- 12 Aralık 2022
- 14
- 12
- 18
- 35
- Konu Sahibi SAHRAyorgun
-
Valla eşimin annesini de çok seviyorum.Hatta keske o gelse.Cok anlayışlı kadin bir gün bile bizi rahatsız etmedi. Halbuki onlarla da 15 dakika var aramızda. 10 kere arıyorlar gelecekleri zaman. Cok güzel insanlar.Bir de kayinvalidem gelince kadıncağız bilmiyor ki ne yapsın.Kizim çalışıyorsun narinsin sana yemek yaptım diyor sürekli.Gelen kişi eşinizin annesi olsa,"bana kalsa hergun gelsin"diyebilecek misiniz...
Eşin çok haklı iyi adammış 2 yıl sabretmiş, annemde olsa istemem kimseyi izin gününüzde gelmesi saygısızlık.Merhaba kizlar iki yıldır evliyim.Artik eşim ve annem arasında kalmaktan sıkıldım.Annem 2 haftada bir haber vermeden cat yoldayım diye bize geliyor.Yani 2 hafta byounca gorusmuyor degiliz zaten surekli beraberiz.cogu kez habersiz geliyor .Evlerimizin arasında yarım saat var.Esim de ben de haftada 5 gün çalışıyoruz ve sadece iki günümüz var ki bazen eşim 6 gün çalışıyor. Istemiyor özellikle de habersiz gelmelerini.Annem kırılmasın diye idare ediyorum eşim üzülmesin diye çok arada kalıyorum.bir de annem gelince başlıyor bizi yönetmeye onu getirin bunu getirin hemen bir dizi aciyor kendine göre.tabii onlar gittikten sonra dinle dur
Çok yanlış anahtarınız neden annenizde esiniz de kendi annesine anahtar verse kabul eder misiniz? Kayınvalide cat kapı gelse oturup dizisini açsa emirler verse hoş olmaz siz de bu kadar sabırlı davranamazdiniz.Benim annemde de evin anahtarı var. Nasil söyleyeceğim bilmiyorum
Burada açılan annem çok düşünceli kayınvalidem tam aksi konularına nispet olsun diye açılmış gibi konu.Valla eşimin annesini de çok seviyorum.Hatta keske o gelse.Cok anlayışlı kadin bir gün bile bizi rahatsız etmedi. Halbuki onlarla da 15 dakika var aramızda. 10 kere arıyorlar gelecekleri zaman. Cok güzel insanlar.Bir de kayinvalidem gelince kadıncağız bilmiyor ki ne yapsın.Kizim çalışıyorsun narinsin sana yemek yaptım diyor sürekli.
Niye öyle olsunki tamam kadınız haklı olduğumuz çok konu var ancak her kadının annesi iyi olacak veya ailesi süper olacak diye bir kaide yok.Burada açılan annem çok düşünceli kayınvalidem tam aksi konularına nispet olsun diye açılmış gibi konu.
