annem ve esim ...

esinizin kiymetini bilin cok sey yazmak istiyorum ama kendi annem aklima geliyor yazarken aglarim diye susuyorum allah im adaletinden sual olmaz demektende kendimi alamiyorum

esinizin kiymetini bilin cok sey yazmak istiyorum ama kendi annem aklima geliyor yazarken aglarim diye susuyorum allah im adaletinden sual olmaz demektende kendimi alamiyorum
normalde annem cok fedakar ve vicdanlıdır ama tek kusuru sinirlenince agzını hemen bozması va arkadaki lafı önde konusması buda kötü bir huy iste

normalde annem cok fedakar ve vicdanlıdır ama tek kusuru sinirlenince agzını hemen bozması va arkadaki lafı önde konusması buda kötü bir huy iste
eminim oyledir her anne gibi ama artik evlisiniz ve o sizin esiniz annenizin sizin aranizdaki iliskiye mudalaha etme hakki yok bence ustelik olumsuz yonde doldurusa getirmeye hic yok benim kocama biri boyle davransa ve hakkinda bu sekilde konussa kocamdan once ben irtibatimi keserim bu kisi anne olunca tabiki bagi koparamayiz ama annemde olsa mesafemi koyarim nasil kocam anneme kufredemezse annemde kocama edemez hepsi olmus bitmis annenizle konusun biraz daha dikkatli olsun esinize karsi kocanizada kotu niyetli olmadigini felan soyleyin ortayi bulmaya calisin yani bir sekilde kocanizdanda anneniz adina ozur dileyin bence anneler bitanedir candir ama hayat arkadasiniza kimseye ezdirmeyin

Anneniz haksız,ona ne ki ? Sizde anne gazıyla çalışıyorsunuz maşallah.. anasına bak kızını.. neyse.. adam kaçsa yeridir.

Annen ilişkinize fazla müdahil, sende annenin gazına geliyorsun. Damadinin telefonunu kurcalamasi kufretmesi haddini fazlasıyla aşmış. Bence mesafe koyun aranıza.

Ucunuz de tuhafsiniz. Ucunuzde de suc var. Oturup konusun hepiniz kendinize ceki duzen verin yoksa hicbir cozum kalici olmaz. Yardima ihiyaciniz varsa anneniz gelsin. Esiniz annenizin gelmesini istemiyorsa size daha fazla yardimci olsun.

Ayrica hakli veya haksiz kocasinin kizimi cekistirdigini gorsem mudahale ederim. Koca olmak kizinca karisini cekistirme hakki vermez hicbir erkege. Oncesi de problemli ama.

Son düzenleme:
Anneniz sizin boşanmanızı mı istiyor?Niçin aranızın bozulması için bu kadar çaba harcıyor? Siz niçin bu kadar müsade ediyorsunuz? sanki yavaş yavaş annenizin bu istediği olacak gibi, eşiniz artık bıkmış gibi ve sona yaklaşıyorsunuz galiba..

Once annenizin gudumunden cikin. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama evli cocuklu bir kadin olarak bu kadar annenizin yonetiminde olmayin.

Sonra birakin biraz annenizin burnu surtsun.

Esinizle de makul bir sekilde konusun. Annenizin hatasinin farkinda oldugunuzu ama onun da torununu ozledigini, bir daha benzer bir seyin tekrarlanmayacagini diklenmeden soyleyin. Ve bir daha olmamasini saglayin.

Anneniz de Semra kaynana mubarek.

Anneniz resmen ortalık karıstırıcı. Esiniz istememekte sonuna kadar haklı su durumda ne olursa olsun. Anneniz sizi bilip bilmeden doldurup doldurup yolluyor. Sizde her defasinda dusunmeden esinize saldiriyorsunuz sanirim. Bu sekilde, birinin iki lafiyla hareket eden insanlara hayret ediyorum gercekten.

