• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve hastalıkları

Aklıma ilk gelen süper kadın hastalığı oldu. toplumda çok sık fakat teşhisi zor ve geç konan bir hastalık daha doğrusu bi sendrom.

ağrılar için fizik tedaviyi gidin eğer testlerinde hiçbirşey bulunamazsa romatolojiye sevk isteyin.

sık idrar ellerde kasılma sabah sersemliği. uyanınca hiç uyumamış gibi olma ve daha biraürü belirtisi var.

haydarpaşa validebağ ek binada ahmet yeşil var romatolog. çok ilgili birisidir 45 dakika muayne sttiğini bilirim ki devlette her drun yapıcağı şey değil.

internetten fibromiyalji risk testini bulun annenize yaptırın

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Ellerinde sinir sıkışması var sanırım.
Çok iş yapmaktan, yer silerken bez sıkmaktan, ağır poşetler taşımaktan olur :(
Annemde de vardı. Ameliyat olmak zorunda kaldı bu yüzden.
:(:(

Boyun fıtığı boyun düzleşmesi var onlar çıktı. Hasar için de bi açıklama yapmamış doktor. Mr bakmış hasar var yapacak bir şey yok demiş. Göndermiş. Doktora birşey soramadım dedi annem. Ben gidememiştim annemle o gün.
Belli yaş üstünde beyin yapısında zaten farklılıklar oluşuyor. Bazen doktorun söyleme şekli, hastanın psikolojisi çok büyük bir şey olmamasına rağmen vehamete kapılıyor. Yaşa bagli değişimde olabilir. Şikayet sebebi beyinden ziyade boyundan gibi. Buradan söylemek zor. İlk Başta bahsettiğiniz el uyusmasi, gucsuzluk tetik parmak romatizmanin sonucu da olabilir. Bence beyin cerrahına randevu alın, boyun mr i bir daha degerlendirilir bu şekilde.

Aklıma ilk gelen süper kadın hastalığı oldu. toplumda çok sık fakat teşhisi zor ve geç konan bir hastalık daha doğrusu bi sendrom.

ağrılar için fizik tedaviyi gidin eğer testlerinde hiçbirşey bulunamazsa romatolojiye sevk isteyin.

sık idrar ellerde kasılma sabah sersemliği. uyanınca hiç uyumamış gibi olma ve daha biraürü belirtisi var.

haydarpaşa validebağ ek binada ahmet yeşil var romatolog. çok ilgili birisidir 45 dakika muayne sttiğini bilirim ki devlette her drun yapıcağı şey değil.

internetten fibromiyalji risk testini bulun annenize yaptırın

Sık idrar var gündüz tutamıyor wc gidip abdest alıp namaz kılıyor sonra tekrar koştur koştur wc ye gidiyor. Boyundan ziyade kafamın içinde birşeyler kopuyor diyor devamlı sol kulağının yanı dört parmak kalınlığı kadar bi yer.

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Ellerinde sinir sıkışması var sanırım.
Çok iş yapmaktan, yer silerken bez sıkmaktan, ağır poşetler taşımaktan olur :KK43:
Annemde de vardı. Ameliyat olmak zorunda kaldı bu yüzden.
:KK43::KK43:

Annemi bildim bileli annem siler süpürür hele bi de cam siler bi günde bütün evin camlarını öyle baştan savma iş yapmaz. Çifler durular bi cama bi saat uğraşır. Büyük bi cam var hep siler. Böyle olunca tutamadı camları da öyle bıraktı silmeyi.
Ellerinde doktor sinir sıkışması var.İlaç verdi ama tansiyonu çıkınca acile kaldırdık doktor kullanma dedi aldı ilacı attı öylece kaldı oda.

Sık idrar var gündüz tutamıyor wc gidip abdest alıp namaz kılıyor sonra tekrar koştur koştur wc ye gidiyor. Boyundan ziyade kafamın içinde birşeyler kopuyor diyor devamlı sol kulağının yanı dört parmak kalınlığı kadar bi yer.
Boyun fıtığı ciddi baş ağrısı da yapar, kulakta ugultuda yapar, kafamın içinde kopuyor dediklerine sebep olabilir. İdrar kaçırmaya da sebep olur.
Kolda, elde gucsuzluk, uyuşukluk, his kaybı da yapar
Ben olsam beyin cerrahından randevu alır muayene olurdum. Zaten beyin kaynakliysada gideceginiz yer orası.

Boyun fıtığı ciddi baş ağrısı da yapar, kulakta ugultuda yapar, kafamın içinde kopuyor dediklerine sebep olabilir. İdrar kaçırmaya da sebep olur.
Kolda, elde gucsuzluk, uyuşukluk, his kaybı da yapar
Ben olsam beyin cerrahından randevu alır muayene olurdum. Zaten beyin kaynakliysada gideceginiz yer orası.

Hepsi var canım. Sık idrar, Ağrı, kollarda güçsüzlük uyuşma boyun fitigi boyun düzleşmesi. Bunlar boyun fıtığına sebep yani diyorsun. Sağol canım ben doktor bulayım dua eder misin?

