Annem ve babam hakkında.

allah yardımcın olsun kardesim
zor isler benimde anam babam ayrı ve yükü çok ağır
ama annen çalısıyorsa ne maddi proplemi olucakki hem baban zaten issizmis???
sonr asen kaç yasındasın kendi kendine yetiyorsan bu konulara karısmı annen demek psikolojisi bozuk biri bu isler kolay değil bosanmak vs evlenmek kolay bosanmak cidden zor
ama babanızın yobaz olduğu kanısındayım dine bağlı olan adam küfür etmez !
karısına vurmaz
Peygamber efendimiz (SAV) kızı fatıma odaya girdiğinde ayağa kalkarmıs
(saygıdan)
senin baba namzetin gibi yere tükürüp küfür etmezmis babanla bir süre görüsmemeni öneriyorum ama annenle mutlaka ciddi bir konusma yap

valla hayatım kaç yaşındasın ve hala yurtdışında mısınız ? neyse bu sorulara umarım cevap verrirsin :)
gelelim annenle babana . baban ztn yurtdışında siz gitmeden önce çalışıyormuş neden siz gittikten sonra işi bıralmış ve anne çalışmaya başlamış . ?

hem bir genç kızın yüzünü tükürmek nee yaa kızın o evladıns enin sana naptı da öyle akla mantığa uygun düşmeyen lüzumsuz hareketlerde bulunuyorsun .

hem bir de psikolojik destek almanın sebebi baban mı ?
annnene gelince bnm bu kadar arkamda destekçi olan bir kızım olsa öyle sert ne yapamaya çalıştığı ve ne istediği belli olmayan adam la evli kalmazdı . hem ansıl sizdn gizli konuşuolar anlamadım enyse sorularıma cevap alabilirsem daha açık bi yorum yapabilirim :)

Yurtdışında yaşayan türklerin müslümanlığı genelde bu.

19 yaşındayım, 11-12 yıldır yurtdışındayız..
Çalışıyomuş ama sürekli aynı yerde değil, hep 2-3 ay çalıştı sonra 1 sene çalışmadı. Sürekli böyleydi. Son 8 aydır çalışmıyodu zaten evden gitmeden önce.
Biraz babam biraz da başka sorunlar. Ama kliniğe yatmamın sebebi babamdı.
Benim yanımda telefonla konuşmuyor onunla, kızacağımı biliyor. Ne konuştuklarını bilmiyorum.

namaz kılmakla camiye gitmekle ne alakası var bunların? her namaz kılan çocuğunu, karısını dövüyor mu? lütfen babanızın hatasını islama yüklemeyin, bu yaptıkları babanızın hatası, islamın değil...

inşaAllah babanız yaptığı yanlışı anlar ve yuvasının kıymetini bilir

hmmm valla çok karışık pek bişey anlamadım annenle babanın neden böle yaptığını da anlamadım . ama takma kafanı umarım düzelirler sonuçta annen katlanıyorsa katlansın üzme sen tatlı canını :)

gelirin varmı????
ayrı bir dünya kurma endisen var sanırım ama babanın yaptığının islamla yurtdısıyla alakası yok gülüm adamın fıtratında varmıs demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…