ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Yok normalde cok uysaldir iyu anlasiriz 7 yilda hic ayrilmadik diyebilirim size. Tabi kii doktor takibindeyim. Tansiyonum bir kere oyle yukseldi bir daha oyle olmadiAman ha tansiyonunuza dikkat edin, hamilelikte yüksek tansiyon çok riskli. Doktor kontrolündesiniz değil mi? Kötü şeyler dillendirmek istemem ama bebeğiniz risk altında olabilir.
Anlayamıyorum,eşiniz hamile eşine bu kadar kin dolu bir şekilde annenle görüşme nasıl diyebilir?
Sizin ilişkiniz de az toksik değil ama, bir eş, koca herşeyden önce, özellikle de hamile eşini ve karnında bebesini düşünerek bu şekilde konuşmamalı.
Sanki sizin ilişkiniz de o kadar mükemmel değil gibi, umarım daha çok üzülmezsiniz uzun vadede.
Yok normalde cok uysaldir iyu anlasiriz 7 yilda hic ayrilmadik diyebilirim size. Tabi kii doktor takibindeyim. Tansiyonum bir kere oyle yukseldi bir daha oyle olmadi
Annem konusunda cok kati siz de haklisiniz tanimiyorsunuz. Ben de ilk defa boyle cumleler kurdugu icin kirildim ne yapacagimi sasirdimO kadar iyi bir ilişkiniz var ki, öyle uysal ama öylesine uysal ki " annenle görüşme, yoksa seni boşarım" diye karnı burnundaki karısını tehdit ediyor.
Akrep burcu çok kincidir diyen de sensin.
Kendinle çelişiyor olabilir misin?
Bilemedim...
Annem konusunda cok kati siz de haklisiniz tanimiyorsunuz. Ben de ilk defa boyle cumleler kurdugu icin kirildim ne yapacagimi sasirdim
Haklisin kuzucum uzmemeye calisiyorum, esime de tavrimi koydum. Konusmalarimi yaptim geri cekildim. Dusunsun akli basina gelsinEee tabi tatlım ne ben ne de forumu okuyan diğerleri kocanı tanımıyoruz elbette.
Senin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz.
İncitiyor kırıyor, annemle görüşmeme karışamazsın diyemiyor oturup ağlayıp dövünüp kendini daha da kötüsü minicik bebişini üzüyorsun.
Haklisin kuzucum uzmemeye calisiyorum, esime de tavrimi koydum. Konusmalarimi yaptim geri cekildim. Dusunsun akli basina gelsin
annem o kadar sinirlendi uzuldu ki simdi yuvan bozulmasin diyor o beni aramiyor sormuyor.Hah şöyle, tavrını koy kenara çekil.
Annenle de görüşmeye devam et, gizli filan da değil apaçık görüş.
Çünkü o ne olursa olsun senin annen.
Bir daha seni boşarım diye tehdit ederse " bir daha annemle görüşmeme karışırsan ben seni boşarım" de.
Bakalım ne diyecek
Boşamaklar tehdit ne ya? Çocuk mu bu ?
Kuzucum aynilarini soyledim, benim annem seninki gibi degil dedi. Yapici da oldum iyi de konusmaya calistim ama olmuyor isteSende onu annesiyle görüştürme. Rest çek.
Tamam eşin demekki çok üzülmüş annenin tavırlarına anlayabiliyorum ama en çok ihtiyaç duyulan zaman hamilelik dönemi. Anlayışlı olması lazım geri adım atma. Ona açıkça söyle sen görüşmek zorunda değilsin ama ben görüşmek istiyorum onu özledim yapamadıklarımı yasayamadiklarimi annemle bu süreçte yaşamak istiyordum de. Senden görüşmemeni isteyemez.
O zaman yapıcı konuşma, net ol, rest çek. Annemle konuşmak için senden izin almayacağım de. Böyle saçma bir sebepten boşuyorsan kapı orda de. Haddini bilsin sen onun pis ailesini çekiyorsan o da senin annene karışmayacak.Kuzucum aynilarini soyledim, benim annem seninki gibi degil dedi. Yapici da oldum iyi de konusmaya calistim ama olmuyor iste
Bebekten dolayi isten ciktim giderse napacagim su an calismiyorum ki eminim annem de ayrilirsak bana kapisini acmazO zaman yapıcı konuşma, net ol, rest çek. Annemle konuşmak için senden izin almayacağım de. Böyle saçma bir sebepten boşuyorsan kapı orda de. Haddini bilsin sen onun pis ailesini çekiyorsan o da senin annene karışmayacak.
