- 3 Ekim 2010
- 11.525
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi burcumustafa
-
Annen hayır demiyor ki, sadece geleceğini garanti altına alsın istiyor seni, sizi düşünüyor.
En güzeli erkek arkadaşınla anneni dışarı da tanıştır, konuştur.
Annen bizzat yüzüne söylesin düşündüklerini, düşündüklerinde haklı olduğunu vs.
Tercih meselesi gibi düşünmen bile garip olmuş, ha baktın olmuyor sevgilin ve ailesi hala ısrarcı, o zaman yaparsın bir tercih, o tercihin de tabiki annen olmalı.
Sanırım erkek arkadaş tercih etme konusunda aklına girmiş arkadaşın, bence de böyle birşeye gerek yok..
meraba kızlar.
1 yıldır süren bir beraberliğim var. ben maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. sevgilim de bizim fakültede çalışıyo. ama taşeron işçi. memurlarla aynı görevi yapıyo ama işçi sınıfında ve maaşı asgari ücret. sevgilimin ailesi söz ve nişan konusunda ısrarcı. ben bu sene kpss den puanımı aldım . 83 puanım var aynı zamanda umudum da var.atama bekliyorum haziranda atamalar var. hazirana kadar bekleyin diyorum olmuyo. o kadar bunaldım ki. bir de sevgilim 2 yıllık yüksekokul da okuyo.(bitirebileceği de meçhul ) o 28, ben 25 yaşındayım.annem de işini bulsun yoluna koysun okulunu bitirsin ancak öyle diyo. yoksa olmaz deyip duruyo. o bir taraftan annen beni istemiyo diye üstüme geliyo. ne yapcamı şaşırdım ne olur bir yol gösterin buna ihtiyacım var!!!(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?