Annem ve erkek arkadaşım... Hangisini tercih etmeliyim?

Canım önce sen Allahın izniyle atan bir yere şöyle topla hayatını bir güzel bence. Sevgilinin ve ailesinin ısrarcı olması saçma neden bu acele? Bence sen şu an sadece işe odaklan daha sonrasına hazır olduğunda bakarsın. Hayatının kontrolü sende olsun canım kimse ısrar ediyor diye söz ya da nişan yapma. O kadar istiyolarsa seni gelin almayı senin kararlarına saygı duymayı ve beklemeyi de bilsinler. Annen senin iyiliğin için böyle endişeli sevgilinin buna saygı duyması lazım kız annesi olmak kolay değil canım. -Ha bir gün ipler iyice gerilir de ya annem ya sevgilim boyutuna gelirse HİÇ TEREDDÜTSÜZ ANNE derim kendi adıma :) Anneeemm... Ciğerimin köşesi, burnumun direği, dünyanın en kıymetlisi annem seni bu dünyada hiçbir şeye değişmem :)

çooookkk teşekkürler düşünceleriniz ve fikirleriniz için...duymak istediğim şeyler bunlardı. Geçen hafta yıldönümümüzdü ve o gün kavgayla geçti.ben ona çok güzel bir kutu hazırlamıştım. Video yaptım resimlerimizden. 365 tane kalp kestim hepsine mesaj yazdım. O kadar çok uğraştım ki. O hiçbirşey almamıştı. Birşey demedim ama çok üzüldüm açıkçası. o kadar para sıkıntısı yaşıyo ki öğrenci halimle ben ona destek olmaya çalışıyorum kabul etmiyo çok gurur yapıyo. Geçen güün icra geldiğini öğrendim. Benden saklıyo bu türşeyleri. Ama ben hissedebiliyorum. Canım annemi üzmek istemiyorum herşeyimde o yanımdaydı. Final haftalarım da en büyük destekçimdi. Nasıl onu çiğnerim . Bir kaç arkadaşım annene baskı yap diye ısrar etmişti o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum gerçekten çok rahatlattınız teşekkürler....

başlıkla içeriği bağdaştıramadım ama annen çok haklı bence de bekleyin daha iyi olur.
ama öyle annem mi sevgilim mi diye bir ayrım olacaksa bunu düşünmen bile hata değil mi sence?

beraber olurken herşeyiyle kabul ediyoruz evet ama maddiyat önemli bir etken cnm...
parazıslık yada maddi sıkıntı aşkı şu şekilde etkiler
özel günlerde beklersin düğün zamanı alınmasını istediklerinin önüne bu set çıkar
buluşmalarda sıkıntı olur.
ilk zamanlar belki farkında olmazsın ama para güzel bir ilişki için araç bence..
annene asla baskı yapma anneler en ince ayrıntısına kadar düşünür irdeler ve senn için en iyisni planlar.
sen en iyisimi bekle aceleye getirme sonradan anlamazsın nasıl oldugunu yıpranırsın..
bol şans

Son düzenleme:
Şahsen ben ortada annem yada sevgilim mi demen gereken bir durum göremedim :44:
Sanki annen onunla evlenmen için beni çiğnemen gerekir hayatta izin vermem gibi birşey söylemiş gibi
kurmuşsun konu başlığını
Annen yerden ta göğe kadar haklı
Daha bir yıl olmuş başlayalı.Dur bakalım bismillah .
Okullar bitsin hele.Bir iş bulsun ekmeğini kazanmaya başlasın.
Devir geçim devri.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir.Hemen evlenelim mutlu olalım diye düşünebilirsin.
Ama öyle basit olmuyor o işler.
Evvela bir tarafın yada istenilirse her iki tarafın çalışması para kazanması gerekir.
Sonra yuvanızı kurarsınız.Ev düzmek düğün dernek kolay değil.
Anneni dinle ve bekle.

Annen haklı hem de cok anlayıslı bence. Soyle dusun, sen atanınca 2000 kusur maaslı olacaksın o asgarı ucretle, bu sekılde ev gecındıren kısının aslen sen oldugun gercegını kabul edebılecek mısın? Ben bıraz katıyım bu konularda, kendım ıcın veya kızım ıcın kabul edemezdım...

Bır de 28 yasına gelmıs ıkı yıllık okulbıle bıtırememıs,sen de mechul demıssın. Okulunu bıtırsın bence once, yoksa bırakırsa falan sıkıntı olur..

Kusura bakma ama o damat da okulunu bitirsin bari en azindan. Seni gercekten istiyosa bi zahmet cabalasin. Evlrnince o asgari maas sen memur maasi alinca birbirinizi yersiniz. Annecigin hakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…