annem ve bildiklerim.

elifecenaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
294
114
83
aslında ben aşırı uzun yazmıştım sadece kendi içimi dökmek ve bide fikir almak istemiştim.ama kimsenin zamanını çalayım istemedim bide olumsuz bi tepki olmasın öyle uzun diye dedim sildim.yazarken içimi döktüm zaten de size özet geçmek istiyorum belki yardım teselli fikir ne biliyim..
annem babamı aldatıyo bi adamla görüsüyo.sigara kullandığını öğrendim.p...o izliyo(bunu yeni öğrendim midem bulanıyo ya) ve evi beni kardeşimi iyice boşladı evde yemek temizlik hak getire.bide var olan bir sağlık sorununu öne sürüp kendini naza çekiyo herkes üzerine titriyo.(zavallı babam dahil) bunca şey biliyorum görüyorum ya çıldırıyorum.nefret ettiğimi hissediyorum annemden.

aslında ben aşırı uzun yazmıştım sadece kendi içimi dökmek ve bide fikir almak istemiştim.ama kimsenin zamanını çalayım istemedim bide olumsuz bi tepki olmasın öyle uzun diye dedim sildim.yazarken içimi döktüm zaten de size özet geçmek istiyorum belki yardım teselli fikir ne biliyim..
annem babamı aldatıyo bi adamla görüsüyo.sigara kullandığını öğrendim.p...o izliyo(bunu yeni öğrendim midem bulanıyo ya) ve evi beni kardeşimi iyice boşladı evde yemek temizlik hak getire.bide var olan bir sağlık sorununu öne sürüp kendini naza çekiyo herkes üzerine titriyo.(zavallı babam dahil) bunca şey biliyorum görüyorum ya çıldırıyorum.nefret ettiğimi hissediyorum annemden.

Peki annen senin bildigini biliyor mu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annemle adam akıllı konuş gerekirse tehdit et yada direk babana söyle bu nedir ya :47:

aldattığını nasıl nerden öğrendin ?

annemle adam akıllı konuş gerekirse tehdit et yada direk babana söyle bu nedir ya :47:

sence konuşmadım mı? tehdit edince ters tepiyo kaybedecek bişeyim yok diyo. konusunca da sadece ağladı cevap yok çıldırdım.babama söylemek kolay mı.babam çıldırır kardeşim ailem cevre. babamla da kötü anlaşmıyorlar ki. iyi anlaşıyorlar. sorun bu sadece ben biliyorum geri kalan hersey normal.resmen herkese rol kesiyo.herkeste seviyo üzerine titriyo..

Çok komik. Sigara içiyormuş, ..... izliyormuş. Annen evin bakıcısı mı! Aldatma işine karışacak kadar yetişkin misin? Yaşın kaç? Belki iftira atıyorsun. Babanın zavallı olduğunu düşünüyorsun entersan.

Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aldattığını nasıl nerden öğrendin ?

adamla chat yapıyordu(bu devirde chat kalmış) odaya daldım bozuntuya vermedi akadaşım bilmem ne dedi.neden tanıyorsun kıvırmaya çalıştı falan sinirlendim bağırdım anlattı işte seviyorum diye babam dedim onu da seviyomus....

Sigara içmesi, p..o izlemesi kişisel tercihi seni rahatsız etmemeli, Babanı aldatmasına ancak bişey diyebilirsin o da şu, madem kaybedecek bişeyi yok, boşansın babandan. anneni babama söyliycem diyerek tehdit etmemelisin, boşanması için ısrar etmelisin.

aldatma ve sigara konusunu bildiğimi biliyor.
Annenle aldatma konusu babana soylecegine dair konus tehdit et.

Hala devam ediyor ise ;
Baban siddet egilimi olan biriysehemen ona soyleme,
Anneanne vs onlardan biri ile konus once.
Kardeslerini de al onlara git hatta, annen sizden uzak olmanin sizi goremeyecek olmanin nasil bir duygu oldugunu anlasin.

Bu arada yasin kac?
Ve aldatma derken emin misin?
Sanal mi yoksa gorustugu bir erkek mi var?

O bi yerden sonra patlak veriyo söyleyeyim.
Ya yakalanır ya da itiraf eder kendisi, işler karışır.
Veya öyle bi noktaya gelir ki ailenizin selameti için siz ortaya çıkarmak zorunda kalırsınız.
Her turlu kendinizi karmaşaya hazırlayın, naparım ne ederim'in planını yapın şimdiden.
Tecrubeyle sabit yani, sonsuza kadar böyle gitmiyor.
Bizzat tecrube ettim.

adamla chat yapıyordu(bu devirde chat kalmış) odaya daldım bozuntuya vermedi akadaşım bilmem ne dedi.neden tanıyorsun kıvırmaya çalıştı falan sinirlendim bağırdım anlattı işte seviyorum diye babam dedim onu da seviyomus....

ay inanamıorum :53: çok üzüldüm
annenin nasıl bir rahatszlığı var ki onunla acıtasyon yapıyo ?

ya hiç yakışıyo mu bu yaştaki kadına ya ?
ne demek onu da babanı da seviyorum !
Hey Yarabbim
ona deki eğer babamı sevseydin o adam olmazdı
eğer babamı gerçekten seviyosan o adamla konuşmazdın o adamla konuştuğuna göre sevmiyosun de. Bakalım ne dicek ?

Annenle aldatma konusu babana soylecegine dair konus tehdit et.

Hala devam ediyor ise ;
Baban siddet egilimi olan biriysehemen ona soyleme,
Anneanne vs onlardan biri ile konus once.
Kardeslerini de al onlara git hatta, annen sizden uzak olmanin sizi goremeyecek olmanin nasil bir duygu oldugunu anlasin.

Bu arada yasin kac?
Ve aldatma derken emin misin?
Sanal mi yoksa gorustugu bir erkek mi var?

eminim.genelde sanal ama görüşüyorda.hatta anne anne tarafı tanıyor bu kişiyi.annemde inkar etmedi zaten hem bu adamı hem babamı seviyomus.pehh.ben 19 yasındayım. kardeş tam anne kuzusu dibinden ayrılmaz.babaya anlatsam tüm aileyi eve koyar evi yakar.bide babam hep annem annem olmadan yasayamayacağını söyler(hastalık yüzünden geçer bu ihtimal) işin kötüsü baba ve kardeş gayet mutlu habersiz devam ediyorlar

sence konuşmadım mı? tehdit edince ters tepiyo kaybedecek bişeyim yok diyo. konusunca da sadece ağladı cevap yok çıldırdım.babama söylemek kolay mı.babam çıldırır kardeşim ailem cevre. babamla da kötü anlaşmıyorlar ki. iyi anlaşıyorlar. sorun bu sadece ben biliyorum geri kalan hersey normal.resmen herkese rol kesiyo.herkeste seviyo üzerine titriyo..

canım benim ama bi çözüm bulman lazım sende böyle kayıtsız kalınca suça ortaklık etmiş gibi oluyo. uzaktan demesi böyle kolay biliyorum ama :/

Back
X