selam kk uzun zamandır foruma giremiyordum tatsız bir konuyla yine bdv deyim
bebegımle birlikte annemlerdeydim esimde beni almaya gelmişti 2 günde kalacaktı esimle ben sacma sapan bişeyden tartıstık konu uzadıda uzadı
anneme herzaman biz birbirimizide öldürsek karısma arada kalma derim (birkackez yapmıslıgı var ) bzdede suc var nezaman bir araya gelsek ailelerle bir tartısma cıkıyor
neyse biraz yumusadık markete ettik esimle eve geldik ben eve gectim esim arabada 1 bira içip gelecegim dedi (evin yakınında) oara kızkardesim okuldan gelirken esimin yanına arabaya binmiş napıyosun diye esimde beni aradı sakasına arabaya bir kız bindi vs diye güldü anladım tabi kardesim oldugunu
yemek yiyecektik anneme dedim x i ara (kardesimi) gelsinler yemek hazır diye tam teli kaparken esim kardeşime benden yana dert yanıyormus işte akıl olsa biraz alttan alır vs diye annem bunu duymus bana işte daha kendinii haklı görüyor seni cekiştiriyor ailesinin herseyine he dese sendne iyisi olmaz vs bende zaten patlamaya hazır volkan gibiiyim arabaya gittim bir hısımla tartısmaya basladık
ben elimdeki kalemi esime fırlattım oara biraz uzagımızda amcamın esi vs var ama tam net görünmüyor esimde sinirlendi arabadan in katil etme beni diye beni cekiştirmeye basladı annem hısımla geldi agır bir küfür etti
üstüne birsürü oaly oldu cocugum hasta oldu annem bize geldi ama aralaırı soguktu ama esim bişey demedi
sonrasında annem bir olayı yanlıs anlayıp bana söyledi esimin telinde erkek ismiyle kayıtlı olan birinin kadın resmi oldugunu (annem watsaptan kendine resim yollarken görmüş)
ben tabi anlayıp dinelemedn suclamaya basladım esime esimde yanımda numarayı aradı erkek yanında calısanı cıktı
esim annen bidaha bueve gelmeyecek bende gitmem yeter artık diyo annemde ikide bir arayp buraya gelin cocugu özledim diyip aglıyor bizim otobusle gitmemiz cok zor cocugum emmiyor sütydü sunuydu bunydu 2 valız bir süt koydugum kova cocuk rezil olurum annemede esimn dediklerini diyemedim tabi napacamı sasırdım
buzmaan a kadr maddi manevi annemin bize cok destegi oldu evimin temizliğine kadar gelir yapar önceden esimle arkadas gibiydiler simdi birbirinden nefret ediyolar cococgumun agır besin alerjisi var hic ekgıda alamıyr ben sutumu sagıyorum ve cok azladı sureklı pomapa basımdayım cok yorgunum her anlamda annemin destegıne ihtiyacım var ama budutum yuzunden ne cagırabiliyorum nede gidebilyrm
burda annemde suclu ben de esimde bu oalyın birkısmı sadece esiminde önceleri saygısızlkları oldu suan elestiri yada hakaret degil cözüm arıyorum