annem ve esim ...

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
selam kk uzun zamandır foruma giremiyordum tatsız bir konuyla yine bdv deyim
bebegımle birlikte annemlerdeydim esimde beni almaya gelmişti 2 günde kalacaktı esimle ben sacma sapan bişeyden tartıstık konu uzadıda uzadı
anneme herzaman biz birbirimizide öldürsek karısma arada kalma derim (birkackez yapmıslıgı var ) bzdede suc var nezaman bir araya gelsek ailelerle bir tartısma cıkıyor

neyse biraz yumusadık markete ettik esimle eve geldik ben eve gectim esim arabada 1 bira içip gelecegim dedi (evin yakınında) oara kızkardesim okuldan gelirken esimin yanına arabaya binmiş napıyosun diye esimde beni aradı sakasına arabaya bir kız bindi vs diye güldü anladım tabi kardesim oldugunu

yemek yiyecektik anneme dedim x i ara (kardesimi) gelsinler yemek hazır diye tam teli kaparken esim kardeşime benden yana dert yanıyormus işte akıl olsa biraz alttan alır vs diye annem bunu duymus bana işte daha kendinii haklı görüyor seni cekiştiriyor ailesinin herseyine he dese sendne iyisi olmaz vs bende zaten patlamaya hazır volkan gibiiyim arabaya gittim bir hısımla tartısmaya basladık

ben elimdeki kalemi esime fırlattım oara biraz uzagımızda amcamın esi vs var ama tam net görünmüyor esimde sinirlendi arabadan in katil etme beni diye beni cekiştirmeye basladı annem hısımla geldi agır bir küfür etti

üstüne birsürü oaly oldu cocugum hasta oldu annem bize geldi ama aralaırı soguktu ama esim bişey demedi
sonrasında annem bir olayı yanlıs anlayıp bana söyledi esimin telinde erkek ismiyle kayıtlı olan birinin kadın resmi oldugunu (annem watsaptan kendine resim yollarken görmüş)
ben tabi anlayıp dinelemedn suclamaya basladım esime esimde yanımda numarayı aradı erkek yanında calısanı cıktı
esim annen bidaha bueve gelmeyecek bende gitmem yeter artık diyo annemde ikide bir arayp buraya gelin cocugu özledim diyip aglıyor bizim otobusle gitmemiz cok zor cocugum emmiyor sütydü sunuydu bunydu 2 valız bir süt koydugum kova cocuk rezil olurum annemede esimn dediklerini diyemedim tabi napacamı sasırdım

buzmaan a kadr maddi manevi annemin bize cok destegi oldu evimin temizliğine kadar gelir yapar önceden esimle arkadas gibiydiler simdi birbirinden nefret ediyolar cococgumun agır besin alerjisi var hic ekgıda alamıyr ben sutumu sagıyorum ve cok azladı sureklı pomapa basımdayım cok yorgunum her anlamda annemin destegıne ihtiyacım var ama budutum yuzunden ne cagırabiliyorum nede gidebilyrm

burda annemde suclu ben de esimde bu oalyın birkısmı sadece esiminde önceleri saygısızlkları oldu suan elestiri yada hakaret degil cözüm arıyorum

Son düzenleme:
Eşini tanıyosan 3. Kişilerin fazla gazına gelme derim. Oda ikide bir oraya gitmekten sıkılmış olabilir. Kendi düzeninizi oturtun bian önce.

O nasıl anne?:KK57:

Anneniz dilini tutmayı ve karşısındaki insanlara saygılı davranmayı öğrenmeli. Bir kadının, bir annenin hatta bir anneannenin ağzına o küfürler yakışıyor mu? Niye sürekli aranızı bozmak için çabalıyor anneniz, anne dediğin kusurları örter.

Siz neden annenizn her sözüyle gidip eşinize çatıyorsunuz? Aklınız fikriniz yok mu? Annenin kukla bebeği gibi olmuşsunuz.

Eşinizin tek suçu arabada bira içmek, o ne öyle serseri gibi... Bütün problem annenizde ve sizde, adam görüşmek istememekte dibine kadar haklı.

eşinin yerinde olsam ne ben görüşürüm ne de seni görüştürürüm.. bu ne yahu annenin freni yok resmen.. ne karışır damadının telefonuna, o ne biçim bir küfürdür, eşin o küfrü yiyip sadece bu eve girmeyecek diyorsa şükret.. iyi olur bu annen otokontrolü sağlar biraz..

