdan nasip eylesin başka diyecek sözüm kalmadı...

diğer kardeşlerine takılan altınları da alsın o zaman onlarda onun taktıklarının karşılığı sonuçta.. kocan duysa bide yok yere onla aran açılacak.. duyarsa da kocanın yanında ol kocan ne derse onu yap.. annene kesin bir dille vermeyeceğini söyle hatta.. o altınlar senin hakkın.. dinen bile annenin kullanması caiz değil sen gönül rızası ile vermediğin sürece.. ki gönül rızan olmayacak hiçbir zaman.. senin olsa eşinin olmaz..

eskiden de varmıydı annenin böyle huyları.. alzheimer başlangıcı olabilir gibi geldi bana.. böyle takıntılarla başlar o hastalık çünkü..

yok canım annem genç hastalık değil yani huyu böyle maalesef:(( çok fazla para hesabı yapıyor, devamlı para düşünmeye başladı ama ihtiyacı yok, ihtiyacı olsa tamam derim bir nebze ama tek başına bir kadın 2 evi var emekli maaşı da , bütün çocukları evli meslek sahibi ama bu kadar paragöz olmasına çok üzülüyorum :((
ama şunu anladım bana bu dünyada tek fayda eşimden var onu çok seviyorum o benim herşeyim bundan sonra da birinci önceliğim o olacak , herşeye rağmen annem idare edeceğim artık...

yok canım annem genç hastalık değil yani huyu böyle maalesef:(( çok fazla para hesabı yapıyor, devamlı para düşünmeye başladı ama ihtiyacı yok, ihtiyacı olsa tamam derim bir nebze ama tek başına bir kadın 2 evi var emekli maaşı da , bütün çocukları evli meslek sahibi ama bu kadar paragöz olmasına çok üzülüyorum :((
ama şunu anladım bana bu dünyada tek fayda eşimden var onu çok seviyorum o benim herşeyim bundan sonra da birinci önceliğim o olacak , herşeye rağmen annem idare edeceğim artık...

yanlız kalmaktan paraya sarmış iyice.. ama alzheimer için dikkatli ol derim.. tek başına yaşayan ve takıntıları olan insanlarda daha sık görülür.. önce takıntıları giderek artak.. herşeyi normal yapıyo gibi sanarsın safhaları ilerledikçe anlamaya başlarsın... başımıza geldi ordan biliyorum..

allah kolaylık versin.. işiniz çok zor.. inşallah bi hal çare bulursunuz...

yanlız kalmaktan paraya sarmış iyice.. ama alzheimer için dikkatli ol derim.. tek başına yaşayan ve takıntıları olan insanlarda daha sık görülür.. önce takıntıları giderek artak.. herşeyi normal yapıyo gibi sanarsın safhaları ilerledikçe anlamaya başlarsın... başımıza geldi ordan biliyorum..

allah kolaylık versin.. işiniz çok zor.. inşallah bi hal çare bulursunuz...

uyarın için çok sağol canım inşallah değildir ve hiç olmaz insanın annesi ona ne yaparsa yapsın gözüne çöp gitsin istemez hep sağlıklı,mutlu olmasını isterim ben şimdi nasıl barışacak onu düşünüyorum kolay kolay affetmez bakalım içim hiç rahat değil....:32:

Back
X