Annem ve bitmek bilmeyen dertleri

Milletçe bu karışan roller üzerine çok yol katetmemiz gerektiğinin özeti olmuş konunuz, neye ne yazsam bilemedim koca kızı dövmek nedir fırın kapağı için?

Kocasından şikayetçi ise boyuna doğurup durmasaymış, aman ne yazsam olmayacak dediğim gibi, fiziki dertleri bitince psikiyatriye gösterin belli ki hepinizi yiyip duracak ömür boyu, Allah sabır versin.
Söyledik götürelim diye asla kabul etmiyor

Mesela şuan annemin yanında değilim diye çocuğumun kötü bir hastalığı çıkacak allah beni cezalandıracak diye korkuyorum. Yada karnımdaki bebeğe birşey olacak diye korkuyorum. Bu arada 9 haftalık hamileyim ve ilk defa tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım

Sağlıkla güzel günlerde mutluluk içerisinde kavuşun. Hamile olduğunuzu biliyor mu?

İşte aşırı derece de duygusal manipülasyona maruz kalmışsınız onun etkisi bu. İnanıyorsanız dua edin. İçiniz ferahlasın. Sanki anneniz kapıda bacada yatalak kaldı da ona bakmıyormuşsunuz gibi bir psikolojidesiniz

Bu ne alaka? Sizin de ruh sağlığınız pek iyi görünmüyor.
Ya mesela herkes gibi evinde oturamadı mesela hiç gün yapmadı. Yada önce ben demedi bizi büyüttü dişlerini yaptırmadı neden biz varız diye yani biz olmasaydık yada işe yarayan evlatlar olsaydık bütün bunları yapabilirdi diye düşünüyorum

Gerçekten ne saçma bir yaklaşım. Destek alıyor musunuz?
Ya mesela herkes gibi evinde oturamadı mesela hiç gün yapmadı. Yada önce ben demedi bizi büyüttü dişlerini yaptırmadı neden biz varız diye yani biz olmasaydık yada işe yarayan evlatlar olsaydık bütün bunları yapabilirdi diye düşünüyorum

Sağlıkla güzel günlerde mutluluk içerisinde kavuşun. Hamile olduğunuzu biliyor mu?

İşte aşırı derece de duygusal manipülasyona maruz kalmışsınız onun etkisi bu. İnanıyorsanız dua edin. İçiniz ferahlasın. Sanki anneniz kapıda bacada yatalak kaldı da ona bakmıyormuşsunuz gibi bir psikolojidesiniz
Çok teşekkür ederim evet biliyor hamile olduğumu.

Yanlış düşünüyorsunuz ve böyle düşünmenize sebep olan anneniz bence iyi bir anne değil.

Bir kere siz evlatsınız. Sizi yapan, dünyaya getiren kendisi. Bu kararı kendisi verdi. Kadınlığını yaşayamadıysa bunun sorumlusu yine kendisi. Siz annenizin annesi olmuşsunuz haberiniz yok. Çocuğunuz bu işin neresinde? Başkasına annelik yapmaya çalışırken onu ihmal etmiyorsunuzdur umarım. ( etmediğinize inanmam, zira hasta çocuğunuzun doktor randevusunu annenine göre ertelemişsiniz )

Ayrıca nasıl yaşayacaktı da neyine engel oldunuz? Siz gençlik çocukluk yaşayabildiniz mi? Ev işlerini evin hanımı gibi üzerinize yıkmış o arada size be oldu? Bunları neden düşünmüyorsunuz?
Hayır çocuğumu ihmal etmiyorum üç gündür ilçedeki çocuk doktoruna götürdüm bütün tahliller temiz ama yemiyor içmiyor. Bide gaz çıkarıyor ve ağlıyor o yüzden ile götürmek istedim

Konu sahibi iyide siz kendi kendinize olmadiniz onlar sizi yaptı neden dünyaya kendiniz gelmişsiniz de annenize bakmak zahmet oldu gibi davranıyorsunuz o zaman sizde cocuklariniza bu şekilde düşünün olur mu böyle şey.onun yaşadıkları sizin suçunuz değil gökten inmediniz sonuçta korunmadan birliktelik yaşadı siz oldunuz bu kadar çok ajite efilmissiniz

