Merhabalar,annem ve babam şu aralar bana bir türlü inanmıyor ve güvenmiyorlar,Dışarı çıkarken bile neden,nereye gidiyosun diye soruyolar tamam bunları sorması doğal ama sürekli sorgulanmakta sinirimi bozuyor açıkcası.Bulunduğum ilde Meslekyüksekokulu 2. sınıfa gidiyorum ayrıyetten 2.universite olarak Eskişehir Anadolu üniv-Edebiyat çıkmışken Adalete yazıldım ben.Pazar günleri Aöfnin ingilizce kursu veriliyormus benim gittiğim üniversitede gitmek istedim göndermediler.Bi bahane bulup evden çıkıcaksın kafana hani birini sokucaksın Myo mu okucan Aöfyi mi hangisine yetişicen,sen derse gidiyorum diye sevgilinle buluşucan bilmiyormuyuz sanki gidemezsin dediler.Ama gerçekten buluşacaktım çünkü 1 aydır dışarı çıkamıyorum rahatça onunla görüşemedim çok özledim
( Sadece pazar günü izin hakkı var ondada ben çıkamıyorum oda üzülüyor bende üzülüyorum.Anneme tatlı dille yaklaşıp durumu izah ediyorum bir gün öncesi tamam bakarız,düşünürüz diyo.Sabah bi bakıyorum annem yanımda yastığımın altına eline sokmuş napıyorsun dedim senin telefonunu arıyorum nerde çabuk ver dedi.Sabah sabah buna mı geldin ya çalışma masamda dedim baktı orda tamam dedi gitti.Bugünde dersim yoktu evde uyuyordum odamda bı hışırtı duydum uyandım bi baktım annem çantamı karıştırıyor etrafa karıştırıyor.Napıyosun sen yaa dedim etrafı topluyorum çok dağnık dedi bende dağınık kalsın ben öyle mutluyum kendim toplarım dedim.iyi tamam dedi gitti ama az sonra yine geldi çiçeğin suyu bitmiş susuz kalmış diye.Onuda verdi gitti ben pazara gidiyorum dedi çorabı sökülmüş ojeyle sürdü halletti gitti.Gelmiş ben uyuyodum yine sigaran nerde dedi çantada dedim ver bitane dedi uzattım verdim.Gitti içti.Babamla falan evde fısır fısır konuşuyorlar sürekli duyuyorum ve hissediyorum.Dün belim ağrıyor diye yattım biri yemeği hazırlasa da yesek diye bağrıyo belim acaip ağrıyor,kalkıp hazırlamadım hazırlamş bana seslendiler gittim yedim kalktım falan sonra yanıma geldi hep ben hazırlıyorum sen yapmıyosun herşey konuşmakla canım cicim demekle olmuyor el bana kızar anası yapmış kızı yatmış derler sen ilerde evlensen evini pislik götürür dedi.Bende farkındamısın bilmiyorum diğer günler sana yardımcı oldum sadece bugun yattm ondada belim ağrıyo biliyosun belim ağrırken ne temizlik yaparım ne yemek yaparım dedim.Sen ilerde evlensen nasıl yetişicen dedi bende evlenince düşünürüm simdi düşünemem dedim.Habire sanki böyle imalı konşuyor babamda dün osmanlıca kursum vardı sertifikalı ona gidicem dedim akşam 6-9 arası ne kursuymus bu bahane bulma gitmiyordun dedi
Ama sertifika veriyolar dedim bırakırsın gitmezsin olur biter dedi daha çok sinir oldum moralim bozuldu,Sizce neden böyle yapıyorlar? 
bu yıl iyi gez seneye dışarı çıkmak için bahane bulamıcan falan diyolar