Anneniz çok terbiyesizmiş. O küfürden sonra damadının yüzüne utanmadan bakabiliyorsa diyecek birşey yok zaten. Sizde eşinize sahip çıkın biraz. Kayınvalideniz size bunları yaşatsa kadını evinize bile sokmazsınız. Eşinizin arkasında durun biraz. Annenizin ayarı yok. Yaşının kadını değil belli

Eşinizin alttan almaktan kastı belki bazı tartışmaları eve , ev müsait değilse yatak odasına bırakmaktır ha ?
Kusura bakmayın ama bildiğiniz annenizin yaptıklarını görmezden geliyor minimize ediyorsunuz .
Bence anneniz damadını sevmiyor .
Sevse durumu sana açıklayıp fitili ateşlemek yerine damadına oğlum böyle yapma der .
Küfürde hiç biraz ağır bir küfür değil .
Sizce de eşinize haksızlık yapmıyor musunuz ? Bence adamı öpüp başınıza koyun .
Annenize de evliliğinizde ki yerini bildirin

Taviz vermeyin ,esinize o benim annem,net bir sekilde hata yapti ,benim ve evladinin hatrina bugune kadar gordugun iyiligin hatrina sesini cikarmayacaksin ,
Benim ona ihtiyacim var diyin ,sende hata yaptin,ben seni evden kovmuyortum sende annemle ilgili sart kosamazsin diyin ,
Kendi annesi olsa emin olur sizin ne dusundugunuzu umursamazdi ,
Ne kendinizi ne annenizi ezdirin ,

Birkeree siz niyeee ailenin yaninda tartisiyorsunuz ne fark edersenin veya onun ailesi 1.ci yanlis buu zatennnn yeri gelecek sen alttan alican yeri gelecek esin. ...Bir evlilik te ILK BASTA SAYGI OLCAK...
:işsiz::işsiz::işsiz:

esimin ailesiylede benzer sorunlar yasadık ama esinm herdefasında onları affetti ve benide zorunda bıraktı

esiminde öncede kufur olmasada saygısızlıkları oldu yüzgöz oldular evet küfürü dogru bulmuyorm annemde özür diledi agzımdan öfkeyle cıktı seni cekitridigi göürnce dedi

Annenizin birseyine ihtiyaciniz yok.Evinizi temizletip cocugunuza baktirirsaniz kocaniza evinize boyle karisma hakki verirsiniz.

Esinizin tek bir sucu var annenizin evinde tartismaniz.Anneniz konusmus siz saldirmissiniz.
Kayinvalideniz yapsa ne olurdu size ahlaksizca sokak ortasinda bagirsa ailenize kufur etse.

Her ne olursa olsun ailelerin yanında tartışmak olmaması gereken bir şey. Senin arabada yaptığında yanlış. Amca karısı vs görmüş.
Değişik bir ailen var. Senin yaptığın hiç hoş değil ve bence kocan sonuna kadar haklı

selam kk uzun zamandır foruma giremiyordum tatsız bir konuyla yine bdv deyim
bebegımle birlikte annemlerdeydim esimde beni almaya gelmişti 2 günde kalacaktı esimle ben sacma sapan bişeyden tartıstık konu uzadıda uzadı
anneme herzaman biz birbirimizide öldürsek karısma arada kalma derim (birkackez yapmıslıgı var ) bzdede suc var nezaman bir araya gelsek ailelerle bir tartısma cıkıyor

neyse biraz yumusadık markete ettik esimle eve geldik ben eve gectim esim arabada 1 bira içip gelecegim dedi (evin yakınında) oara kızkardesim okuldan gelirken esimin yanına arabaya binmiş napıyosun diye esimde beni aradı sakasına arabaya bir kız bindi vs diye güldü anladım tabi kardesim oldugunu

yemek yiyecektik anneme dedim x i ara (kardesimi) gelsinler yemek hazır diye tam teli kaparken esim kardeşime benden yana dert yanıyormus işte akıl olsa biraz alttan alır vs diye annem bunu duymus bana işte daha kendinii haklı görüyor seni cekiştiriyor ailesinin herseyine he dese sendne iyisi olmaz vs bende zaten patlamaya hazır volkan gibiiyim arabaya gittim bir hısımla tartısmaya basladık

ben elimdeki kalemi esime fırlattım oara biraz uzagımızda amcamın esi vs var ama tam net görünmüyor esimde sinirlendi arabadan in katil etme beni diye beni cekiştirmeye basladı annem hısımla geldi agır bir küfür etti s.git pz.k..evladı dedi

