- 8 Kasım 2018
- 5.885
- 14.307
- 248
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Bu mesajiniza da sok oldum ve cok uzuldum. Ama anennizle gorusmeyi yasaklayacak kafadaki bir adamdan beklenen bir davranis malesef. Insallah saglikla dogum yaparsiniz.O kadar agir seyler yasadim ki bu gece yarin ilk isim darp raporu almak olacak.
Susturdugum icin bugun bana siddet uyguladi kizlar yarin annemi.arayacagim sabah darp raporu alacagim cok kotuyumEsiniz hangi hakla annenizi gormenize karisabilir yahu? Anneni gorursen seni bosarim diyen adami ben bosarim. Siz o lafi soylediginde yeterince tepki vermemissiniz bence. Oyle bir susturmaniz gerekiyordu ki haddini ve yerini bilsin. Adama bak, bi de cok iyi diye guzelliyorsunuz.
Susturdugum icin bugun bana siddet uyguladi kizlar yarin annemi.arayacagim sabah darp raporu alacagim cok kotuyum
Elleri kirilsin. Hamile kadina siddet uygulamak da nedir. Kendi cocugu karninizdaki.Susturdugum icin bugun bana siddet uyguladi kizlar yarin annemi.arayacagim sabah darp raporu alacagim cok kotuyum
Bebegime birsey olacak diye cok korktum ellerime ellerime nasil vurdu tokat atti kollarim mosmor oldu bu gece nasil gececek ben neler yasadim neler yasiyorum. Babamdan hep dayak yiyerek buyudum ama bu cok agir oldu nasil devam edecegim hayatima. 7 aylik hamileyim karnimda cocuk ya annem almazsa nereye gidecegim.. Babam da evlendi yurt disinda. Akrabam filan kimsem yok
Onu da dusundum ev kira ben calismiyorum su anda normalde calisiyordumKonu sahibi, suan evde misin? Keske polisi arasaydin, hemen ciksaydin. Yillardir tanimadigin annen yerine bir sure siginma evinde kalsan daha iyi olur ya da kocan icin uzaklastirma aldir o evden gitsin.
Onu da dusundum ev kira ben calismiyorum su anda normalde calisiyordum
Elleri kırılsın şerefsizin.Bir anda annen niye kiymetli oldu dedi ben de hep kiymetliydi dedim sen karisamazsin iyi de olsa kotu de olsa annem o benim dedi kollarimi sıktı ustume cikti giyindim gidiyordum odaya kapatti gidemedim. Insallah yarin annem beni kabul eder yoksa napacagim bilmiyorum. Siddeti affedemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?