Annem ve eşim arasında kalmaktan bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar agir seyler yasadim ki bu gece yarin ilk isim darp raporu almak olacak.
Bu mesajiniza da sok oldum ve cok uzuldum. Ama anennizle gorusmeyi yasaklayacak kafadaki bir adamdan beklenen bir davranis malesef. Insallah saglikla dogum yaparsiniz.

Bazı şeyler dikiş tutmaz tamam görüşün tabi ki karışamaz. Ama doğuma gelmek fln normal geçmez, düğüne gelmemeyi kabul edebilen bir anne doğumda kızına normal zamanlar geçirmez eşiniz de bunu yaşamak zorunda degil bence ikinizin hayatından uzak tuttuğunuz ölçüde görüşebilirsiniz

Darp msji var buda ayrı bir konu. İki tarafta problemli olan size olacak

Anne ile kızın arasına kim girebilir? Ne olursa olsun şuan sizde anne olacağınız için yanınızda annenizin olmasını istemeniz kadar doğal bir durum yok. Buyuksekte zor zamanlarda anneye ihtiyaç duyuyor insan kendi konuşmasın size değer veriyorsa sizin konuşmanıza müdahale etmemesi gerekir.

Susturdugum icin bugun bana siddet uyguladi kizlar yarin annemi.arayacagim sabah darp raporu alacagim cok kotuyum

Bir anda annen niye kiymetli oldu dedi ben de hep kiymetliydi dedim sen karisamazsin iyi de olsa kotu de olsa annem o benim dedi kollarimi sıktı ustume cikti giyindim gidiyordum odaya kapatti gidemedim. Insallah yarin annem beni kabul eder yoksa napacagim bilmiyorum. Siddeti affedemem.

Çok geçmiş olsun ,çok üzüldüm.Demek ki evliliğiniz koca bir yalanmış,adam hep siz alttan aldığınız , fedakar olduğunuz için minnosmuş. ilk itirazınız da sesiniz çıktığında aslına döndü.Annenizle ilişkiniz ne kadar toksit olsa da içine doğmuş demek ki .....

Bebegime birsey olacak diye cok korktum ellerime ellerime nasil vurdu tokat atti kollarim mosmor oldu bu gece nasil gececek ben neler yasadim neler yasiyorum. Babamdan hep dayak yiyerek buyudum ama bu cok agir oldu nasil devam edecegim hayatima. 7 aylik hamileyim karnimda cocuk ya annem almazsa nereye gidecegim.. Babam da evlendi yurt disinda. Akrabam filan kimsem yok

Konu sahibi, suan evde misin? Keske polisi arasaydin, hemen ciksaydin. Yillardir tanimadigin annen yerine bir sure siginma evinde kalsan daha iyi olur ya da kocan icin uzaklastirma aldir o evden gitsin.

Konu sahibi, suan evde misin? Keske polisi arasaydin, hemen ciksaydin. Yillardir tanimadigin annen yerine bir sure siginma evinde kalsan daha iyi olur ya da kocan icin uzaklastirma aldir o evden gitsin.
Onu da dusundum ev kira ben calismiyorum su anda normalde calisiyordum

Onu da dusundum ev kira ben calismiyorum su anda normalde calisiyordum

Tamam bir süre için defolsun gitsin, 10 15 güne ne yapacaiına karar verirsin. Ne yapacaksın annenin evinde? Kadını yıllardır görmemişsin, hamilesin. Ateşten ateşe atlama. Evi ne halde kim bilir. Ya polisi ara kocana uzaklaştırma aldır ya da sıgınma evinde kal kısa sürre.

Elleri kırılsın şerefsizin.

Nasıl bir adammış bu böyle. İçi kin ve nefret dolu. Ve sen hamilesin bari hamile eşine yapma be. Erkekler öyle lanet ki bi hissettir kimsesiz olduğunu, gidecek yerin olmadığını farklı oluyorlar. Al raporunu aç davanı o defolsun gitsin evden zaten hamilesin. Annen baktın yardım etmeyecek tam destek olmayacak bu adamın burnunu öyle sürttür ki bidaha asla cesaret edemesin bu yaptığına. Ama sen evde kal o sürünsün dışarda zaten uzaklaştırma olursa gelemezde. 7 yıldır senin alttan almanla kimsesiz olmanla mutlu giden bir evlilikmiş.. Uzunda bir süre nasıl böyle olabildi çok şaşkınım

Annemi aradim fakat kendin evlendin şimdi çek dedi beni kabul etmedi. Su an calismiyorum cocuk dogsun bakacagim duruma gore o esim annesine gidecek orda kalacak bir sure yuzuni gormeyecegim. Artik eskisi gibi olamayiz senin karin olamam dedim. Su an elimi kolumu baglayan tek sey maddiyat. Cocuguma kim bakacak

Eşin tam pislik yapıyor ya insan ne kadar nefret ederse etsin hamile karısını böyle üzer mi hele darp mesaji gördüm eğer boyle bir sey yaptiysa hemen rapor al kadin siğinma evine git kimseye minnet etme. Bu kadar abartmak vicdansiz olmak ne demektir ya karninda can tasiyosun sen, merhametsiz pislik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…