Annem ve eşim

Bende annemle hergün görüşürüm ya görüntülü yada yüzyüze. Birşekilde haber alırım yani. İşimde var, alışverişimde. Annemle görüşmem alışverişime niye engel olsun? Ayrıca annem ile görüşmem eşimi ne ilgilendiri hata ve hata dış kapının dış mandalı kayınvaldeme ne bundan?
Asıl sizin gibi kadınlar bana garip geliyor

Yaşlandı, babam biraz huysuz.Kiyamiyorum.Yikmadan çözmem lazım.ikisini de üzmeden.ölüm var...Allah korusun
Bunda kırılcak, darılcak birşey yok
Anne hafta içi görüşürüyoruz, haftasonları evde dinlenmek ve eşimle plan yapmak istiyoruz. Lütfen habersiz gelme, kapıda kalmanı istmem diyeceksiniz. Bunda ne var? Anneniz yaşına ve tecrübelerine göre hareket etse siz bunları söylemek zorunda kalmazdınız zaten.

Yaşlandı, babam biraz huysuz.Kiyamiyorum.Yikmadan çözmem lazım.ikisini de üzmeden.ölüm var...Allah korusun
Kayınvalideniz de aynısını yapsa bu kadar sevimli ponçik olur musunuz? Ölüm var , üzmeyelim kayınvalideyi der misiniz?

Niye öyle olsunki tamam kadınız haklı olduğumuz çok konu var ancak her kadının annesi iyi olacak veya ailesi süper olacak diye bir kaide yok.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bizim Ülkemizde en çok kadının ailesi rahat hareket eder. Kadın, ailesi olduğu için sesini çıkartmaz.

Ölüm varsa hepimize var. Nereden biliyorsunuz kocanizin önce gitmeyeceğini garantiniz mi var ? Babaniz huysuz anneniz eve gelip her şeyi yönlendiriyor ne güzel vallahi . Millette çocuğunu mutlu olsun, huzurlu bir yuvası olsun , bir hayat arkadaşı olsun diye evlendiriyor. Siz eşinizin hakkına giriyorsunuz. Bunun patlaması olmaz adamı sürekli böyle masallarla uyuturum ailemi acindiririm zannediyorsunuz bugün olmazsa on yıl sonra bunun acısı sizden çıkacak . Nerden biliyorsunuz derseniz kendi ailemden biliyorum . Böyle "sözde " merhamet eden ebevynle buyudum . Merhameti sadece ailesineydi şimdi coook pişman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…