Konu sahibi iyide siz kendi kendinize olmadiniz onlar sizi yaptı neden dünyaya kendiniz gelmişsiniz de annenize bakmak zahmet oldu gibi davranıyorsunuz o zaman sizde cocuklariniza bu şekilde düşünün olur mu böyle şey.onun yaşadıkları sizin suçunuz değil gökten inmediniz sonuçta korunmadan birliktelik yaşadı siz oldunuz bu kadar çok ajite efilmissiniz
Herkes sürekli böyle söylüyor. Anneniz sizin için herşeyi yaptı diyor ama kimse bizim de neler çektiğimizi bilmiyor. İnanın iki kardeşe bakacağım diye hayat yaşamadım ha helali hoş olsun . Bu işlerin arasında gezmedim tozmadım okula birgün saçımı yapıp gitmedim. Sadece ergenliğimde annemle gezmelere misafirliklere gitmedim diye beni yanına yakıştıramadın benle gezmedin beni adam yerine koymadın der

Yuh diyorum ya!!! Benim annemin bana ve kardeşlerime bir kere bile terlikte vurduğunu dahi görmemişimdir.
Ne demek dövdü laf söyledi? Anneniz pek iyi değil. Bence drama queen net!
Mesela şey der siz beni rezil ettiniz ne iyi bir evlat olsbildiniz nede iyi bir iş sahibi olup kendinizi kurtarabildiniz. Çocuğunu ortaya atıp giden bakmayan analar daha kıymetli el üstünde tutuluyorlar

Mesela şey der siz beni rezil ettiniz ne iyi bir evlat olsbildiniz nede iyi bir iş sahibi olup kendinizi kurtarabildiniz. Çocuğunu ortaya atıp giden bakmayan analar daha kıymetli el üstünde tutuluyorlar
Siz çabalamasanız anneniz sizi ne ararmış ne sorarmış ki zaten yapmıyor ancak sizin iteklemenizle binbir dertle. Kendinizden artık çok ödün vermeyin derim.

Ya bizde önce ben demiyoruz çocuklarımıza, işe yarayan evlat nedir yahu. Gerçekten sizin psikolojinizi bozmuş . İstemiş çocuk yapmış siz hjcjir şeye sebep değilsiniz. Sizinde çocuğunuz varmış siz cok mu rahatsiniz çocuk olunca sorumluluk oluyor, herkesin hayatı değişiyor yani madalyalık bişey yok

Ya bizde önce ben demiyoruz çocuklarımıza, işe yarayan evlat nedir yahu. Gerçekten sizin psikolojinizi bozmuş . İstemiş çocuk yapmış siz hjcjir şeye sebep değilsiniz. Sizinde çocuğunuz varmış siz cok mu rahatsiniz çocuk olunca sorumluluk oluyor, herkesin hayatı değişiyor yani madalyalık bişey yok
Tuvalet eğitimi veriyorum şuan bütün gün kaka çiş temizliyorum. Üstüne hamileyim 9 haftalık guatrm var ilaç kullanmama rağmen boynum gırtlağım şiş. Öyle deyincede tripli bir şekilde haklısın kızım herkesin bir düzeni vsr diyor

Hayır tabiki onun dışında yaptıkları için bizim için çalıştı uyumadı bizi kimseye muhtaç etmedi dertlerimizi dinledi dye
E annelik tanımı, doğurduğuna bakma görevi bu değil mi zaten? Size sürekli bunları mı hatırlatıyor başınıza mı kakıyor acaba, yemedim yedirdim giymedim giydirdim tarzında, merak ettim. Bunlar için tabiki minnettar olabiliriz ama dayakçı, torununu ve kızını düşünmeyen, bir evladın öz babasından aldığı harçlığa o benim kocamın parası diyen bir anneye de dünyanın en iyi annesi demeyiz yani

Back
X