Annem ve ben

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.729
750
73
34
Kızlar iyi akşamlar, annemle gece gece tartıştık. Kötüyüm. Annemin yanına geldim ve konu kardeşimin sigaraya başlamasına geldi. Sonra bana da hepiniz boğuldunuz. Sen de açıldın saçıldın, iyice bozuldun dedi. Ben de ben şimdi ne yaptım benim ne suçum var dedim . İşte hiç yetiştirdiğim için olmadın, ben seni böyle yetiştirmedim, elalem ne diyor dedi. Ben de ben hırsızlık mı yaptım, ne zararım var dedim . İşte sana her şeyi versem de senin gözünde hep değersiz ı'm dedim. Kapalıydım açılalı 3 yıl bitecek nerdeyse. Ben zaten eşimden ayrılmışım, psikolojim iyi değil. Kendimi çok yalnız ve kötü hissediyorum.Onu sevdiğim için yanına geliyorum. Hemen durduk yere beni suçluyor.Bu muhabbet binlerce kez oldu artık.

Zaten zorla lisede baskıyla üniversiteye giderken kapatmışlardı. Üniversiteye giderken kapanmazsan bokunu yedireceğiz demişlerdi. Ben de zaten kapanacağım diye lisenin ikinci döneminde kendim tamam ben kapanacağım demiştim . Şimdi diyor sen kendi isteğiyle kapandın, ben zorla kapatmadım diyor.

Kızlar iyi akşamlar, annemle gece gece tartıştık. Kötüyüm. Annemin yanına geldim ve konu kardeşimin sigaraya başlamasına geldi. Sonra bana da hepiniz boğuldunuz. Sen de açıldın saçıldın, iyice bozuldun dedi. Ben de ben şimdi ne yaptım benim ne suçum var dedim . İşte hiç yetiştirdiğim için olmadın, ben seni böyle yetiştirmedim, elalem ne diyor dedi. Ben de ben hırsızlık mı yaptım, ne zararım var dedim . İşte sana her şeyi versem de senin gözünde hep değersiz ı'm dedim. Kapalıydım açılalı 3 yıl bitecek nerdeyse. Ben zaten eşimden ayrılmışım, psikolojim iyi değil. Kendimi çok yalnız ve kötü hissediyorum.Onu sevdiğim için yanına geliyorum. Hemen durduk yere beni suçluyor.Bu muhabbet binlerce kez oldu artık.
Uzak durun gidiş gelişleri azaltın,hayatınıza artık müdahale ettirmeyin.Ne demek bokunu yedirtecegiğiz,hele de o masum yaşlarda bu nasıl bi zorbalık.

Koşma bı sure uzak dur nedenini de söyle
Öyle yapacağım artık insan çocuğunu koşulsuz sever ama ben kendi uzantısı gibi olmam lazım sevmesi
Uzak durun gidiş gelişleri azaltın,hayatınıza artık müdahale ettirmeyin.Ne demek bokunu yedirtecegiğiz,hele de o masum yaşlarda bu nasıl bi zorbalık.
Evet çok baskı yaptılar malesef ve ben sınav kaygısı , bu baskılar yüzünden lise sonda diş gıcırdatma başladı. Hala dişimi geceleri gıcırdatırım, tamamen psikolojik bir durumdan dolayı böyle yapıyormuşum.

Onun hayata bakış açısı ile sizinki farklı olabilir, aranızda kuşak farkı da var. Siz bence annenizi olduğu gibi kabul edin, laflarına fazla takılmayın.

Ben de dayanamadım ağladım her şeyine ben koşarım ama ilk beni siler ve kötüler
Koşma el açmayı sevgi dilenmeyi bırakın artık .Kaşıkla verip kepçeyle fazla fazla geri alıyor işte.Ne olacağını bile bile özlüyorum diye koşa koşa giderseniz işte böyle oturur ağlarsınız.Kendinize değer vermediğiniz için böyle onurunuzu pas pas edip çiğnetiyorsunuz.Neyse devam edin biz ne desek boş dönüp dolaşıp yine annenizin eteğine yapışıp hakaret yemek sizin tercihiniz ve sonuçlarını çekeceksiniz.Birileri gelip kurtarmayak.....

Koşma el açmayı sevgi dilenmeyi bırakın artık .Kaşıkla verip kepçeyle fazla fazla geri alıyor işte.Ne olacağını bile bile özlüyorum diye koşa koşa giderseniz işte böyle oturur ağlarsınız.Kendinize değer vermediğiniz için böyle onurunuzu pas pas edip çiğnetiyorsunuz.Neyse devam edin biz ne desek boş dönüp dolaşıp yine annenizin eteğine yapışıp hakaret yemek sizin tercihiniz ve sonuçlarını çekeceksiniz.Birileri gelip kurtarmayak.....
Evet haklısınız kendime ağladım dün

Benim anneme de üniversitede sevgilim var dedim “evlenesin geldi adam mı arıyorsun” demişti o kadar agirima gitti ki ben bu sözün altında travma yaşadım sorunca demedim dedi hepsi böyle bacım bunların çok yüz verme
Evet, ben onun için neler yapıyorum onun bana yaptığı ağrıma gidiyor

Ne yapmalıyım peki

Back
X