merhaba arkadaşlar ben 30 yaşında evli bir bayanım annem ve babam 35 yıllık evli ben bide abim iki çocuk sahibi babam emekli annem ev hanımı yıllardır kavga ediyorlar kavga değil aslında babam sürekli annemi üzüyor içki içiyor annemi dövüyor. parasına malına ve mülküne güveniyor abim evli 3tane çocuğu var babamın evinin üst katında babamın evinde oturuyor ben biraz uzağım çalışıyorum mümkün olduğunca annemin ihtiyaçlarını gideriyorum. gerek maddi gerekse manevi babamı seviyorum aslında ama öyle kötü davranıyorki anneme hor görüyor sürekli küfür aşağılama benim dediğim olacak havaları annem sessizdir içine atıyor... neyse konuma geleyim dün birlikte yazlıklarına gitmişlerdi orda babam içki içmiş kontrolünü kaybetmiş anneme tokat atmış annem ağlayarak anlattı ben şimdi annem için neyapabilirim................... çok kötü durumdayım arkadaşlar....şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
annenizin bir yerden geliri var mi ?
merhaba arkadaşlar ben 30 yaşında evli bir bayanım annem ve babam 35 yıllık evli ben bide abim iki çocuk sahibi babam emekli annem ev hanımı yıllardır kavga ediyorlar kavga değil aslında babam sürekli annemi üzüyor içki içiyor annemi dövüyor. parasına malına ve mülküne güveniyor abim evli 3tane çocuğu var babamın evinin üst katında babamın evinde oturuyor ben biraz uzağım çalışıyorum mümkün olduğunca annemin ihtiyaçlarını gideriyorum. gerek maddi gerekse manevi babamı seviyorum aslında ama öyle kötü davranıyorki anneme hor görüyor sürekli küfür aşağılama benim dediğim olacak havaları annem sessizdir içine atıyor... neyse konuma geleyim dün birlikte yazlıklarına gitmişlerdi orda babam içki içmiş kontrolünü kaybetmiş anneme tokat atmış annem ağlayarak anlattı ben şimdi annem için neyapabilirim................... çok kötü durumdayım arkadaşlar....şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
babanızın durumu iyiymiş.. malına mülküne güvendiğine göre. bir avukat tutun. anneniz boşansın. çok iyide nafaka alır. ne dayaklarına katlanıyor. olmazsa, yanınıza alırsınız. bu böyle gitmemeli bence....
hepinize yazdıklarınız için teşekkür ederim daha önceki kavgalarında geldi benim evimde kaldı 1ay kadar babam hastaydı o günlerde boyun fıtığından ameliyat olacaktı kıyamadım babama anneme yalvardım döndü evine bana kırıldı annem şimdi gelirmi bilmem gelirse zaten bırakmam amma bitaraftada babam var hasta zeten acı çekiyor allah onun cezasını veriyor romatizma hastası gece sabahlara kadar acı çekiyor o yüzden babamada kıyamıyorum hadi annem benimle kaldı mutlu diyelim yaaa babam nolacak napacağımı şaşırdım nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?