üstüne birsürü oaly oldu cocugum hasta oldu annem bize geldi ama aralaırı soguktu ama esim bişey demedi
sonrasında annem bir olayı yanlıs anlayıp bana söyledi esimin telinde erkek ismiyle kayıtlı olan birinin kadın resmi oldugunu (annem watsaptan kendine resim yollarken görmüş)
ben tabi anlayıp dinelemedn suclamaya basladım esime esimde yanımda numarayı aradı erkek yanında calısanı cıktı
esim annen bidaha bueve gelmeyecek bende gitmem yeter artık diyo annemde ikide bir arayp buraya gelin cocugu özledim diyip aglıyor bizim otobusle gitmemiz cok zor cocugum emmiyor sütydü sunuydu bunydu 2 valız bir süt koydugum kova cocuk rezil olurum annemede esimn dediklerini diyemedim tabi napacamı sasırdım

buzmaan a kadr maddi manevi annemin bize cok destegi oldu evimin temizliğine kadar gelir yapar önceden esimle arkadas gibiydiler simdi birbirinden nefret ediyolar cococgumun agır besin alerjisi var hic ekgıda alamıyr ben sutumu sagıyorum ve cok azladı sureklı pomapa basımdayım cok yorgunum her anlamda annemin destegıne ihtiyacım var ama budutum yuzunden ne cagırabiliyorum nede gidebilyrm

Bence burada en büyük suçlu sizsiniz. Annenizin yanında tartışmamalıydınız, gerekirse alttan alıp kapalı kapılar ardında eşinle sorunlarınızı halledebilirdiniz. Ama seviye yerlerde sürünüyor evliliğinizde. Amcanın, annenin, kardeşin olduğu ortamda eşiniz sırf sizinle ilgili derdini paylaşıyor diye gereksiz tepki göstermişsiniz. Sizde burada eşinizin sevmediğiniz şeylerinden bahsediyorsunuz. Yapmayın o zaman.

Taviz vermeyin ,esinize o benim annem,net bir sekilde hata yapti ,benim ve evladinin hatrina bugune kadar gordugun iyiligin hatrina sesini cikarmayacaksin ,
Benim ona ihtiyacim var diyin ,sende hata yaptin,ben seni evden kovmuyortum sende annemle ilgili sart kosamazsin diyin ,
Kendi annesi olsa emin olur sizin ne dusundugunuzu umursamazdi ,
Ne kendinizi ne annenizi ezdirin ,
bnde onun aileisni defalarca affettim diyorum ama dinlemiyorr

Bence burada en büyük suçlu sizsiniz. Annenizin yanında tartışmamalıydınız, gerekirse alttan alıp kapalı kapılar ardında eşinle sorunlarınızı halledebilirdiniz. Ama seviye yerlerde sürünüyor evliliğinizde. Amcanın, annenin, kardeşin olduğu ortamda eşiniz sırf sizinle ilgili derdini paylaşıyor diye gereksiz tepki göstermişsiniz. Sizde burada eşinizin sevmediğiniz şeylerinden bahsediyorsunuz. Yapmayın o zaman.
suan haklı haksız aramıyorum herkeste suc var neyapabilirim diye cozum arıyorm

elestiri degil cözüm istiyorum nasıl davranmam gerektigi hakkında lütfn kırıcı yorumlar yapmayalım

Her ne olursa olsun ailelerin yanında tartışmak olmaması gereken bir şey. Senin arabada yaptığında yanlış. Amca karısı vs görmüş.
Değişik bir ailen var. Senin yaptığın hiç hoş değil ve bence kocan sonuna kadar haklı
onlar bizi göremeyecek uzaklıktaydı ama annem onların gözüönnde tartsyorz diye öfkelenmiş

O nasıl anne?:KK57:

Anneniz dilini tutmayı ve karşısındaki insanlara saygılı davranmayı öğrenmeli. Bir kadının, bir annenin hatta bir anneannenin ağzına o küfürler yakışıyor mu? Niye sürekli aranızı bozmak için çabalıyor anneniz, anne dediğin kusurları örter.

Siz neden annenizn her sözüyle gidip eşinize çatıyorsunuz? Aklınız fikriniz yok mu? Annenin kukla bebeği gibi olmuşsunuz.

Eşinizin tek suçu arabada bira içmek, o ne öyle serseri gibi... Bütün problem annenizde ve sizde, adam görüşmek istememekte dibine kadar haklı.
esim hergeldiginde alkol aldıgı için annemde sorunları buna baglıyor sanırım hakareti savunmuyorum zaten ortada birsürü hata ve saygısızlık var bende sucluyum ama önemli olan suan nasıl davranmam gerektigi elestiri degil cözum arıyrm

Back
X