Hepsi var canım. Sık idrar, Ağrı, kollarda güçsüzlük uyuşma boyun fitigi boyun düzleşmesi. Bunlar boyun fıtığına sebep yani diyorsun. Sağol canım ben doktor bulayım dua eder misin?
Allah şifa versin inşallah. Doktor için bir isim soyleyemem ama kadrosu gayet iyi, Yeditepe üniversite hastanesini öneririm. Bende sağlık çalışanıyım, mümkün mertebe medipol- Yeditepe gibi hastaneleri tercih ediyorum. Yeditepe karşıda olduğu için söyledim. Avrupa da ki Mega medipol de bütçe olarak sarsmaz, oranın da kadrosu ıyi
Hatta ilhan elmacı yada elmali olsa gerek net hatırlamıyorum, beyim cerrahi, İbrahim Tatlıses in ameliyatını yapan hekim. Genelde önemsemem Ünlülerin doktoru vs diye ama insanlar bilinirlik istiyor sanırım

emsey hospital var uzak bit yer pendiğin istnabulun bittiği noktasında arkada orman başlıyor ama güzle ve iyi bir özel hastane çok fazla ek ücret almamışlardı sgk dan orayı deneyebilirsiniz çok memnun kalmıştım ben bir de cental var kozyatağında orası da çok iyi dir ....

emsey hospital var uzak bit yer pendiğin istnabulun bittiği noktasında arkada orman başlıyor ama güzle ve iyi bir özel hastane çok fazla ek ücret almamışlardı sgk dan orayı deneyebilirsiniz çok memnun kalmıştım ben bir de cental var kozyatağında orası da çok iyi dir ....

Ben bi bakıyım canım cok sağol. Artık nereye gidebilirsek.
Sağol canım. Yakınmış bize.

Allah şifa versin inşallah. Doktor için bir isim soyleyemem ama kadrosu gayet iyi, Yeditepe üniversite hastanesini öneririm. Bende sağlık çalışanıyım, mümkün mertebe medipol- Yeditepe gibi hastaneleri tercih ediyorum. Yeditepe karşıda olduğu için söyledim. Avrupa da ki Mega medipol de bütçe olarak sarsmaz, oranın da kadrosu ıyi
Hatta ilhan elmacı yada elmali olsa gerek net hatırlamıyorum, beyim cerrahi, İbrahim Tatlıses in ameliyatını yapan hekim. Genelde önemsemem Ünlülerin doktoru vs diye ama insanlar bilinirlik istiyor sanırım

Teşekkür ederim canım çok sağol. Bakıyım en erken nereye randevu alabilirim bakıyım artık. Beyin cerrahiye alıyım dimi?

rica ederim bir de mustafa aydın vardır o da iyi bir doktordur beykoz taraflarında bir yerdeydi en son... ona da bir bak...
Sağol canım bi bakayım ona da bide şimdi ortalığın hastalığı var ev halkında hepsi hasta grip öksürük bulantı ateş. Domuz gribi salgını var. Ben işe başladım hepsi hasta.

Allah tez zamanda şifalar versin öncelikle. Beyin ve sinir cerrahı Murad Asiltürk Bey'e gitmenizi tavsiye ederim, babamın bel fıtığından çok muzdarip bir arkadaşını başarılı bir şekilde ameliyat etti o zamandan beri benzer rahatsızlıkları olan tanıdıklarımızı yönlendiriyoruz hatta başka sorunlar için doktor tavsiyesi de istiyoruz, ilgili ve sıcakkanlı bir doktor. Bakırköy Mazhar Osman'da çalışıyor bir de özel muayenehanesi var.

Merhaba hanımlar.
Annem 48 yaşında. Annemi bildim bileli omuz bel ağrısı çekerdi hala çekiyor. Nerdeyse bi senedir elleri parmakları uyuşuyor. Elleri geriliyor kasılıyor öylece kalıyor 5 10dk sonra anca düzeliyor. Gittik doktora ilaç verdi ama tansiyonunu yükseltti acile kaldırdık meğer o ilaç yükseltmiş tansiyonunu acildi doktor kullanma bunu dedi. Öylece o kaldı.

Bir de ara ara kafamın içinde birşeyler kopuyor bi çizgi hizasında diyordu. Yine gittik doktora mr çekildi. Doktor baktı beyinde bi hasar oluşmaya başlamış ama yapacak bir şey yok dedi yolladı ilaç bile vermedi. Ama annem hala aynı. Hala aynı yerde sıkıntı var diyor. Bir de bi başka hastalık daha çıktı. İdrarını tutamıyor ama geceleri sadece. Gündüzde çok sık tuvalete gidiyor.

Hastane doktor gittik ama şans mı artık düzgün bi doktora rastlamadık. Gerçi devlet ve araştırma hastaneleriydi hep. Şimdi iyi bi doktora görünmek gerek. Bi çaresine bakalım. Tavsiye edebileceğiniz doktor hastane var mı?

Annemi bildim bileli hep ayni sorunlari vardi canim. Sabah el kol uyusmasi hic durmaz. Turkiyede hic birsey bulamadilar, ne cerrah pasalar kaldi ne capalar. Amerikaya geldik rahatsizlandi acile kaldirdik meger annem senelerdir yuksek tansiyon hastasiymis. Boynunda da fitik var etkiliyor. Annenin tansiyonunu takip altina alin. Allah vermesin cok onemli bir konu hele uyusma varken...

Cok gecmis olsun

Annemi bildim bileli hep ayni sorunlari vardi canim. Sabah el kol uyusmasi hic durmaz. Turkiyede hic birsey bulamadilar, ne cerrah pasalar kaldi ne capalar. Amerikaya geldik rahatsizlandi acile kaldirdik meger annem senelerdir yuksek tansiyon hastasiymis. Boynunda da fitik var etkiliyor. Annenin tansiyonunu takip altina alin. Allah vermesin cok onemli bir konu hele uyusma varken...

Cok gecmis olsun
Annemde tansiyon var zaten canım doğumlardan kalan. Hatta öyle ki tansiyonu çıktı doğumda dilaltılar düşüremediğinden bebeği almak zorunda kaldılar. İlaç kullanıyor onun için zaten. Takip ediliyor devamlı ilacı var.

Back
X