- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
cok sk gitmyorzEşini tanıyosan 3. Kişilerin fazla gazına gelme derim. Oda ikide bir oraya gitmekten sıkılmış olabilir. Kendi düzeninizi oturtun bian önce.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sk gitmyorzEşini tanıyosan 3. Kişilerin fazla gazına gelme derim. Oda ikide bir oraya gitmekten sıkılmış olabilir. Kendi düzeninizi oturtun bian önce.
normalde annem cok fedakar ve vicdanlıdır ama tek kusuru sinirlenince agzını hemen bozması va arkadaki lafı önde konusması buda kötü bir huy isteesinizin kiymetini bilin cok sey yazmak istiyorum ama kendi annem aklima geliyor yazarken aglarim diye susuyorum allah im adaletinden sual olmaz demektende kendimi alamiyorum
eminim oyledir her anne gibi ama artik evlisiniz ve o sizin esiniz annenizin sizin aranizdaki iliskiye mudalaha etme hakki yok bence ustelik olumsuz yonde doldurusa getirmeye hic yok benim kocama biri boyle davransa ve hakkinda bu sekilde konussa kocamdan once ben irtibatimi keserim bu kisi anne olunca tabiki bagi koparamayiz ama annemde olsa mesafemi koyarim nasil kocam anneme kufredemezse annemde kocama edemez hepsi olmus bitmis annenizle konusun biraz daha dikkatli olsun esinize karsi kocanizada kotu niyetli olmadigini felan soyleyin ortayi bulmaya calisin yani bir sekilde kocanizdanda anneniz adina ozur dileyin bence anneler bitanedir candir ama hayat arkadasiniza kimseye ezdirmeyinnormalde annem cok fedakar ve vicdanlıdır ama tek kusuru sinirlenince agzını hemen bozması va arkadaki lafı önde konusması buda kötü bir huy iste
Anneniz sizin boşanmanızı mı istiyor?Niçin aranızın bozulması için bu kadar çaba harcıyor? Siz niçin bu kadar müsade ediyorsunuz? sanki yavaş yavaş annenizin bu istediği olacak gibi, eşiniz artık bıkmış gibi ve sona yaklaşıyorsunuz galiba..normalde annem cok fedakar ve vicdanlıdır ama tek kusuru sinirlenince agzını hemen bozması va arkadaki lafı önde konusması buda kötü bir huy iste
Bundan sonra hersey esit o zaman ,annem gelmiyorsa,ben gitmiyordam senin aildende kimse gelip gitmeyecek ,bnde onun aileisni defalarca affettim diyorum ama dinlemiyorr
diyorm ama dinlmyo yok borcumz cnmBundan sonra hersey esit o zaman ,annem gelmiyorsa,ben gitmiyordam senin aildende kimse gelip gitmeyecek ,
Saygi gosterdigin kadasr saygi gorursun diyin ,
Varsa annenize borc vs hemen odemesini rica edin ,ondan sonra tavir yapsin
normalde hic laf söyltmm esime ama oara annem beni korma içgdsyle oyle davrannca sadece sen karsma diye bagırdm sadece kızdmeminim oyledir her anne gibi ama artik evlisiniz ve o sizin esiniz annenizin sizin aranizdaki iliskiye mudalaha etme hakki yok bence ustelik olumsuz yonde doldurusa getirmeye hic yok benim kocama biri boyle davransa ve hakkinda bu sekilde konussa kocamdan once ben irtibatimi keserim bu kisi anne olunca tabiki bagi koparamayiz ama annemde olsa mesafemi koyarim nasil kocam anneme kufredemezse annemde kocama edemez hepsi olmus bitmis annenizle konusun biraz daha dikkatli olsun esinize karsi kocanizada kotu niyetli olmadigini felan soyleyin ortayi bulmaya calisin yani bir sekilde kocanizdanda anneniz adina ozur dileyin bence anneler bitanedir candir ama hayat arkadasiniza kimseye ezdirmeyin
eşin annen konusunda sakinleşene kadar annene gitme.normalde hic laf söyltmm esime ama oara annem beni korma içgdsyle oyle davrannca sadece sen karsma diye bagırdm sadece kızdm