Annem ve babam

karlarperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
438
1
96
Diğer
merhaba arkadaşlar
nerden başlayacagımıda bilmiyorum.27 yaşında ev hanımı 2 yıllık evli bir bayanım.annem yaklaşık 20 yıllık şeker hastası ve babam üstüne titreyen annemin her işini yapan biri fakat şeker hastalarını bilirmisiniz bilmiyorum ama geleckten kaygıları olan kendisini yetersiz gören ve bunun gibi hastalığın bir çok şeyini yaşayan biri annem.yani psikolojisi alt üst olmuş durumda.ve bir tane kadın var komşuları babamı bu kadından çok kıskanıyor.babamda bu kadının her işine koşuyor ama annemide yanında götürür.annem bu kadını kafasına çok takıyor.ve şekeri çok yükseliyor babama gitme kadının her işine koşma diyoruz giderim diyor.annem babamın gitmesini istemiyor.ne yapacagımızı şaşırdık.sürekli yanlarında olamıyoruz.hepimzin işi var.anneme bir şey olmasından çok korkuyorum.geceleri içim içime sığmıyor.ve benimde düşünmem gereken bir evim var ama annemle babamı düşünmekten alakoyamıyorum kendimi.
ne yapabilirim onlar için.annemle babam aslında birbirlerini çok seviyorlar.kendim içinde ne yaoabilirim onuda bilmiyorum.yani tam bir çıkmazdayım.

baban o kadın için neden ısrarlı peki yani kadının kocası yokmu yada oğlu damadı vs. ?

baban o kadın için neden ısrarlı peki yani kadının kocası yokmu yada oğlu damadı vs. ?

bir bilsem neden bu kadar ısrarlı olduğunu.kocası yok kaduının fakat oğulları var.babam tam bir arkadaş canlısı nereye giderlerse yani gezmeye vs.bu kadını nıda götürmek istiyor.

bir bilsem neden bu kadar ısrarlı olduğunu.kocası yok kaduının fakat oğulları var.babam tam bir arkadaş canlısı nereye giderlerse yani gezmeye vs.bu kadını nıda götürmek istiyor.

Bahsettiğiniz kadar babanız annenizi sevmiyor he?
Bir insan sevdiğinin hastalığının artacağını bile bile elalem için onu ezip geçer mi?
Tavrınızı ailecek koyun.
Annenizin yerinde olsam ben bu gezmeklere katılmam,kocam çok istiyorsa o kadınla beraber gidebilir istediği yere. Madem o kadar meraklı,kapı orada!

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…