Annem ve erkek arkadaşım... Hangisini tercih etmeliyim?

burcumustafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
49
2
28
Çorum
meraba kızlar.

1 yıldır süren bir beraberliğim var. ben maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. sevgilim de bizim fakültede çalışıyo. ama taşeron işçi. memurlarla aynı görevi yapıyo ama işçi sınıfında ve maaşı asgari ücret. sevgilimin ailesi söz ve nişan konusunda ısrarcı. ben bu sene kpss den puanımı aldım . 83 puanım var aynı zamanda umudum da var.atama bekliyorum haziranda atamalar var. hazirana kadar bekleyin diyorum olmuyo. o kadar bunaldım ki. bir de sevgilim 2 yıllık yüksekokul da okuyo.(bitirebileceği de meçhul ) o 28, ben 25 yaşındayım.annem de işini bulsun yoluna koysun okulunu bitirsin ancak öyle diyo. yoksa olmaz deyip duruyo. o bir taraftan annen beni istemiyo diye üstüme geliyo. ne yapcamı şaşırdım ne olur bir yol gösterin buna ihtiyacım var!!! (

annem ve erkek arkadaşım, hangısını tercıh edeyım .. başlık çok tuhaf olmuş
nıye ılla bırını tercıh etmek zorundasınız kı onu anlamadım
erkek arkadaşın annenle tanışıyor mu? Tanışmıyorsa dışarda görüşün üçünüz, konuşsunlar
erkek arkadaşın anlatsın annen dınlesın
Belkı damat adayına ısınır

annen haklı canım.iki gönül bir olunca devri kapandı.maddiyatçı biri değilim ama ekonomik problemler evlilikleri yıpratıyor çok çevremden biliyorum.sen de bi bekle bakalım ataman olsun işine gücüne sahip ol sonra bakarsınız aceleye getiripte annenin gönlünü kırma canım.bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyorlar...hayırlısı olsun hakkınızda.

teşekkür ederim görüşlerin için ama kendi profilinizde bile paylaşmışsınız " her seçiş bir vazgeçiştir"
ayrıca annem tanışmak istemiyo. bu yüzden bütün sıkıntı. zaten o da annemin yanında konuşamaz sanmıyorum .

Çok yazık aslında, annen önyargılı davranıyor
pekı aılede annenle konuşabılcek kımse yok mu erkek arkadaşını tanıyan?

Bıde sırf mesleğı yüzünden mı ıstemıyor ben mı yanlış anladım ?

Doğru.... Her seçış, bır vazgeçıştır.
Erkek arkadaşını seçersen, annenden vazgeçebılcek mısın?
Veya tam tersı?

neden ikisinden birini tercih etmek zorunda olasın ki bence önce anneni dinle ve kendi hayatını bi düzene koy sonrada erkek arkadaşınla ciddi adımlar atabilirsin bence

en zoru da o belki annenden geçemezsin ama diğerinden geçmek zorunda kalabilirsin. ben bekleme taraftarıyım. acelem yok ama diğer taraf beni çok bunaltıyo.
bi de benim abim de eşinden ayrıldı sırf bu iş ve maddi sıkıntılardan dolayı. abim bunalıma girdi o ayrılmak istedi annem bu yüzden de korkuyo daha onu atlatamadık bir de sen böyle yapma diyo.

bencede annen haklı
elbette maddiyat hersey değil ama yaslarınız da daha büyük değil
aceleye gerek yok
anneni dinle kafan rahat eder sonra emin ol

Annemmi erkek arkadasimdi sorusu bile tuhaf... Annen kötülüğünü istermi???? Yinede heraninda yanında olan kimse onun sözünü dinlemen daha mantikli değilmi...m

Annemmi erkek arkadasimdi sorusu bile tuhaf... Annen kötülüğünü istermi???? Yinede heraninda yanında olan kimse onun sözünü dinlemen daha mantikli değilmi...m

kesinlikle son derece haklısınız. ben de böyle düşünüyorum ama karşı tarafı ikna edemiyorum bir türlü .
ablası sürekli arıyo sevgilim zaten hep baskı altında o da bana yansıtıyo. teşekkür ederim fikirleriniz için...

sorulacak soru değil dicem de neyse ... annen tabi kii
kadın ne güzel işini bulsun öyle demiş kötü bişey dememiş kiii aceleye gerek yokk

Seni gerçekten seven sonuna kadar sabreder bekler annen kendince haklı... Ama kızlar ne olursa olsun ailesinin rizasi olmadan evlilik yapmasınlar...rizalarini alsınlar...anneniz vermiyorum dememiski gereken şeyleri söylemiş....

Lütfen anneni dinler. Hele de seni sıkıştıran bir sevgili söz konusuysa.

bende annenı haklı bulanlardanım

hiç acalen yok sevgılınde işlerini yoluna koysun sende

zaten okul sınav derken bunalmışsındır bırde hemen evlilik

annen izin verse bıle emın ol sende kendını yorgun hıssedeceksın

daha bekleseydım dıye düşeneceksın

yorumları dıkkate al

gerçekten herkes çok guzel yardımcı olmuş

Tabi ki erkek arkadaşın, annen ne anlar.

Anne dediğin haddini bilmeli biraz.

Ikisinden birini secmek zorunda degilsin bu sadece senin kafanda olan birsey bence..Evlenmek konusunda bu kadar aceleci olmamak lazim annen hakli. Annen asla evlenemezsin bu cocukla demedigine gore bir sorun yok. Ikinizde egitim is hayatinizi halledin evlilik cok daha kolay olur. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…