- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Herkese merhaba. Benim derdim de annem. Annem 74 yaşında yalnız yaşıyor. Aynı şehirde yaşayan tek evladı benim diğer kardeşlerim başka şehirlerde. Evin içinde hareket edebiliyor ama ev işi yapması mümkün değil. Uzun süreli arayış ve 2 kötü yardımcı deneyiminden sonra şimdiki yardımcı ablayı bulduk. Genel olarak memnunuz. Güvenilir birisi en başta. Ama olumsuz durumlar da var. Yarım gün çocuğuyla birlikte geliyor ve ister istemez gürültü patırtı oluyormuş annemin anlattığına göre. İlk başta anlaştığımızdan 1 saat az kalıyor. İlk başta 700 tl olarak anlaşmıştık 2. Ay 800 istedi kabul ettik. 5 aydır annemin yanında. Hadi bunları kabul ettik ama annemin az önce bahsettiğine göre çabuk sinirleniyormuş ve birkaç kez annemi terslemiş. Duyunca çok canım sıkıldı. Annem biraz zor insandır ama azarlanmasını kabul edemiyorum. Şimdi benim bu ablayla konuşmam gerek ama bana akıl verin ne olur ne söylemeli nasıl konuşmalıyım? İşi bırakacağım derse başka alternatifimiz de yok şu anda annemin yanına bir yardımcı şart.
Bu arada ücreti az bulanlar olabilir. Aynı mahallede oturuyor annemle yol parası yok. Günde 5 saat kalıyor ve saatleri esnek. Ağır iş yok. Sadece kahvaltı, soba yakma ve günlük ortalık silip süpürme.
Bu arada ücreti az bulanlar olabilir. Aynı mahallede oturuyor annemle yol parası yok. Günde 5 saat kalıyor ve saatleri esnek. Ağır iş yok. Sadece kahvaltı, soba yakma ve günlük ortalık silip süpürme.