- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- Konu Sahibi cesursincap
İnceldiği yerden kopsun. Açık konuş böyle olursa birlikte çalışamayız diye. İyice şımarmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 eve yetişsin demedim.annesi karşı dairesinde veya alt üst dairelerde olursa bakıcıya böyle korkarak bağlanmaz.gozu arkada kalmaz.anneside kendiside daha rahat ederYaslilar duzenleri bozulsun istemezler.Ustelik iki ev agir gelmezmi bir insana sizcede konu sahibi nasil yetissin herseye.
Bu konuda annenizi haklı buldum hem para mı vereyim hem de muhtacim diye de kaf isityim üstelik annenizin düzenini koruması gerekirken kendi düzenini oturtmaya çalışıyormuş uygun bir dil ile konuşun emin olun ona iş size yardımcı çoktur.Alındığı konular da oluyor. Ama genel olarak abla kendi bildiklerinde inat ediyor. O kendi düzenini kurmak istiyor annem kendi düzenini korumak. Arada ben kalıyorum. Son konu biraz saçma ama çamaşırların yıkanma programı. Annem uzun yıkansın istiyor. O hep kısa program seçiyormuş. Annem temiz çıkmıyor diyince bağırarak ikidir bana bunu söylüyorsun diyerek bayağı kızmış. Annem de bana olmadı o öyle yıkasın ben beyazları elimde çitilerim diyor. Çok canım sıkıldı.
Zor bir durum o zaman.anne inadını iyi bildiri.kolay gelsinAnnem gelmiyor. Birçok kez teklif ettik. Evimiz müsait boş bir odamız da var ama illede evim diyor.
Yaslilar duzenleri bozulsun istemezler.Ustelik iki ev agir gelmezmi bir insana sizcede konu sahibi nasil yetissin herseye.
Anneniz elimde citilerim dedigine gore kalkip makinaya programi kendisi kursun bakicida assin olmaz mi ?
Sobali ev olmasada dogalgazli bi eve gecse sadece temizlikci tutsaniz olmaz mi ? Yemek islerini siz yapabilirsiniz diye dusunuyorum yada gelen kisiye ucret karsiligi yaptirabilirsiniz
Annemin okuma yazması yok. Sadece çabuk bittiği için rahatsız uzun yıkansın istiyor. Ben istediği programın yanına etiket yapıştırdım ama gözü çok net seçmediği için bazen doğru yeri ayarlayamıyor.
Bakıcıya anlayın bunu
Sonuçta anneniz bunu böyle kabul etmiş
O çamaşırlar 3 saat tıkamazsa ona göre kirli
Yani çarşıdan yeni alsanız kısa programda yıkasanız o da annenize kirli gelecek
Kadını ikna edin daha doğrusu böyle yapılacak başka alternatifi yok diye hissettirin
Sonuçta kadına duvar sil demiyor ki
Herkese merhaba. Benim derdim de annem. Annem 74 yaşında yalnız yaşıyor. Aynı şehirde yaşayan tek evladı benim diğer kardeşlerim başka şehirlerde. Evin içinde hareket edebiliyor ama ev işi yapması mümkün değil. Uzun süreli arayış ve 2 kötü yardımcı deneyiminden sonra şimdiki yardımcı ablayı bulduk. Genel olarak memnunuz. Güvenilir birisi en başta. Ama olumsuz durumlar da var. Yarım gün çocuğuyla birlikte geliyor ve ister istemez gürültü patırtı oluyormuş annemin anlattığına göre. İlk başta anlaştığımızdan 1 saat az kalıyor. İlk başta 700 tl olarak anlaşmıştık 2. Ay 800 istedi kabul ettik. 5 aydır annemin yanında. Hadi bunları kabul ettik ama annemin az önce bahsettiğine göre çabuk sinirleniyormuş ve birkaç kez annemi terslemiş. Duyunca çok canım sıkıldı. Annem biraz zor insandır ama azarlanmasını kabul edemiyorum. Şimdi benim bu ablayla konuşmam gerek ama bana akıl verin ne olur ne söylemeli nasıl konuşmalıyım? İşi bırakacağım derse başka alternatifimiz de yok şu anda annemin yanına bir yardımcı şart.