Evin anahtarı neden annenizde var?Benim annemde de evin anahtarı var. Nasil söyleyeceğim bilmiyorum
Eşiniz iyi madem kal sen annenle deyip çekip giderse oturur gülme emojisi koyarsınız. Ne hakla evinizin anahtarını annenize veriyorsunuz, eşinizin onayını aldınız mı? Adama yazık, kendi evinde hafta sonu canı ne isterse yapamıyor. Kendini emir eri yapmış kayınvalide tepesinde, hayat arkadaşım eşim dediği de anam ne isterse ne derse o diyor. Düşsenize adamın yakasından analı kızlı. Ben olsam önce anahtarı geri ister, annen haber vermeden sormadan gelmeyecek, yok ben anamsız yapamam dersen de eşyanı toplayıp sen gideceksin ananın evine derim.Yaşlandı, babam biraz huysuz.Kiyamiyorum.Yikmadan çözmem lazım.ikisini de üzmeden.ölüm var...Allah korusun
bana annesiyle her gun görüşen kadınlar garip geliyor, yani insanin isi olur, alisverisi olur.. esinizin bunalmasa normal. annenizin kendine sizden baska bir hayat edinmesi lazim. eğer hep beraber gecirecekseniz de evlenmeseydiniz.Bana kalsa hergun gelsin.Zaten ben hep gidiyorum.Habersiz gelmesinden rahatsız oluyor.Belki de kadın haklı kızına geleiyor sonuçta.Esim alışkın değil boyle aile ortamına ne bileyim.Cok üzülüyorum
Annenize "gelmeyi düşünüyorsan eğer, haftasonu için planımız var evde olmayacağız" diyin. Sonraki gelişinde yine haber vermezse planlarınız olduğunu ve habersiz geldiği için iptal etmek zorunda kaldığınızı söyleyin.Merhaba kizlar iki yıldır evliyim.Artik eşim ve annem arasında kalmaktan sıkıldım.Annem 2 haftada bir haber vermeden cat yoldayım diye bize geliyor.Yani 2 hafta byounca gorusmuyor degiliz zaten surekli beraberiz.cogu kez habersiz geliyor .Evlerimizin arasında yarım saat var.Esim de ben de haftada 5 gün çalışıyoruz ve sadece iki günümüz var ki bazen eşim 6 gün çalışıyor. Istemiyor özellikle de habersiz gelmelerini.Annem kırılmasın diye idare ediyorum eşim üzülmesin diye çok arada kalıyorum.bir de annem gelince başlıyor bizi yönetmeye onu getirin bunu getirin hemen bir dizi aciyor kendine göre.tabii onlar gittikten sonra dinle dur
Benim anladığım hafta ici de cesitli sebeplerde ve vakitlerde zaten görüşüyorlar ama konu sahibinin annesi yaklaşık 2 haftada bir tatil gunlerini bloke edecek sekilde habersiz geliyor. Ki bu da buyuk bi sorun bence.Aynı konu kayınvalidem habersiz geliyor diye açılsaydı kayınvalidenize, kocanıza dünyanın lafı yazılırdı burda. 15 günde bir annenizle görüşmeniz anormal değil aslında. Gelince çok oturuyor mu? Siz hafta içi görmeye gitseniz belki hafta sonu o size gelmez, bilemedim. Sadece görüşmeleriniz annenizin geldiği hafta sonları mı?
Allah kocaniza sabir versin. Burda birçok konuda yazdigimiz bir sey var. "Sorun kaginvalide degil kocan farkinda misin?" diyoruz bazi kadinlara. Bu meselede sorun yine "anneci es" yani sizsiniz. Esinizin yerinde olsam asla bu kadar sessiz kalmam. Hafta ici bir sekilde rahatlikla görüşülebilecek mesafede olan aile bireyleriyle hafta sonu, izinde vs görüşülmemeli. İnsanlarin dinlenmeye hakki varBenim annemde de evin anahtarı var. Nasil söyleyeceğim bilmiyorum
Annenizin eşi yok mu?Merhaba kizlar iki yıldır evliyim.Artik eşim ve annem arasında kalmaktan sıkıldım.Annem 2 haftada bir haber vermeden cat yoldayım diye bize geliyor.Yani 2 hafta byounca gorusmuyor degiliz zaten surekli beraberiz.cogu kez habersiz geliyor .Evlerimizin arasında yarım saat var.Esim de ben de haftada 5 gün çalışıyoruz ve sadece iki günümüz var ki bazen eşim 6 gün çalışıyor. Istemiyor özellikle de habersiz gelmelerini.Annem kırılmasın diye idare ediyorum eşim üzülmesin diye çok arada kalıyorum.bir de annem gelince başlıyor bizi yönetmeye onu getirin bunu getirin hemen bir dizi aciyor kendine göre.tabii onlar gittikten sonra dinle dur
Benim anladığım hafta ici de cesitli sebeplerde ve vakitlerde zaten görüşüyorlar ama konu sahibinin annesi yaklaşık 2 haftada bir tatil gunlerini bloke edecek sekilde habersiz geliyor. Ki bu da buyuk bi sorun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?