ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Esim annesinde kaliyor artik annem aramadi sormadi teyzem yardim ediyor maddi olarak zaten isten ayrildigimda issizlik maasina basvurmustum oradan da aliyorum. Ailemden hayir yok yani :) esime eve gelme dedim kayinvalidemlerde her gun geliyor ama kapiyi dahi acmiyorum benim icin bitti. Siddete dayanamam zaten susup oturacak bir kadin degilim. Cocuguna bakmak zorunda. Ben bir sekilde idare.ediyorumKonu sahibi son durumunuz nedir annenizle tekrar konuşabildiniz mi yoksa bir yolunu bulasıya eşinize katlanma yoluna mi gideceksiniz nasıl olacak merak ettim çok da üzüldüm ama altından kalkabileceğinize inanıyorum nedense güçlü bir kadın olduğunuz hissi geçti bana, sineye çekmeyeceğinizi düşündüğüm yaşadıklarınızı. Nasıl bir yol çizeceksiniz şimdi
Bunu bana yapan adami ben asla affetmemEsim annesinde kaliyor artik annem aramadi sormadi teyzem yardim ediyor maddi olarak zaten isten ayrildigimda issizlik maasina basvurmustum oradan da aliyorum. Ailemden hayir yok yani :) esime eve gelme dedim kayinvalidemlerde her gun geliyor ama kapiyi dahi acmiyorum benim icin bitti. Siddete dayanamam zaten susup oturacak bir kadin degilim. Cocuguna bakmak zorunda. Ben bir sekilde idare.ediyorum
En azından bir müddet bu şekilde ilerleyeceksiniz sanırım belki bebiş büyüyünce çalışma imkanınız olursa falan daha farklı bir yol da çizersiniz. Evden gitmemekle iyi etmişsiniz madur olmazsınız hem bu şekilde. Destek görmek istediklerinizin yüz çevirmesi beni çok etkiledi ve elimden bir şey gelmese de iyi misiniz diye sormak için yazdım biraz da. İnşaallah her şey yoluna girer, güzel günler dizi bekliyordur inşallahEsim annesinde kaliyor artik annem aramadi sormadi teyzem yardim ediyor maddi olarak zaten isten ayrildigimda issizlik maasina basvurmustum oradan da aliyorum. Ailemden hayir yok yani :) esime eve gelme dedim kayinvalidemlerde her gun geliyor ama kapiyi dahi acmiyorum benim icin bitti. Siddete dayanamam zaten susup oturacak bir kadin degilim. Cocuguna bakmak zorunda. Ben bir sekilde idare.ediyorum
Allah belasını versin onun.Bunu bana yapan adami ben asla affetmem
Iyiyim tatlim hep bir sekilde ayakta kaldim, tansiyonum 17 ye cikinca protein kacagi olmus o yuzden sinirlenmemeye uzulmemeye cok dikkat etmem lazim. Su an maddiyat dusundugum.en som seyEn azından bir müddet bu şekilde ilerleyeceksiniz sanırım belki bebiş büyüyünce çalışma imkanınız olursa falan daha farklı bir yol da çizersiniz. Evden gitmemekle iyi etmişsiniz madur olmazsınız hem bu şekilde. Destek görmek istediklerinizin yüz çevirmesi beni çok etkiledi ve elimden bir şey gelmese de iyi misiniz diye sormak için yazdım biraz da. İnşaallah her şey yoluna girer, güzel günler dizi bekliyordur inşallah
Allahin adaletine o kadar guvendim ki herkesin bedduasi tuttu benimki de dahil, dun esim bas parmagini kesmis fizik tedaviye baslayacakmis oyle bir duyum aldim. Icimin yaglari eridi.Allah belasını versin onun.
Beter olsun utanmaz.Allahin adaletine o kadar guvendim ki herkesin bedduasi tuttu benimki de dahil, dun esim bas parmagini kesmis fizik tedaviye baslayacakmis oyle bir duyum aldim. Icimin yaglari eridi.
Aman dikkat et kendine. Demesi kolay yapması zor ama fazla düşünmemeye çalış.Iyiyim tatlim hep bir sekilde ayakta kaldim, tansiyonum 17 ye cikinca protein kacagi olmus o yuzden sinirlenmemeye uzulmemeye cok dikkat etmem lazim. Su an maddiyat dusundugum.en som sey
Iyi de iyi kötü sizin anneniz bu kadın sonuçta.Ben de gorusmek istiyorum gorustum de, esim hakkimi helal etmem gorusursen senden bosanirim dedi bu kadar nefret dolu...
annenle senin görüşmene karışamaz ki, kendi ister sevsin ister sevmesin ama saygı duymak zorunda otur düzgünce anlat yani hödüğeMerhaba kizlar,
Ben esimle 7 yilin sonunda cok buyuk zorluklarla evlendim. Universitede hem okuyup hem calisirken esimle calistigim yerde tanistik. Farkli dunyalarin insanlari derler ya biz tam anlamiyla oyleydik. Esim ortaokul mezunu calistigin yerde daimi calisiyordu ben de universitede okul harcliklarimi cikarmak icin calisiyordum.