O zaman duygularınla değil mantığınla hareket etmelisin. Görüşmek istediğin, özlediğin annen sana kapı açmazsa açamıyorsa yakın olmanın, görüşmenin pekte bir anlamı yok.Bebekten dolayi isten ciktim giderse napacagim su an calismiyorum ki eminim annem de ayrilirsak bana kapisini acmaz
Esimin bu kadar katı olmasini hazmedemiyorum. Ne var annem dogumuma gelse yanimda olsa bunu bana cok goruyorO zaman duygularınla değil mantığınla hareket etmelisin. Görüşmek istediğin, özlediğin annen sana kapı açmazsa açamıyorsa yakın olmanın, görüşmenin pekte bir anlamı yok.
Eşin sacmalamış. Ha ben olsam görüşmek istemem boş bela alma başına. Annen sana bela olur eşinle aranı açar sonra siz de pişman olursunuz gerek yok. Ama eşinin de haddi değil size izin vermemek. Ona ne yani kendisi isterse görüşmesin. Size karısamaz. Eşiniz sizi manipülr mı ediyor aksi halde ondan izin onay beklemezdinizMerhaba kizlar,
Ben esimle 7 yilin sonunda cok buyuk zorluklarla evlendim. Universitede hem okuyup hem calisirken esimle calistigim yerde tanistik. Farkli dunyalarin insanlari derler ya biz tam anlamiyla oyleydik. Esim ortaokul mezunu calistigin yerde daimi calisiyordu ben de universitede okul harcliklarimi cikarmak icin calisiyordum.
Aİlem de cok sorunlu annem de babam da oyle hic sevgi gormedim diyebilirim hep kendim calistim cabaladim hayata tek basina tutunmaya calistim.
Annem sevgilim oldugunu anladi ve asla yakistirmadi bizi ya o ya biz dedi o zaman da 3 aylik sevgiliydik ama cok seviyordum ayrilmak istemedim. Beni evden bile kovdular ortaokul mezunu biriyle sevgili olacaksan diye. Kovdugu gun cok alkol almis annem alkol problemi var kendisinin esimle ilk defa o gun telefonla konustular annem direkt ben senin icin mi buyuttum kizimi diyip küfretti. Esim de akrep burcudur yapilani soyleneni asla unutmaz o gun bugundur asla konusmadilar bir daha.
Velhasıl biz evlendik dugune nisana hicbir seyime ailem gelmedi. Annemle babam da bosandi zaten cok toksik bir ailede buyumustum. Esim annemle gorusmedigimi bildi hep ben de gorusmedim sadece esimle alakali durumdan dolayi da degil annemle oldum olasi anlasamazdim onunla kimse anlasamiyor ailede zaten babamla da oyle.
Simdi ben hamileyim, cocugum olacak asiri duugusalim. Bana annelik yapmamis annemi cok ozluyorum. Aradim konustuk da gorusmek istedi gorustuk simdi esim o kadar anneme kRsi nefret ve ofke dolu ki asla gorusmemi istemiyor. Cunku annem dengesiz ve alkol problemi olan biri ama ne olursa olsun cok ozluyorum. Eger gorusursen annenle senden bosanirim dedim 3 gundur esimle kusuz benim aile hayatima karisamaz ben annemle ister kuserim ister kusmem.
Ne olursa olsun o benim annem o gorusmeyebilir ama bu tavri cok yanlis. Kendisine anlatamiyorum. Bu sureci nasil yonetebilirim ? Hamile ve cok hassasim cok uzuluyorum.
Anneniz eminim dogumunuzu rezil eder. Bence bosverinEsimin bu kadar katı olmasini hazmedemiyorum. Ne var annem dogumuma gelse yanimda olsa bunu bana cok goruyor
Eşinizin annenizle dolayısıyla sizle ilgili sorunları devam edecek gibi.Anlamıyorum hamile kalmanızı mı beklemiş zehrini kusmak için,bu çok bencilce.Annem de kapısını bana açmaz diyorsunuz.Bebekten dolayi isten ciktim giderse napacagim su an calismiyorum ki eminim annem de ayrilirsak bana kapisini acmaz
egoist bir kocaBen de gorusmek istiyorum gorustum de, esim hakkimi helal etmem gorusursen senden bosanirim dedi bu kadar nefret dolu...
Hayırdır inş başka sorunlar mı olduO kadar agir seyler yasadim ki bu gece yarin ilk isim darp raporu almak olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?