- Konu Sahibi burcumustafa
-
meraba kızlar.
1 yıldır süren bir beraberliğim var. ben maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. sevgilim de bizim fakültede çalışıyo. ama taşeron işçi. memurlarla aynı görevi yapıyo ama işçi sınıfında ve maaşı asgari ücret. sevgilimin ailesi söz ve nişan konusunda ısrarcı. ben bu sene kpss den puanımı aldım . 83 puanım var aynı zamanda umudum da var.atama bekliyorum haziranda atamalar var. hazirana kadar bekleyin diyorum olmuyo. o kadar bunaldım ki. bir de sevgilim 2 yıllık yüksekokul da okuyo.(bitirebileceği de meçhul ) o 28, ben 25 yaşındayım.annem de işini bulsun yoluna koysun okulunu bitirsin ancak öyle diyo. yoksa olmaz deyip duruyo. o bir taraftan annen beni istemiyo diye üstüme geliyo. ne yapcamı şaşırdım ne olur bir yol gösterin buna ihtiyacım var!!!(
annem ve erkek arkadaşım, hangısını tercıh edeyım .. başlık çok tuhaf olmuş
nıye ılla bırını tercıh etmek zorundasınız kı onu anlamadım
erkek arkadaşın annenle tanışıyor mu? Tanışmıyorsa dışarda görüşün üçünüz, konuşsunlar
erkek arkadaşın anlatsın annen dınlesın
Belkı damat adayına ısınır
teşekkür ederim görüşlerin için ama kendi profilinizde bile paylaşmışsınız " her seçiş bir vazgeçiştir"
ayrıca annem tanışmak istemiyo. bu yüzden bütün sıkıntı. zaten o da annemin yanında konuşamaz sanmıyorum .
Çok yazık aslında, annen önyargılı davranıyor
pekı aılede annenle konuşabılcek kımse yok mu erkek arkadaşını tanıyan?
Bıde sırf mesleğı yüzünden mı ıstemıyor ben mı yanlış anladım ?
Doğru.... Her seçış, bır vazgeçıştır.
Erkek arkadaşını seçersen, annenden vazgeçebılcek mısın?
Veya tam tersı?
Annemmi erkek arkadasimdi sorusu bile tuhaf... Annen kötülüğünü istermi???? Yinede heraninda yanında olan kimse onun sözünü dinlemen daha mantikli değilmi...m
kesinlikle son derece haklısınız. ben de böyle düşünüyorum ama karşı tarafı ikna edemiyorum bir türlü .
ablası sürekli arıyo sevgilim zaten hep baskı altında o da bana yansıtıyo. teşekkür ederim fikirleriniz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?