Su saatten sonra kabul ettirebilir misiniz annenizi bilemem ama olurda cozerseniz gaza gelmeyin aklinizda olsun. Ayriyeten esinizide hatali gordum, kizkardesine seni cekistirmesi... ben olsam bende delirirdim buradada sen son derece haklisin ama annenden aldigin gazla, orada kalem bilmem firlatarak değil, olmamaliydi.

bnde onun aileisni defalarca affettim diyorum ama dinlemiyorr
Bundan sonra hersey esit o zaman ,annem gelmiyorsa,ben gitmiyordam senin aildende kimse gelip gitmeyecek ,
Saygi gosterdigin kadasr saygi gorursun diyin ,
Varsa annenize borc vs hemen odemesini rica edin ,ondan sonra tavir yapsin

Kadin yada erkek evlenince ozelini yalnizken konussun.aileleri olaylara mudahil etmese sorunlar bu kadar olmaz diye düşünüyorum.Biraz zaman gecsin.esinizle annenizi baristirirsiniz.ama annenize iliskinizi tartismanizi anlatmayin daha mesafeli olun bence

Anneniz tam bir mikser.

Şimdi bunları kayınvaldeniz yapmış olsa anlatıyor olsanız kıyamet kopardı siz de eşinize aynı şeyleri söylerdiniz.

Sizde de kabahat kalem atmak nedir ya.Küfüre hiç girmiyorum kabul edilemez.Gene sabırlı adammış.

Ben de affettim çirkin bir yaklaşım.Daha çok ortalığı germeyin.

Bundan sonra hersey esit o zaman ,annem gelmiyorsa,ben gitmiyordam senin aildende kimse gelip gitmeyecek ,
Saygi gosterdigin kadasr saygi gorursun diyin ,
Varsa annenize borc vs hemen odemesini rica edin ,ondan sonra tavir yapsin
diyorm ama dinlmyo yok borcumz cnm

eminim oyledir her anne gibi ama artik evlisiniz ve o sizin esiniz annenizin sizin aranizdaki iliskiye mudalaha etme hakki yok bence ustelik olumsuz yonde doldurusa getirmeye hic yok benim kocama biri boyle davransa ve hakkinda bu sekilde konussa kocamdan once ben irtibatimi keserim bu kisi anne olunca tabiki bagi koparamayiz ama annemde olsa mesafemi koyarim nasil kocam anneme kufredemezse annemde kocama edemez hepsi olmus bitmis annenizle konusun biraz daha dikkatli olsun esinize karsi kocanizada kotu niyetli olmadigini felan soyleyin ortayi bulmaya calisin yani bir sekilde kocanizdanda anneniz adina ozur dileyin bence anneler bitanedir candir ama hayat arkadasiniza kimseye ezdirmeyin
normalde hic laf söyltmm esime ama oara annem beni korma içgdsyle oyle davrannca sadece sen karsma diye bagırdm sadece kızdm

Bence yancısınız biraz, taraf tutuyor gibisiniz.

Sahi, neden üç kişilik evlilik?

Ucunuzdede hata var ama anne davranması gerektiği gibi hiç davranmamis küfür etme duyduklarını sana aktarma telde ku resmi söyleme ....olgun bir insan gibi değil ...sen ve eşinin hastasıda aile yanında kavga etmeniz ....bu zamandan sonra yapilcak şey biraz annenize mesafe koymak ve annenizle güzelce konuşmak bu şekilde davranmamasi için yoksa evliliğin zarar görür

Siz ve anneniz hatalısınız, çok saçma tavırlar, birden bire arabaya gidip kavga etmelr, küfretmeler, sonra da ağlamalar. Eşiniz yine iyi dayanmış.

normalde hic laf söyltmm esime ama oara annem beni korma içgdsyle oyle davrannca sadece sen karsma diye bagırdm sadece kızdm
eşin annen konusunda sakinleşene kadar annene gitme.
yoksa huzur kaçar, ömür boyu annenle yaşarsın.
önce kendi evinin huzuru gelir.

Back
X