Annem ve eşim

SAHRAyorgun

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
14
12
18
35
Merhaba kizlar iki yıldır evliyim.Artik eşim ve annem arasında kalmaktan sıkıldım.Annem 2 haftada bir haber vermeden cat yoldayım diye bize geliyor.Yani 2 hafta byounca gorusmuyor degiliz zaten surekli beraberiz.cogu kez habersiz geliyor .Evlerimizin arasında yarım saat var.Esim de ben de haftada 5 gün çalışıyoruz ve sadece iki günümüz var ki bazen eşim 6 gün çalışıyor. Istemiyor özellikle de habersiz gelmelerini.Annem kırılmasın diye idare ediyorum eşim üzülmesin diye çok arada kalıyorum.bir de annem gelince başlıyor bizi yönetmeye onu getirin bunu getirin hemen bir dizi aciyor kendine göre.tabii onlar gittikten sonra dinle dur

Son düzenleme:
Aynı konu kayınvalidem habersiz geliyor diye açılsaydı kayınvalidenize, kocanıza dünyanın lafı yazılırdı burda. 15 günde bir annenizle görüşmeniz anormal değil aslında. Gelince çok oturuyor mu? Siz hafta içi görmeye gitseniz belki hafta sonu o size gelmez, bilemedim. Sadece görüşmeleriniz annenizin geldiği hafta sonları mı?

Kalmayamı geliyor yoksa normal oturmaya mı? Eğer oturmaya geliyorsa 2 haftada bir gelmesi normal değil mi ayda 1 mi göreceksiniz annenizi?
Haber verme konusunda annenize nazik bir sekilde diyebilirsin anne plan yapiyoruz bazen bi kac kez iptal etmek zorunda kaldik sen geliyorum diyince önceden haber versen iyi olur de bu kadar esini falan karistirmadan eger yine haber vermezse geliyorum dediginde cikiyoruz simdi de zaten bi daha o şekilde yapmaz

İzinli olduğunuz günden bir önceki gün arayıp biz yarın şuraya gideceğiz diyebilirsiniz

Bana kalsa hergun gelsin.Zaten ben hep gidiyorum.Habersiz gelmesinden rahatsız oluyor.Belki de kadın haklı kızına geleiyor sonuçta.Esim alışkın değil boyle aile ortamına ne bileyim.Cok üzülüyorum

Yanlış ifade ettim zaten sürekli ya biz yemege çağırıyoruz ya da onlar bizi çağırıyor.Bu gelişler habersiz , cat kapı. Yoksa 15 gün görüşmediğimiz mümkün değil.

Bana kalsa hergun gelsin.Zaten ben hep gidiyorum.Habersiz gelmesinden rahatsız oluyor.Belki de kadın haklı kızına geleiyor sonuçta.Esim alışkın değil boyle aile ortamına ne bileyim.Cok üzülüyorum
O halde eşin haklı habersiz gelmemesi gerek. Uygun bir dille demeniz lazim ben anneme açikca dedim mesela gelmeden haber ver diye. Çunku acikca demesem annem bizim evin anahtariyla şak diye eve giriyodu ben lohusayken

Yanlış ifade ettim zaten sürekli ya biz yemege çağırıyoruz ya da onlar bizi çağırıyor.Bu gelişler habersiz , cat kapı. Yoksa 15 gün görüşmediğimiz mümkün değil.

E o zaman açık açık habersiz gelmeyin diyeceksiniz. Anneniz düşüncesizce davranıyor. Müsait olmadığınızı söyleyin. Birkaç kez geri evine dönerse tekrarlamaz umarım

bence siz habersiz gelmemesi gerektiğini o kadar tatlı bir usulle söylersiniz ki anneniz size gelip sarılır sonrasında :) <3

Benim annemde de evin anahtarı var. Nasil söyleyeceğim bilmiyorum
Şu söylediğiniz haklı boşanma sebebi biliyor musunuz ? Bundan dava açsa evin gizliligini ihlal ettiği için boşanır adam. Anne baba kuzusu kadın veya erkek hiç çekilmiyor . İnsan zaten bir gün dinlenecekse onu da kayınvalidesiyle geçirmek istemez.

Benim annemde de evin anahtarı var. Nasil söyleyeceğim bilmiyorum
Kafanda büyütme normal bir sekilde de en son ne zaman geldiyse iptal ettik boyle olunca x(eşin) e karsi mahcup oluyorum haber ver ona gore plan yapalim de. Yine dinlemezse geliyorum dediginde disari cikiyoruz soylemistim dersin. Bizim evler yakin mesela evde degiliz desem yemez ben insanin binbir turlu hali var bebek oldu diye kocamla kardes olmadik demistim mesaji aldi

Şu söylediğiniz haklı boşanma sebebi biliyor musunuz ? Bundan dava açsa evin gizliligini ihlal ettiği için boşanır adam. Anne baba kuzusu kadın veya erkek hiç çekilmiyor

Yaşlandı, babam biraz huysuz.Kiyamiyorum.Yikmadan çözmem lazım.ikisini de üzmeden.ölüm var...Allah korusun

Ben anlayamıyorum annesine, babasına, kardeşine açıkça hissettiklerini, üzüntü ya da sevinçlerini söyleyemeyenleri. Burda okuyorum hep. Anneme diyemem, kardeşimle konuşamam üzülür, kırılır vs.
Ben de kardeşim de direk annemle babamla tabi ki kırmadan her şeyi konuşuruz. Normali bu geliyor bana.
Annenize direk haber vermeden gelmeniz sorun oluyor, eşim yorgun olabiliyor dinlenemeyince sokıntı çıkarıyor lütfen gelmeden müsait miyiz diye sorun anne diye söyleyin.
Eşiniz haklı.

Yaşlandı, babam biraz huysuz.Kiyamiyorum.Yikmadan çözmem lazım.ikisini de üzmeden.ölüm var...Allah korusun

Ne alakası var? Yaşadığın ve kocana yaşattığın evlilik hayatı değilki. Denge kuramamışsın, üzülecek yıkılacak bir şey yok. En başında yapman gerekeni yapacaksın. Annenle kibarca konuşacaksın, anne zor oluyor eşim rahat edemiyor diyeceksin, anahtarı da değiştir. Adamı resmen iç güveysi almışsın.

Eşiniz çoooook haklı. Habersiz gelmeyin kırmadan söyleyebilirsiniz.

Gelen kişi eşinizin annesi olsa,"bana kalsa hergun gelsin"diyebilecek misiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…