Annem ve babaannem...

Halama aşırı derecede düşkünlüğü vardır.Ama orada kalamaz oğulları olduğu sürece.Yaşlı sonuçta nasıl yalnız kalsın,tek başına bi de...Millet ne der sonra iki tane oğlu var hali vakti yerinde ama bi kadını yanlarında istemiyorlar

Kızlar dün babaannem halamdan geldi bize,gözü mahfolmuş morarmış,yatağa girecekken sandalyenin sivri ucu batmış allahtan ki gözüne girmemiş.Bu sefer de babam gördü ninemi çok kızdı gidersen oraya kalma bir iki saat kal gel dedi,ne işin var hep oralardasın otur oturduğun yerde dedi.Babaanneme çok dokundu,üzüldü babam gidince de ağladı kimse beni istemiyor dedi,ordan oraya atılıyorum dedi.Ben de dedim öyle bişiy yok babam haline üzüldü gözün morardığı için kızdı sana bi daha gitme dedi,dedim,inanmadı.Hala yüzü bi karış,sanki işkence ediyoruz gibi..:26:Yani bu bi haftadır hayatım boyunca duymadığım üzüntüyü yaşadım,hiç ağrımayan başım zonkluyor artık.Nereye kadar devam edecek bu küskünlüğü bilmiyorum

1 : BU babaanneler neden sorun çıkarıyo demişim bunu siizn yazdığnz yazıdan çkardığmı nerden çıkardınız doğrusu bende bunu hiç mi hiç anlamadım! Babaanne'ler' ibaresinden tecrübem doğrultusunda yorum yaptığımı anlamanız gerekirdi.
2 : Ben Erzurum luyum ve biizm orda 'nene' diye hitap edilir ondan merak ettim bu ön yargınızı da anlayamadım!
3: Bi daha yorum yapacağım insanları iyi seçmeliyim bunu öğrendm.Bakın 'eleştri' demiyorum bile.. :)

kaynana devlet sorunu bizim ülkede

Peki benim sizin o sözünüzün üstüne yorum yaptığımı nerden çıkardınız,ben sizin doğulu musunuz yok bilmem karadenizli misiniz demenize istinaden bundan bunu mu anladınız dedim...Siz bunu nerden çıkardınız ben de hiç anlamadım!Bir cümlemden benim önyargılı olduğumu düşünüyosanız siz benden önce önyargılı olmuşsunuz demekki

Bence nenen de problem degil olsa 20 yil diger gelin nasil dayanirdiki onu anlamadim baya fazla zaman cünkü..
Annende suclu degildir bana göre suclu olsa oda karsilik verirdi susmak güzel bir cevaptir cünkü laf yetistirmemezi güzel birsey..

Nenen bence yaslandigi icin ugrascak birseyler ariyor yasliligin verdigi bir seydir bu belki annen güzel olumlu iyi dille yaklasirsa nenende bu huyundan vazgecer..

Evet haklısınız...Heralde bir alışma süresi bu da,alışırlarsa birbirlerine artık bu kavgalar olmaz zaten...Ama çok tedirginim nedense sanki heran bişey olcak kavga edecekler yine birbirleriyle konuşmayacaklar diye,ben de yavaş yavaş alışacam artık yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…