Annem ve eşim arasında kalmaktan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok normalde cok uysaldir iyu anlasiriz 7 yilda hic ayrilmadik diyebilirim size. Tabi kii doktor takibindeyim. Tansiyonum bir kere oyle yukseldi bir daha oyle olmadi

Yok normalde cok uysaldir iyu anlasiriz 7 yilda hic ayrilmadik diyebilirim size. Tabi kii doktor takibindeyim. Tansiyonum bir kere oyle yukseldi bir daha oyle olmadi

O kadar iyi bir ilişkiniz var ki, öyle uysal ama öylesine uysal ki " annenle görüşme, yoksa seni boşarım" diye karnı burnundaki karısını tehdit ediyor.
Akrep burcu çok kincidir diyen de sensin.
Kendinle çelişiyor olabilir misin?
Bilemedim...

Annem konusunda cok kati siz de haklisiniz tanimiyorsunuz. Ben de ilk defa boyle cumleler kurdugu icin kirildim ne yapacagimi sasirdim

Annem konusunda cok kati siz de haklisiniz tanimiyorsunuz. Ben de ilk defa boyle cumleler kurdugu icin kirildim ne yapacagimi sasirdim

Eee tabi tatlım ne ben ne de forumu okuyan diğerleri kocanı tanımıyoruzki.
Senin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz.
İncitiyor kırıyor, annemle görüşmeme karışamazsın diyemiyor oturup ağlayıp dövünüp kendini daha da kötüsü minicik bebişini üzüyorsun.

Haklisin kuzucum uzmemeye calisiyorum, esime de tavrimi koydum. Konusmalarimi yaptim geri cekildim. Dusunsun akli basina gelsin

Haklisin kuzucum uzmemeye calisiyorum, esime de tavrimi koydum. Konusmalarimi yaptim geri cekildim. Dusunsun akli basina gelsin

Hah şöyle, tavrını koy kenara çekil.
Annenle de görüşmeye devam et, gizli filan da değil apaçık görüş.
Çünkü o ne olursa olsun senin annen.

Bir daha seni boşarım diye tehdit ederse " bir daha annemle görüşmeme karışırsan ben seni boşarım" de.
Bakalım ne diyecek
Boşamaklar tehdit ne ya? Çocuk mu bu ?

annem o kadar sinirlendi uzuldu ki simdi yuvan bozulmasin diyor o beni aramiyor sormuyor.

Sende onu annesiyle görüştürme. Rest çek.
Tamam eşin demekki çok üzülmüş annenin tavırlarına anlayabiliyorum ama en çok ihtiyaç duyulan zaman hamilelik dönemi. Anlayışlı olması lazım geri adım atma. Ona açıkça söyle sen görüşmek zorunda değilsin ama ben görüşmek istiyorum onu özledim yapamadıklarımı yasayamadiklarimi annemle bu süreçte yaşamak istiyordum de. Senden görüşmemeni isteyemez.

Kuzucum aynilarini soyledim, benim annem seninki gibi degil dedi. Yapici da oldum iyi de konusmaya calistim ama olmuyor iste

Kuzucum aynilarini soyledim, benim annem seninki gibi degil dedi. Yapici da oldum iyi de konusmaya calistim ama olmuyor iste
O zaman yapıcı konuşma, net ol, rest çek. Annemle konuşmak için senden izin almayacağım de. Böyle saçma bir sebepten boşuyorsan kapı orda de. Haddini bilsin sen onun pis ailesini çekiyorsan o da senin annene karışmayacak.

Bebekten dolayi isten ciktim giderse napacagim su an calismiyorum ki eminim annem de ayrilirsak bana kapisini acmaz

Bebekten dolayi isten ciktim giderse napacagim su an calismiyorum ki eminim annem de ayrilirsak bana kapisini acmaz
O zaman duygularınla değil mantığınla hareket etmelisin. Görüşmek istediğin, özlediğin annen sana kapı açmazsa açamıyorsa yakın olmanın, görüşmenin pekte bir anlamı yok.

O zaman duygularınla değil mantığınla hareket etmelisin. Görüşmek istediğin, özlediğin annen sana kapı açmazsa açamıyorsa yakın olmanın, görüşmenin pekte bir anlamı yok.
Esimin bu kadar katı olmasini hazmedemiyorum. Ne var annem dogumuma gelse yanimda olsa bunu bana cok goruyor

Eşin sacmalamış. Ha ben olsam görüşmek istemem boş bela alma başına. Annen sana bela olur eşinle aranı açar sonra siz de pişman olursunuz gerek yok. Ama eşinin de haddi değil size izin vermemek. Ona ne yani kendisi isterse görüşmesin. Size karısamaz. Eşiniz sizi manipülr mı ediyor aksi halde ondan izin onay beklemezdiniz

Eşinizin annenizle dolayısıyla sizle ilgili sorunları devam edecek gibi.Anlamıyorum hamile kalmanızı mı beklemiş zehrini kusmak için,bu çok bencilce.Annem de kapısını bana açmaz diyorsunuz.

Öğretmensiniz sanırım hamileyken çalışmanız zor olur.Bebeginiz doğduktan sonra ilk fırsatta işinize dönün.
Eşinize de annenize de kimseye muhtaç olmayın.Eşinizin koca ve baba olmaya niyeti varsa devam ederseniz yoksa çocuğunuzla yeniden bir hayat kurarsınız.
Anneniz ve eşiniz için üzgünüm.Keske daha anlayışlı daha sevgi dolu,fedakar olabilselerdi...
Siz çocuğunuza inşallah çok güzel bir anne olursunuz.

Ben de gorusmek istiyorum gorustum de, esim hakkimi helal etmem gorusursen senden bosanirim dedi bu kadar nefret dolu...
egoist bir koca
Kendisi görüşmesin kaynanasını sevmek zorunda değil hakaret etmiş bir ömür görmesin
Ama sana karışmaya hakkı yok

Esiniz hangi hakla annenizi gormenize karisabilir yahu? Anneni gorursen seni bosarim diyen adami ben bosarim. Siz o lafi soylediginde yeterince tepki vermemissiniz bence. Oyle bir susturmaniz gerekiyordu ki haddini ve yerini bilsin. Adama bak, bi de cok iyi diye guzelliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…