Annem ve göbek fıtığı :(

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Merhabalar herkese ...
Annemin bir derdi var :(
Ve ben çok korkuyorum. :(:(:( Ablamıda 5 sene önce kaybettik kanserden anneme bişey olur korkusu yaşıyorum.
Annemde göbek fıtığı var . Aylar önce çok ağrısı vardı hastaneye gitti doktor ağır kaldırma ameliyat olmalısın kesinlikle demişti.
Abimin düğündü kıştı yazdı derken zaman geçti .
Şimdi yaklaşık 2 haftadır sancısı var.
Gene gitti doktor artık mecbur olacaksın dedi. İşte ozamanda bişey olursa hastaneye yetiştirilmezsen kötü olabilir falan demişti zaten.
Annem yarın hastaneye yatacak perşembe günü ameliyat olacak. Annem diyor ki sanki göbeğimin içinde birşey var yumru gibi.
Göbek fıtığı zor bir ameliyat mı yaşayan bilen bana söylesin lütfen :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim annemde oldu göbek fıtıpından ameliyat hiç korkma bu tarz ameliyatlarda ameliyat sonrası daha önemli iyi bakılıcak ağır kaldırmasın. Benim annem şimdi gayet iyi 5 sene filan oldu.

Buketcim, göbek fıtığı hakkında bi bilgim yok ama çok üzüldüm canım annene, inşallah bi şey olmaz, en kısa zamanda iyileşir annen, sağlığına kavuşur, Allah acil şifalar versin canım, üzme kendini, inşallah bi şey çıkmayacak göreceksin.:31:

Hissettiği yumru normal, yırtılan kaslardan dışarı doğru bası yapar içerideki organlar, yırtıktan akmaya çalışır. Annemde de olmuştu ameliyattan sonra, korkma canım çok basit bir ameliyat ama sürekli dikkat etmesi gerek, ağır kaldırmayacak, yukarı doğru uzanmayacak (Çamaşır asmak gibi) ve en önemlisi kilosuna dikkat edecek. Çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsınız

Canım benim annemde oldu göbek fıtıpından ameliyat hiç korkma bu tarz ameliyatlarda ameliyat sonrası daha önemli iyi bakılıcak ağır kaldırmasın. Benim annem şimdi gayet iyi 5 sene filan oldu.

Ay iyi olsunda bakarım gül gibi anneme :(

Buketcim, göbek fıtığı hakkında bi bilgim yok ama çok üzüldüm canım annene, inşallah bi şey olmaz, en kısa zamanda iyileşir annen, sağlığına kavuşur, Allah acil şifalar versin canım, üzme kendini, inşallah bi şey çıkmayacak göreceksin.:31:

Amin canım çok teşekkür ederim.
İnşallah :(

Hissettiği yumru normal, yırtılan kaslardan dışarı doğru bası yapar içerideki organlar, yırtıktan akmaya çalışır. Annemde de olmuştu ameliyattan sonra, korkma canım çok basit bir ameliyat ama sürekli dikkat etmesi gerek, ağır kaldırmayacak, yukarı doğru uzanmayacak (Çamaşır asmak gibi) ve en önemlisi kilosuna dikkat edecek. Çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsınız

Annem zaten kilolu değil çok haraket halinde olduğu için o konuda sıkıntı yok.
Zor değil diyorsun yan bişey olmaz dimi korkmayayım yani .
Çok teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun :(

Annem zaten kilolu değil çok haraket halinde olduğu için o konuda sıkıntı yok.
Zor değil diyorsun yan bişey olmaz dimi korkmayayım yani .
Çok teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun :(

Korkma korkma, pozitif ol, kötü şeyler düşünüp kötülüğü çağırma, ben inanırım pozitif enerjiye.
Anneciğin turp gibi dönecek evine merak etme, dua et bol bol, Rabbim tez vakitte hayırlı şifa versin

Korkma korkma, pozitif ol, kötü şeyler düşünüp kötülüğü çağırma, ben inanırım pozitif enerjiye.
Anneciğin turp gibi dönecek evine merak etme, dua et bol bol, Rabbim tez vakitte hayırlı şifa versin

Ay allah razı olsun yaaa çok teşekkür ederim.
İnşallah sağlığına bir an önce kavuşur.

canım çok geçmiş olsun
babam yılbaşında olmuştu ve yarım bayıltmışlar iyi geçmişti ameliyat
korkulacak bir şey yok,1 gece hastanede yattı
şimdi evde istirahatte,ağır bir şey kaldırmasın kendini yormasın yeter
sıkma kendini annene de pek belli etme korktuğunu cesaret verici şeyler söyle canım
geçmiş olsun tekrar:nazar:

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun
babam yılbaşında olmuştu ve yarım bayıltmışlar iyi geçmişti ameliyat
korkulacak bir şey yok,1 gece hastanede yattı
şimdi evde istirahatte,ağır bir şey kaldırmasın kendini yormasın yeter
sıkma kendini annene de pek belli etme korktuğunu cesaret verici şeyler söyle canım
geçmiş olsun tekrar:nazar:

Allah razı olsun ya.
İmzalatmak için kağıt verdiler nalet olsun diyorum sadece.
İçime hepten korku düşürdüler.
Nasıl bir prosedürse.
Annem yarım istemiyor tam bayıltsınlar istiyor

Allah razı olsun ya.
İmzalatmak için kağıt verdiler nalet olsun diyorum sadece.
İçime hepten korku düşürdüler.
Nasıl bir prosedürse.
Annem yarım istemiyor tam bayıltsınlar istiyor

sağol canım 1 hafta oldu işte bugün dikişleri falan alındı pansuman yapıldı
biraz böyle gidecek tam iyi olana kadar
yatış işlemleri için onu yaptırıyorlar canım,mecbur yani
kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaptırsın
bir de 1-1,5 saat falan kaldı ameliyatta

sağol canım 1 hafta oldu işte bugün dikişleri falan alındı pansuman yapıldı
biraz böyle gidecek tam iyi olana kadar
yatış işlemleri için onu yaptırıyorlar canım,mecbur yani
kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaptırsın
bir de 1-1,5 saat falan kaldı ameliyatta

Ama insanın korkmayacağı varsada korkuyor yani.
Allah yardımcımız olsun :5:

Anne deyince akan sular duruyo di mi :)
öncelikle pozitif ol, olumlu düşün,şükret, dua et...
Allahın izniyle, ameliyatı da güzel geçer, sağlığına da kavuşur...
geçmiş olsun...

Back
X