Bu arada ücreti az bulanlar olabilir. Aynı mahallede oturuyor annemle yol parası yok. Günde 5 saat kalıyor ve saatleri esnek. Ağır iş yok. Sadece kahvaltı, soba yakma ve günlük ortalık silip süpürme.
Hemen konuşun. Hiç bekletmeyin. Siz esnedikce daha bir rahat daha bir başına buyruk davranır. En ufak bir hoşunuza gitmeyen hareketinde uyarsanız hep kendini diken üstünde hisseder ona göre rahatlamaz. Suistimal edilecek bir durum varsa cesaret edemez.
O paraya sadece yarım gün çocuk bakmaya geliyorlar. Kaldı ki günlük temizlik vs yapıyormuş. Kardeşleriniz de para yollasın 1000 lira verin,gelen kişi işi kaçırmaktan korksunHerkese merhaba. Benim derdim de annem. Annem 74 yaşında yalnız yaşıyor. Aynı şehirde yaşayan tek evladı benim diğer kardeşlerim başka şehirlerde. Evin içinde hareket edebiliyor ama ev işi yapması mümkün değil. Uzun süreli arayış ve 2 kötü yardımcı deneyiminden sonra şimdiki yardımcı ablayı bulduk. Genel olarak memnunuz. Güvenilir birisi en başta. Ama olumsuz durumlar da var. Yarım gün çocuğuyla birlikte geliyor ve ister istemez gürültü patırtı oluyormuş annemin anlattığına göre. İlk başta anlaştığımızdan 1 saat az kalıyor. İlk başta 700 tl olarak anlaşmıştık 2. Ay 800 istedi kabul ettik. 5 aydır annemin yanında. Hadi bunları kabul ettik ama annemin az önce bahsettiğine göre çabuk sinirleniyormuş ve birkaç kez annemi terslemiş. Duyunca çok canım sıkıldı. Annem biraz zor insandır ama azarlanmasını kabul edemiyorum. Şimdi benim bu ablayla konuşmam gerek ama bana akıl verin ne olur ne söylemeli nasıl konuşmalıyım? İşi bırakacağım derse başka alternatifimiz de yok şu anda annemin yanına bir yardımcı şart.
Bu arada ücreti az bulanlar olabilir. Aynı mahallede oturuyor annemle yol parası yok. Günde 5 saat kalıyor ve saatleri esnek. Ağır iş yok. Sadece kahvaltı, soba yakma ve günlük ortalık silip süpürme.
O paraya sadece yarım gün çocuk bakmaya geliyorlar. Kaldı ki günlük temizlik vs yapıyormuş. Kardeşleriniz de para yollasın 1000 lira verin,gelen kişi işi kaçırmaktan korksun
Anneme göre 11.30 da oğlunu okula götürmeye gittiği için acele ediyor. Yani sabah 9 a doğru geliyor. Öğlen 11:30-13:30 arası yok. Asıp gidip dönüşte de toplayayım diyor sanırım. Normalde ilk konuşmamız sabah 8 de başlaması gerekiyordu. Öğlen de 12-13 arası izin istemişti.
Atarlanır da işi bırakırsa bıraksın. Başka kadın tabiki de bulursunuz, etraf işsizden geçilmiyor, kadın geldiğinde sizde yanında olun bir süre bir elinizin annenizin üzerinde olduğunu bilsin.Sanırım sorun tam da bu. Ona muhtacız ve o da bunun farkında. Konuşacağım ama bir yandan atarlanır da işi bırakırım derse diye korkuyorum.
haaa
o zaman iş değişir
çamaşır bu hemen nasıl yıkanıp kurusun ki hele bu mevsimde
atsın çamaşırı gelince asar
yalnız ben anladım kadını ve neden çemkirdiğini şimdi
yani işinin savsakladığı ve bu hissedildiği için agresif
bir de her gün mü var çamaşır, o gün kurumasın ertesi güne kurur o zaman kaldırır