eşim kendi soyadını kullanmamı istedi.bende hayır demedim.illa kızlık soyadım kalcak gibi bir tavrım yoktu yani.ama annem bunu kabul edemedi fakat bunla ilgili eşime hiçbir sey söylemedi.o gün sadece çocuk muhabbeti açıldı eşimin yeğeni var kız ve erkek olmasını istıyodum kız oldu memnunum ama erkek farklı oluyo soy devam edıyo cocuguna soyadı verıo dedi.annemde kızda soy devam etmıyo mu dedi etmio dedi eşim konu bitti.ertesi gün eşim surat yaptı durum bu.annemin oğlu yok eşime ondan alındı ve evde mısafırım bana surat yapması bi daha gelme gibi bir tavırdı diye söyledi.eşim ise yorgun olduğunu söylüyo ama iki gun önce mesaiye kaldı daha yorgundu o zaman böyle deildi.
annen buna karismamali senin kararin ister kullanirsin ister kullanmazsin
ayrica esin sacmalamis soy sadece erkekten deil kizdan da devam eder bu bence geri kafalilik en ii ornek peygamber efendimizdir soyu kizi Fatima annemizden devam ediyo biraz arastirsin
ikisinin de seni arada birakmaya hakki yok ama esin daha suclu bence biz annelerini alttan alirken ii sira bizimkilere gelince kotu surat salla hemen bence yumsak bi dille kirginliginizi anlatin