Aİlem de cok sorunlu annem de babam da oyle hic sevgi gormedim diyebilirim hep kendim calistim cabaladim hayata tek basina tutunmaya calistim.
Annem sevgilim oldugunu anladi ve asla yakistirmadi bizi ya o ya biz dedi o zaman da 3 aylik sevgiliydik ama cok seviyordum ayrilmak istemedim. Beni evden bile kovdular ortaokul mezunu biriyle sevgili olacaksan diye. Kovdugu gun cok alkol almis annem alkol problemi var kendisinin esimle ilk defa o gun telefonla konustular annem direkt ben senin icin mi buyuttum kizimi diyip küfretti. Esim de akrep burcudur yapilani soyleneni asla unutmaz o gun bugundur asla konusmadilar bir daha.
Velhasıl biz evlendik dugune nisana hicbir seyime ailem gelmedi. Annemle babam da bosandi zaten cok toksik bir ailede buyumustum. Esim annemle gorusmedigimi bildi hep ben de gorusmedim sadece esimle alakali durumdan dolayi da degil annemle oldum olasi anlasamazdim onunla kimse anlasamiyor ailede zaten babamla da oyle.
Simdi ben hamileyim, cocugum olacak asiri duugusalim. Bana annelik yapmamis annemi cok ozluyorum. Aradim konustuk da gorusmek istedi gorustuk simdi esim o kadar anneme kRsi nefret ve ofke dolu ki asla gorusmemi istemiyor. Cunku annem dengesiz ve alkol problemi olan biri ama ne olursa olsun cok ozluyorum. Eger gorusursen annenle senden bosanirim dedim 3 gundur esimle kusuz benim aile hayatima karisamaz ben annemle ister kuserim ister kusmem.
Ne olursa olsun o benim annem o gorusmeyebilir ama bu tavri cok yanlis. Kendisine anlatamiyorum. Bu sureci nasil yonetebilirim ? Hamile ve cok hassasim cok uzuluyorum.
Artik bu konu benin icin kapandi daha dogrusu anne konusu, anneme yasadiklarimo anlattim seninle gorusmek istedigim icin dayak yedim dedim, sonucuna katlan evlenmeseydin ben sana bakamam dedi. Ikisi de birbirindej betee yaniannenle senin görüşmene karışamaz ki, kendi ister sevsin ister sevmesin ama saygı duymak zorunda otur düzgünce anlat yani hödüğe
Artik bu konu benin icin kapandi daha dogrusu anne konusu, anneme yasadiklarimo anlattim seninle gorusmek istedigim icin dayak yedim dedim, sonucuna katlan evlenmeseydin ben sana bakamam dedi. Ikisi de birbirinden beter yaniannenle senin görüşmene karışamaz ki, kendi ister sevsin ister sevmesin ama saygı duymak zorunda otur düzgünce anlat yani hödüğe
Çok gecmiş olsun. Eşinizin size şiddet uygulaması affedilemez.Merhaba kizlar,
Ben esimle 7 yilin sonunda cok buyuk zorluklarla evlendim. Universitede hem okuyup hem calisirken esimle calistigim yerde tanistik. Farkli dunyalarin insanlari derler ya biz tam anlamiyla oyleydik. Esim ortaokul mezunu calistigin yerde daimi calisiyordu ben de universitede okul harcliklarimi cikarmak icin calisiyordum.
Aİlem de cok sorunlu annem de babam da oyle hic sevgi gormedim diyebilirim hep kendim calistim cabaladim hayata tek basina tutunmaya calistim.
Annem sevgilim oldugunu anladi ve asla yakistirmadi bizi ya o ya biz dedi o zaman da 3 aylik sevgiliydik ama cok seviyordum ayrilmak istemedim. Beni evden bile kovdular ortaokul mezunu biriyle sevgili olacaksan diye. Kovdugu gun cok alkol almis annem alkol problemi var kendisinin esimle ilk defa o gun telefonla konustular annem direkt ben senin icin mi buyuttum kizimi diyip küfretti. Esim de akrep burcudur yapilani soyleneni asla unutmaz o gun bugundur asla konusmadilar bir daha.
Velhasıl biz evlendik dugune nisana hicbir seyime ailem gelmedi. Annemle babam da bosandi zaten cok toksik bir ailede buyumustum. Esim annemle gorusmedigimi bildi hep ben de gorusmedim sadece esimle alakali durumdan dolayi da degil annemle oldum olasi anlasamazdim onunla kimse anlasamiyor ailede zaten babamla da oyle.
Simdi ben hamileyim, cocugum olacak asiri duugusalim. Bana annelik yapmamis annemi cok ozluyorum. Aradim konustuk da gorusmek istedi gorustuk simdi esim o kadar anneme kRsi nefret ve ofke dolu ki asla gorusmemi istemiyor. Cunku annem dengesiz ve alkol problemi olan biri ama ne olursa olsun cok ozluyorum. Eger gorusursen annenle senden bosanirim dedim 3 gundur esimle kusuz benim aile hayatima karisamaz ben annemle ister kuserim ister kusmem.
Ne olursa olsun o benim annem o gorusmeyebilir ama bu tavri cok yanlis. Kendisine anlatamiyorum. Bu sureci nasil yonetebilirim ? Hamile ve cok hassasim cok uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?