• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem...ve hamileligim

Canım Rabbim şifa versin.üzülme diyemem elbette insanın içi yanar.ama elinden geldiğince kendine dikkat et bebeğin için.ayrıca bazen bizim gücümüz yetmez bazı şeylere ve bazı şerlerden haır doğar.belkide annene daha iyi gelecek tedavi süreci.

düzenli kullandigina eminim cünki her gün babam kontrol ediyordu icerken... gecmise dayanik olaylar unutamadi sindiremedigi...

o zaman hastaneye yatması kötü değil.orda daha hızlı tedavi olabilir.yapacak fazla bir şey yok.bol bol dua.bazı insanların yatkınlığı oluyor maalasef

öncellikle geçmiş olsun..sizinde üzülmeniz bebek için iyi değil tabi..annenizi depresona girecek nedeni var mı...?önce onu araştırmalı..tabi bu dönemde anneye ihtiyacınız olduğunu da biliyorum..

Allah yardımcınız olsun çok çok haklısınız üzülme demek dile kolay tabii. .
Annenize ben de dua edicem Allah acil şifalar versin inşallah ..
Sizin elinizden gelecekler bol bol dua etmek ve elinizden geldiğince annenizi ziyaret etmek, iyi bir merkezde
olduğundan emin olun değilse de yerini değiştirmenizi tavsiye ediyorum ..
İyi bir klinikte iyi bir doktorla aşılamayacak bir rahatsızlık değil ..
İnşallah bir an önce iyi haberlerini alırsınız .
çok çok geçmiş olsun. Belki bebeğiniz annenize iyi gelir, yeni bir can yeni bir hayat, anneanne olma duygusu..İnşallah bir an önce iyileşir anneniz
Insallah allahimdan tek istegim bu...

annenize acil şifalar ama ağır ruhsal sorunları olan kişilerde arada atak dönemleri olabiliyor bizim üst komşumuzda bu şekildeydi ama hastahanede yattıktan sonra gayet toparlanmış olarak dönüyor ilaçlarını alıp normel hayatına devam ediyordu korkmayın lütfen.bol bol dua edin ve elinizden geldiğince kendinizi teskin etmeye çalışın allah daha beterinden sakınsın.annenizin ziyaret yasağı yoksa sizde gidebilecek durumdaysanız gidip gözünüzle görün ama daha kötü etkilenirim diyorsanız alllaha bol bol dua edin eşinizinde desteği ile umaraım bu sıkıntılı süreci atlatırsınız ve anneniz sağlığına kavuşur.
Yazdiklariniz icin cok tesekkür ederim... dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden....daha beterleri var evet kesinlikle...

Back
X